Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój się dziś bardzo szybko domyślił, że zacząl mi się okres.. po tym jak na skypie dostał ode mnie wiadomość, że mam już dość, że ile ja ważę i w ogóle to jestem wielkim koszmarnym kaszalotem..

po spędzeniu godz w domu stwierdził, że chyba musi się gdzieś ewakuować
madlenka lubi tę wiadomość
-
Morisku, umnie to jest tak, że czuję się jak singiel 14 lutego. Tyle że zamiast tęsknić za drugą połówką tęsknię za czymś innym...
Ale przynajmniej zęba mam
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
siostra ma 10lat odpada, kuzynki mam dwie blizsze, z nimi nie mam kontaktu od kilku dobrych lat nawet ich nie prosimy, kolezanke mam jakas tam i chyba tak bedzie ze ja wezme bo kogos musze. Piotrek bierze szwagra swojego, jest dla niego jak brat i jest opcja ze ja wezme piotrka siostre ale nie podoba mi sie to
-
NadrobimyMorisek28 wrote:Nie ładnie tak sie alkoholizować bez Moriska
ale w sumie ja spróbowałam tylko 1,5 kieliszka...wujkowie siedzą i rządzą...
małż pojechał na prawdziwą wieś, a ja zaraz pakuję się do wyrka, włączamy psiapsiółki i lulu...jutro to dopiero zapowiada się pracowity dzień... -
Miałam podobny problem. W końcu wzięłam koleżankę jeszcze z licencjata, z którą miałam najlepszy kontakt. Nie jakąś przyjaciółkę bo za bardzo nie posiadam

Swoją drogą to ja fryzjerkę i makijażystkę załatwiłam we wtorek przed ślubem, cudem i niesamowitym fartem ale cóż, wszystko na ostatnią chwilę
-
nick nieaktualnyHej! Ja tak przelotem wpadam.
Morisek teściowa plus róże równa się podejrzana sprawa.
Dominika tyło spokój może cię uratować. Nie denerwuj się tylko na spokojnie pomysł a zobaczysz rozwiązanie się znajdzie.
U mnie dom wariatów z ta komunia. Niektóre mamy nienormaln. U mnie kilka dni po owulacji sluz z kremowego zrobił się wodnisty i juz 6 dzień jest taki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny