Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No zrobiłam dla świętego spokoju ale jeszcze nie ma wyników.. ciekawe czy w ogóle się dziś doczekam..
Ajka to rzeczywiście tanio, tylko mi niestety zupełnie nie po drodze w tamte rejony -
Cześ dziewczyny
Dziś miałam bardzo fajny dzień, zmokłam, wpadłam w kałużę błota i boli mnie tyłek od siodełka, ale jestem szczęśliwa Nie wiem czemu5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Kropka dawaj te wyniki no!
Czesc lotta, napisz cos o sobie, ile sie starasz i oczywiscie kiedy Kena ma Cie wpisac na liste testowania, moze polepszysz statystyki -
nick nieaktualny
-
Ana, skupiłam się na tyłku i nie myślę o zębie i tej plombie nieszczęsnej. Dopiero jutro mam dentystę Muszę w końcu siodełko wymienić
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Haha i dlatego nawet Małżowi się nie przyznawałam bo też by pewnie przeżywal
ni ma jeszcze, aż mnie już to zaczyna wkurzać. Lux med jednak jest przynajmniej szybszy.
Matko siedzę i wpierd* czekoladki, które mi K. Z Brukseli przywiózł.. będę gruba.. oh, wait.. już jestem -
arturowa wrote:Ana, skupiłam się na tyłku i nie myślę o zębie i tej plombie nieszczęsnej. Dopiero jutro mam dentystę Muszę w końcu siodełko wymienić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 18:57
2020
2023 -
A no szkoda Plomba trzymała się od podstawówki, to chyba jej czas nadszedł..5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Hej Dziewczynki. Czytam Was codziennie ale po tygodniu zwolnienia trochę w pracy mam zaległości i jestem zmęczona. Morisku nie wiem co to było. Żelazo miałam w normie a czuję się dobrze więc do pewnie zmęczenie, wirusy i tak sobie to odchorowalam. U mnie dziś 12 dzień cyklu i chyba już po ovu bo śluz zaczął się robić biały. Było tylko jedno serduszko przed wczoraj. Może to i dobrze bo czeka mnie 2mies remont i jak mam się źle czuć przez ciąże to może i niech będzie później. Już mam luz, co ma być to będzie. Ale nadzieja jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOoooo Arturowa, nawet nie wiedziałam ile taka plomba może wytrzymać
Więc dziewczyny spotykamy się przy ognisku, popijemy soczek, pojemy, poplotkujemy, powygłupiamy się, wypłaczemy, pocieszymy i takie tam
Madlenka, a może właśnie to jedno serduszko wystarczy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 19:39
-
No i ch*j - tak jak się spodziewałam: <0,1
oglądam 2 spłukane dziewczyny, wpierdalam m&msy i jeszcze sobie pojdę drinka zrobić w takim razie -
madlenka wrote:Hej Dziewczynki. Czytam Was codziennie ale po tygodniu zwolnienia trochę w pracy mam zaległości i jestem zmęczona. Morisku nie wiem co to było. Żelazo miałam w normie a czuję się dobrze więc do pewnie zmęczenie, wirusy i tak sobie to odchorowalam. U mnie dziś 12 dzień cyklu i chyba już po ovu bo śluz zaczął się robić biały. Było tylko jedno serduszko przed wczoraj. Może to i dobrze bo czeka mnie 2mies remont i jak mam się źle czuć przez ciąże to może i niech będzie później. Już mam luz, co ma być to będzie. Ale nadzieja jest
-
kr0pka wrote:No i ch*j - tak jak się spodziewałam: <0,1
oglądam 2 spłukane dziewczyny, wpierdalam m&msy i jeszcze sobie pojdę drinka zrobić w takim razie
tule bardzo,
ja tez otwieram malinowe piwo,
to nasze zdrowie dziewczyny i za nasze owocne cykle! -
Kropka, pij drinka na zdrowie...
A tak apropos mam jeszcze spory zapas % z wesela, więc jakby co to mogę wspomóc Kenę w zaopatrzeniu... (a mam różne dziwności do drinków)
Tak w ogóle jutro mam wyjazd integracyjny... i chyba znów będę pić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 20:34
2020
2023 -
nick nieaktualny