Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć laski
No to u mnie tradycyjnie, jak zawsze w okolicach 10-11 dpo temperatura zaczyna lecieć na łeb.. mówiłam, że u mnie nie ma się co podniecać wysokimi temp przed 11 dpo? ech..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 05:29
-
No ja tak wlasnie stwierdzilam, ze wykres mozna uznac za ''ksiazkowy'' jak temperatura jest w gorze tak przez 16dpo bo bywa roznie.
spadam pisac prace dalej, milego dnia:) -
Witajcie, osiągnęłam sukces w walce o ubrania ciążowe w lidlu matko boska tak szarpali te ciuchy że gdyby nie to że jedna szukała esek a druga elek a ja emek to wyjechalabym na tarczy z tego pojedynku och oby jak najmniej takich doświadczeń. W sumie za 200zl mam trzy pary legginsów, dwie koszulki, dwie pary spodni dresowych i termometr bezdotykowy dla żelusia - yupiii to w sumie pierwsza rzecz jaka mu kupiłam
-
Klaudia N. wrote:Kenusia dopelnisz formalnosci i wpiszesz mi @? w koncu przylazla wredna jedza i ma szczescie bo przynajmniej zzdarze zatestowac przed nastepnym weselem:)
uciekam do pissania pracy, dopiero co z kina wrocilismy z avengers 2 !
milego wieczoru!
powodzenia i owocnosci w nowym cyklu -
Hej Laski!
Znów piękny początek tygodnia...kolejna laska w pracy w ciąży...qrwa! teraz to ja miałam być!!! teraz to połowa grona będzie trzymać kciuki, żeby mi się nie udało...bo już będzie za duży deficyt osobowy....
Moris, nie masz jakiejś opcji/ możliwości , żeby zablokować numer u operatora ? -
Morisek, ja u siebie w telefonie np mam funkcję dodawania do czarnej listy. Albo można specjalny program ściągnąć.. Ty to kurde masz jazdy kobito
-
Ale ja to forum zaniedbuje ostatnio:( dużo w ostatnim czasie pracuje, mam jakieś pojedyncze dni wolne a tak to po 11h w pracy,wracam do domu i nawet nie mam siły laptopa włączać, poczytajcie was tylko na tel. No ale dzisiaj dzień wolny wiec jestem:) wiecie co? Lepiej mi z takim podejściem jak w tym cyklu,bez temperatur, bez innych obserwacji. Czuje tylko wrażliwe sutki, miałam tak jakieś dwa cykle temu i do tego od wczoraj bolące piersi przy dotykaniu tak dziwnie od zewnętrznej strony od boku.
-
Kena, ale z tego co czytałam (tylko już sama nie wiem w co wierzyć) to Duphaston temperatury nie podnosi. Podobno luteina owszem, duphaston nie
-
Mnie cyce może nie zawsze ale w każdym razie na pewno od dana bolą przed @. A w tym cyklu właśnie prawie w ogóle. Pobolały na początku a teraz tylko jak je zmacam
Nie ogarniam
A w ogóle to chyba coś mnie bierze -
Morisku chciałabym w to wierzyć.. ale jakoś czarno to widzę.. w sobotę trafiliśmy 4kę w totka (niecałe 2stówy więc no majątek to nie jest, ale dobre i to) więc sądzę, że limit szczęścia na ten miesiąc wyczerpany
-
W sumie to jak popatrzę na przegląd cykli to robię się "zimna suka" (ktoś kiedyś tak ładnie napisał )- temperatura ciała ogólnie mi się obniża
cycek bolał mnie raz - jak przypieprzyłam w drzwi (dzieciaki zostawiły plecaki pod drzwiami i ramiączko jednego plecaka je przyblokowało)...myślałam, że zabiję całą grupę...jak im strzeliłam wykład podniesionym głosem to do końca lekcji słyszałam tylko wiatraczki w komputerachMorisek28 lubi tę wiadomość
-
kr0pka wrote:Morisku chciałabym w to wierzyć.. ale jakoś czarno to widzę.. w sobotę trafiliśmy 4kę w totka (niecałe 2stówy więc no majątek to nie jest, ale dobre i to) więc sądzę, że limit szczęścia na ten miesiąc wyczerpany
aj tam zaraz wyczerpany - będzie akurat na przyrost betyMorisek28, Karmelek211 lubią tę wiadomość
-
DZIEŃ DOBRY!
Kena, głowa do góry i Ty będziesz w ciąży:) choć wiem, że nie jest to przyjemne jak dowiadujemy się, że ktoś z otoczenia jest w ciąży, akurat wtedy jak my się bardzo staramy i nic z tego nie wychodzi. Ja jestem dobrej myśli i wierzę, że już wkrótce i My będziemy zaciążone:)
Morisek, ale akcjaaaaaaaaa! Ajjjjj!! Co za facet? Jakiś chory na umyśle! Ty to chyba masz jakieś głupie szczęście do psychicznych ludzi, teściowa, były... Współczuje mieć takich toksycznych ludzi wokół siebie:/ Musisz jak najszybciej od takich uciekać! Gonić hołotę!
U mnie dziś luz, mam wolny poniedziałek, bo jadę na ostatni monitoring owu. Liczę, że jest już PO i właśnie dzielą się komórki, zapłodnienie w toku;)-Wariat ze mnie!hahaha
Wczoraj miałam piękny dzień na łonie natury:) O to kilka fotek:
aaa właśnie Morisek, a jak Twój wolny dzień z Twoim? Zostaliście sami, bez kaczerbichy, musiało być przyjemnie:P?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 10:02
kr0pka, Morisek28, Kena1983, AnaAna, arturowa lubią tę wiadomość
-
Karmelku trzymam kciuki, żeby tak właśnie było i tworzył się mały Karmeluszek
Pięknie wczoraj miałaś, u nas padało co jakiś czas i generalnie brzydko i pochmurnie. Dziś w sumie niewiele lepiej a ja bardzo yntelygentnie wybrałam się w samej bluzie do pracy, cóż