Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasna dupa..... Kr0puś...przykro mi...też bym sobie chętnie coś dziabnęła, ale od 2 lat mam zasadę - na tygodniu w czasie pracy nie tykam alkoholu...
Morisek - jeszcze trochę innych - dobrodziejstw się znajdzie + karton weselnej ale to tylko na okrągłe rocznice i na chrzciny - czyli flaszka w tym roku - 5 latek - później chrzciny nr 1 i chrzciny nr 2 - 10 latek - następna flaszka etc....jest ich 15 - powinno starczyć na spotkanie z Wami - mogę 1 zabrać -
Domi mój K. kupił garnitur w 1 sklepie beze mnie nawet
my jeszcze mamy kilka win ze ślubu ale te sobie stoją i dokupujemy nowe. najchętniej zaopatrzyłabym się w całą skrzyneczkę ;]
Generalnie też trochę tego mamy, jeszcze nawet % które przywiozłam z baru z Majorki.
Ajka Ty musisz mieć fajną pracę, a to spotaknie firmowe a to wyjazd integracyjny.
ja się pierwszego wyjazdu integracyjnego doczekałam w zeszłym roku dopiero. Od teraz niby mają być co roku, zobaczymy. Mam nadzieję, źe na ten już będę w ciąży
W ogóle to na 2 turze naszego wyjazdu było bodajże 60 chłopa i my dwie (pracuje z prawie samymi facetami) ;]
I spoko dziewczyny, spodziewałam się że tak będzie.. coż, może kiedyś w końcu się uda -
Kropka, w końcu się uda.
A jeśli chodzi o pracę, to ogólnie nie narzekam, ale z tymi imprezami to akurat sie tak złożyło...
W zasadzie jedyny mankament mojej pracy to to, że bywa tak, że jest jej naprawdę dużo, za dużo
Domini... ja i mój G. na 3 tygodnie przed ślubem szukaliśmy garnituru w panice niemal, bo nic nie pasowało, a na szycie i wieksze poprawki, czasu juz nie było... w końcu jednak dało radę i G. miał naprwdę fajny garniturWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 21:25
2020
2023 -
Kena1983 wrote:Cześć Lotta!coś więcej o sobie ?
Kr0pus a kiedy wynik?
Moja historia nie jest zbyt długa w lutym po ponad 3 latach brania anty odstawiłam je bo tak gin zalecił żeby przed staraniami zrobić 3 miesiące od anty. Pojawił się mały problem bo nie dostałam potem okresu. Wróciłam do ginekologa bo ból był okropny i dostałam luteine na wywołanie okresu zadziała błyskawicznie:) od razu lekarz na wspomaganie starań zapisał mi clo. To mój drugi cykl na clo ale niestety nic niebedzie ponieważ w trakcie ovu wyjeżdżam na tydzień mam wyjazd służbowy. Wiec niestety teraz ani monitoringu ani serduszkowania. Wiec liczę tak na prawdę na kolejny cykl ale cały miesiąc na niego trzeba czekać ale w czerwcu to już 3 cykl na clo i na pewno z monitoringiem obym szybko zaskoczyłaNasz synuś
cykl starań -
Arturowa ja w sumie za krótko tu jestem żeby się wypowiedzieć... mam za to niestety trochę "coś-ów", więc jeśli masz rację nie podniosę za szybko statystyk...
Z drugie strony jeśli mi sie jednak uda... to znaczy, że i z coś-ami da radęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 21:45
2020
2023 -
Arturowa madlena, Klaudia, Dominika, ana starają się nie długo i nie mają przyczyn medycznych...
Jest parę kobitek co są po poronieniu bez specjalnych przyczyn...
Na pewno od czytania forum nie można przeszkodzić sobie w zajsciu..
Problem może leżeć w głowie czy psychice nnapewno ale myślę to kwestia czasu u większości a u reszty zdiagnozowanie problemu lub zadziałało odpowiednimi lekami.
DACIE RADE WSZYSTKIE NA 100% -
Od czytania może przeszkodzić, jak się czyta a nie dziala
Chyba Dominika też jakoś długo z nami jest... Ja z pierwszego wątku (testujące 16-19 sty) pamiętam na pewno Kenę, Moriska, Ważkę... Zakocona szczęściaro też tam chyba byłaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 21:55
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Moris Moris... Równie dobrze ja tak mogę powiedzieć.. Nikt na pewno nie wie co mu jest pisane5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.