Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze...co za wiosna... Za mało tych bocianów do kraju wróciło czy jak
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Ajka
Mirabelka a Ty naprawdę nie dasz rady do niego jakoś dojechać? Szkoda marnować okazję <tulę>
Ja coraz bardziej mam dość.. temperatura w dół.. i nie, nie skoczy.. nic z tego.. pierdolę już to wszystko.. już nawet seks mi zbrzydł totalnie.. a jeszcze wczoraj czytam komentarze pod jednym wpisie na blogu a tam co 3 komentarz pt.: wpadlismy, nie planowalismy itp.. nosz kurwa mać... -
Staram się w to wierzyć.. czasem tylko łapie mnie jak dziś.. ech.. i cały dzień zjebany..
jeszcze zostałam sama bo K. wyleciał dziś znowu do Brukseli.. na szczęscie jutro w nocy wraca.. -
Ja znów w nocy miałam krwawienie a teraz plamie. Kur** dlaczego Ja nie mogę mieć spokojnej ciąży??? Na 11 jadę na prenatalne zobaczy co się dzieje. Rozmawiałam z moim lekarzem kazał zaraz dzwonić po badaniach bo stwierdził, że nie będziemy malucha przeswietlac co 2 godz. Żyje tylko nadzieją, ze wczoraj mnie wypuścili bo było dobrze... myślicie, że można k rwawic po siłowanie się w toalecie wczoraj miałam mega zaparcie
-
Morisku na takim pełnym byłam na razie tylko raz (3x w cyklu), w ostatnim cyklu byłam tylko po.. Dlatego chyba będę musiała częściej polatać żeby zobaczyć co i jak.. ale nie wiem czy od następnego..
Fufcia będzie dobrze!! -
W ogóle to stwierdziłam, że od następnego cyklu nie biorę nic oprócz kwasu foliowego, wiesiołka i może macy. Żadnych duphastonów, capivitów,nie wiem nawet czy inofem będę brała.. Bo mam wrażenie, że prędzej wykończę sobie wątrobę niż coś to da..
Chyba będę brała tylko zioła O. Sroki.. może chociaż to coś da.. Ale najpierw i tak muszą się wyniki Krzyśka poprawić a to potrwa -
Cześć
Zawiesiłam narazie mój pomysł z luteiną bo temperatura się podniosła. Chcę się poczekać 2 dni i się przekonać czy to nie ta niby owulacja.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Zastanawiam się nad wpasowaniem urlopu miej więcej w czasie dni płodnych, akurat na lipiec pewnie i może wtedy.. Bo teraz to nei wiem czy mi się będzie chciało w ogóle cokolwiek.. Zobaczymy, pewnie jak przyjdzie co do czego to i tak będziemy próbować bo K. to z tych co "i co,poddasz się tak łatwo Kotek, nie będziemy próbować?"
-
Taaa, jak to było? Kiedyś wszystko się ułoży.. 2 metry pod ziemią
-
Morisku na razie daję mu macę i Salfazin, kwas foliowy dawałam mu już w sumie od jakiegoś czasu. Ostatnio jak był u urologa to ten mu z kolei zamiast Salfazinu zalecił Androvit więc pewnie się przerzucimy.
Twój był u urologa na usg żeby sprawdzić z czego te wyniki? Bo ja K. wysłałam żeby wiedzieć czy nie ma przypadkiem tych żylaków powrózka nasiennego ale pod względem fizycznym wszystko ok. A trafił na takiego lekarza, że mu przebadał wszystko łącznie z nerkami nawet