Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Moris kupiłam go pierwszy raz - elancyl
Idę zrobić mężowi jajecznice na śniadanie, bo ja od 1,5 tyg jem płatki kukurydziane z mlekiem tylko to mi wchodzi
Ja raz tak miałam że klocilismy się całe dni płodne i w końcu nawet jednego bzyka nie było, a tak po za tym to standardowo raz się kłócimy raz nie ale bzykalismy i tak ja miałam parcie na tą ciążę, jakoś mi się wydawało że już stara się robię i trzeba teraz jakoś tak nie myślęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:28
-
ja też trochę mam ale ja z kolei na zewnętrznej stronie ud, też jakieś stare, no ale jak się z wagą latało od 55 do 75 to co się dziwić
-
Ja stosuje go na uda, piersi i brzuch. Na uda i piersi bo mam już tam rozstępy, a na piersiach mogą się robić nowe, a na brzuchu nie mam ale nie wiadomo jak będzie później. Podobno wydajny ten krem i na długo starcza - zobaczę. Koleżanka smarowala cała ciążę i mówi że zużyla dwa opakowania. Miałam inne kremy tańsze ale nie dawały efektów, więc spróbuję inny.
-
Ja tam nie przejmuje się rozstepami, ubieram się tak jak mi pasuje, nie będę się przegrzewac z powodu rozstępów. Ale tłuszczyku na brzuszku to troszkę się wstydzę, ale nie ma plaży tylko jak mi ze spodni wystaje chodź w aktualnym stanie to noszę go z dumą
-
no bo jest niezła laska
ja niestety ramiona teraz mam takie średnie, zero mięśni sam tłuszczyk czas się ogarnąć już chyba tak na serio.. pod zisiejszym ważeniu to już się załamałam -
75,8.. ja nigdy nawet przed okresem jak tyje to nie osiągałam takiej wagi.. zaczyna mnie to wszystko przerastać.. kur*a ja ważyłam 55 kg... ;( niech będzie chociaż te 60.. przecież jak ja w ciąże zajdę to jak "dobrze" pójdzie to chyba do 100 dociągne..
-
Kena ciepła kąpiel, termoforek na brzuch - też pomaga i na przyspieszenie i później trochę łagodzi choć niby w trakcie się nie powinno ale ja wtedy np biorę trochę chłodniejszą wodę wlewam
-
hej dziewczyny,
ja mam straszny cellulit na wewnetrznej stronie ud na zewnetzrnej troche mniejszy ale nie mysle o tym i chodze w spodnicach w lecie,
waze teraz jakies 51 kg wiec waga nic nie ma do tego cellulituMorisek28 lubi tę wiadomość
-
Nymeria wrote:Kropka im się więcej waży tym mniej się tyje w ciąży, głowa do góry
Ja dziś robię placuszki z jabłkami, a wieczorem nad jeziorko
z ta waga w ciazy to jest roznie,
ja przed ciaza 9 lat temu wazylam 47kg, w dniu porodu 59kg,
po okolo pol roku po porodzie wazylam 41kg przy wzroscie 164cm, takiej niskiej wagi nigdy nie mialam, najgorsze to ze nie moglam przytyc, przytylam dopiero po okolo 2 latach,
ubrania kupowalam w sklepach typu 5.10.15 ale i tak wszystko na mnie wisialo, oczywiscie przed schudnieciem i po bardzo duzo jadlam, porownujac do tego ile jem teraz
nie zawsze dlatego mozna sie cieszyc z chudniecia -
oj znam bardzo szczupłe dziewczyny z cellulitem. To kwestia zatrzymywania wody, limfy, braku ruchu itp. nie trzeba być grubym
Na cellulit polecam akurat najprostszy patent czyli peeling kawowy. Wiadomo, że cudów nie zdziała (szczególnie jak ktoś jest niesystematyczny tak jak ja) ale pomaga.
Plus - na tył ud to co na pewno działa - jak leżysz np w łóżku i coś czytasz, oglądasz to na brzuchu proponuję a nogami podnosić hantlę. To działa jak się regularnie ćwiczy. Jak ćwiczyłam regularnie to cellulitu nie miałam za bardzo.
A, tylko jak ktoś jest sierotką jak ja to pod nogami proponuję położyć np. złożony koc. Mi raz się hantel niestety wymsknął i mam piękną dziurę w panelu (akurat kurna w nowym mieszkaniu..) także ten ;]
Nymeria też zawsze staram się tak myślec, ale wiesz - różnie to bywa