Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny,
Fufcik, cały czas wspieram duchowo - mus być dobrze.
Morisek -
Kr0puś - niecierpliwcu - za wcześnie na testowanie - za 3 dni będą //
Ja wczoraj przesadziłam z plewieniem na prawdziwej wsi....do tego spaliłam na słońcu fragment pleców pomiędzy talią a tyłkiem...auć...a dziś niestety pracowita niedziela...kopa testów do sprawdzenia -
Heh, Kena no zobaczymy obyś miała rację
-
kijowo,
wszystkie moje codzienne starania poszły w las...
przyszła @
straciłam juz nadzieje, widocznie nie miałam owu po tych tabletkach,
sorki musze sie pozbierac,
pół nocy z mokrą poduszką -
Jeezu, prawie 15 a ja wciąż leżę w wyrku.. i kręci mi się w głowie..
-
Fufcia,wspaniałe wiadomości:) Ja też uważam,że musisz dużo leżeć i wypoczywać!! Jutro lekarz powie,że wszystko jest ok i wrócisz do domu:):*
Kropeczka,a leż sobie w wyrku ile Ci się podoba:P czekam z niecierpliwoscią na Twoje testowanie:)
Ana! Dajesz tam! Rób test:)
Lecę z M.na spacerek do pięknego Wąwozu Myśliborskiego,potem pójdziemy zagłosować,a na koniec zmienię koleżankę,bo siedzi w komisji(mam być jej mężem zaufania:D).
Miłego popołudnia Babeczki:* ❤️ -
hehe przed chwilą wróciłam z kawy u koleżanki, która również rozpoczęła starania...no i posikałyśmy sobie na owulacyjne jak w mordę strzelił - wyszedł jej pozytywny więc się ewakuowałam do domu, bo dostała wścieklizny macicy i jeszcze by mnie wciągnęła w starania generalnie u mnie - negatyw jak ta lala....więc w 25 dc na owu się nie zapowiada no i wierząc wychodzącym testom ovu w ciąży to 9 dpo dupa blada
co mnie nie ciszy w sumie bo przede mną HSG...brrr -
Cześć
Fufcik będzie dobrze... leż i spróbuj o niczym nie myśleć... może jakaś durna gierka na komórce.
Kena ja tam nie jestem przekonana do tych testów ovu... więc bym się jeszcze wstrzymała z tą "dupą baldą" - a u mnie niestety dziś plamienie... może być wczesna @Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 19:27
2020
2023 -
Kenusia dopelnisz formalnosci i wpiszesz mi @? w koncu przylazla wredna jedza i ma szczescie bo przynajmniej zzdarze zatestowac przed nastepnym weselem:)
uciekam do pissania pracy, dopiero co z kina wrocilismy z avengers 2 !
milego wieczoru! -
Meeh
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Zaraz zmykam poczytać....ale najpierw muszę się podzielić jednym spostrzeżeniem...
zaznaczam dziś w objawach wzrost apetytu....no bo co chwilę coś wpierniczam...+2 punkty do ciąży...następnie męczą mnie gazy....znów +2....
tak sobie siedzę i myślę....aha akurat objaw ciąży...jak się człowiek nawpie..lał to i gazy muszą być, nie? co w tym wyjątkowego?