Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
aaagaaatka wrote:Ajka a co lekarz na te Twoje skąpe @? To chyba nie jest do końca normalne ;/
Postraszył mnie, że to z powodu obniżonej/wyczerpującej się rezerwy jajnikowej (zabiegi na obu jajnikach)... W poniedziałek idę do nowego gin i zobaczymy, może będzie miał inny pomysł...
Morisek... Progesteron pewnie za niski... pytanie czy jest inna przyczyna niż ta powyżej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 13:24
2020
2023 -
Cześć NIE wiedźmy
Wszystko dobrze z żelusiem, jest troszkę większy niż wynika z OM i prawdopodobnie będzie chlopolek (czyli nie zgadłyście) ruszał się mocno (nie mogła badać) i mówił (otwierał dzioba często).
Wynik moczu tym razem poprawny, żadnych leków, żadnych wskazań tylko ciazowac.
Nie jesteście wybrakowane, nawet tak nie myślcie bo mnie to wkur.ia!!!!! A nie można denerwować puchnacej różne są terminy zachodzenia w ciążę i napewno u nas apokalipsy nie ma i za chwilę na bank całe forum będzie w ciąży!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 14:02
aaagaaatka, kr0pka, Ajka, Klara87 lubią tę wiadomość
-
U nas parę razy walnęło, pogrzmiało ale za to lało równo. Ja przy Marsa pracuje.
-
No wlasnie nie jestesmy wybrakowane po prostu nasze dzieci chca sie urodzic pozniej ;p
u mnie pada:/
uczennica tym razem zdobyla tylko wyroznienie:) ale za to wiem czym sie kieruja (i na pewno nie jest to poprawnosc wymowy) wiec w przyszlym roku przygotujemy taka petarde ze im szczeki opadna;p -
Jak się ta krusza to jak się zacznie rozpychać to dopiero będzie ;] Moja Matka jak była z moim bratem w ciąży to była przekonana, że będzie piłkarzem
Ciesze się Nymeria z dobrych wieści
A ja mam ochotę położyć się pod biurkiem i iść spać.. nie znoszę takiej pogodyNymeria lubi tę wiadomość
-
Nymeria, cieszę się, że wszystko ok
Jak to mówi gimbaza....
przycięłam komara na lekcji ...ale jaja...
kolejna grupa chciała koniecznie obejrzeć film o facebooku, który puszczałam innym...pogoda deszczowa, odpaliliśmy projektor, wyłączyliśmy światło...oparłam się o biurko ( dokument widziałam już chyba 10 razy) i tylko na moment przymknęłam oczy...i obudziłam się po 15 minutach na 45 sekund przed dzwonkiem...dobrze, że cały proceder miał miejsce za monitorem nauczycielskim...i raczej nikt nie przyuważył (może też spali ).........
Nymeria lubi tę wiadomość
-
Cześć Lotta
lotta.89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNymeria, suuuuuper że wszystko w porządku! będzie siusiak! fajowo
Ajka, ja też mam strasznie skąpe miesiączki
Cześć lotta! Witaj w naszych skromnych progach
U mnie jest cieplutko i świeci słoneczko, właśnie z M robimy sobie grilla.
Nymeria, Ajka lubią tę wiadomość
-
Ajka w ogóle zapomniałam wcześniej napisać, że jakby co to beta w ALABie jest za 35zl
-
kr0pka wrote:Ajka w ogóle zapomniałam wcześniej napisać, że jakby co to beta w ALABie jest za 35zl
To Cie zadziwię, ja wynalazłam miejsce gdzie bete, mozna zrobić za 25 pln
http://www.walicow.medserwis.pl/
wysyłają do Diagnostyki i wynik dopiero następnego dnia, ale ok
Tylko niestety dotąd czuję rękę (robiłam w zeszłym tygodniu progesteron)... nie wiem czy tam jeszcze pójdę, ale ceny mają dobre
Ps Kropka to jak, zrobiłaś ta betę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 17:24
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny