X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może ona wie o wynikach Twojego faceta Moris i teraz jej głupio ze myślała że to tylko twoja wina. To mamy rozkminke na weekend.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlenka wrote:
    A może ona wie o wynikach Twojego faceta Moris i teraz jej głupio ze myślała że to tylko twoja wina. To mamy rozkminke na weekend.

Tak właśnie - też mi to przyszło na myśl...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moris, my chyba jesteśmy jakąś rodziną...;) nie martw się też tak mam - łapię doła bez powodu, albo rozmyślam co by było gdyby...i takie tam..

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się dziś bardzo szybko domyślił, że zacząl mi się okres.. po tym jak na skypie dostał ode mnie wiadomość, że mam już dość, że ile ja ważę i w ogóle to jestem wielkim koszmarnym kaszalotem.. :D
    po spędzeniu godz w domu stwierdził, że chyba musi się gdzieś ewakuować :P

madlenka lubi tę wiadomość

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisku, umnie to jest tak, że czuję się jak singiel 14 lutego. Tyle że zamiast tęsknić za drugą połówką tęsknię za czymś innym...
    Ale przynajmniej zęba mam :)

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak morisku mam tak dosyc czesto, ze czegos mi brakuje, cos bym chciala ale nie mam pojecia o co mi chodzi

Wysłany: 15 maja 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba tak...

Wysłany: 15 maja 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morisku nie mozesz tak mowic, nikt nigdy niewie co bedzie, co go czeka.

a ja wlasnie zdalam sobie sprawe ze jestem kompletnie sama tak naprawde, wiecie o tym ze do tej pory nie mam swiadkowej i nie mam kogo wziac...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz z innej beczki - kupiłam dziś mamie likier w Biedronce, który nazywa się Kukułka - 32% autentycznie smakowych kukułek ;) smak dzieciństwa w dorosłej odsłonie ;)

Morisek28 lubi tę wiadomość

Wysłany: 15 maja 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siostra ma 10lat odpada, kuzynki mam dwie blizsze, z nimi nie mam kontaktu od kilku dobrych lat nawet ich nie prosimy, kolezanke mam jakas tam i chyba tak bedzie ze ja wezme bo kogos musze. Piotrek bierze szwagra swojego, jest dla niego jak brat i jest opcja ze ja wezme piotrka siostre ale nie podoba mi sie to

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Kena Ty mnie ciągle kusisz! Bo kurka zaraz przyjadę
    tylko szybko bo pół flaszki już poszło ;)

Wysłany: 15 maja 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lubie bardzo lubie:) ale niewiem czy chce zeby byla moja swiadkowa

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Nie ładnie tak sie alkoholizować bez Moriska
    Nadrobimy ;) ale w sumie ja spróbowałam tylko 1,5 kieliszka...wujkowie siedzą i rządzą...;)
    małż pojechał na prawdziwą wieś, a ja zaraz pakuję się do wyrka, włączamy psiapsiółki i lulu...jutro to dopiero zapowiada się pracowity dzień...

Wysłany: 15 maja 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj uwierz mi ze z checia:)

Wysłany: 15 maja 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic sie nie wyklaruje, bo przeciez nie znajde nagle super kolezanki w dwa miesiace:)

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam podobny problem. W końcu wzięłam koleżankę jeszcze z licencjata, z którą miałam najlepszy kontakt. Nie jakąś przyjaciółkę bo za bardzo nie posiadam :/

Swoją drogą to ja fryzjerkę i makijażystkę załatwiłam we wtorek przed ślubem, cudem i niesamowitym fartem ale cóż, wszystko na ostatnią chwilę :D

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja tak przelotem wpadam.
    Morisek teściowa plus róże równa się podejrzana sprawa.
    Dominika tyło spokój może cię uratować. Nie denerwuj się tylko na spokojnie pomysł a zobaczysz rozwiązanie się znajdzie.
    U mnie dom wariatów z ta komunia. Niektóre mamy nienormaln. U mnie kilka dni po owulacji sluz z kremowego zrobił się wodnisty i juz 6 dzień jest taki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?????????????? Nie wiem czy wogóle, chociaż coraz częściej mylę o teście. Ale nie wydaje mi się żeby coś było z tego cyklu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ten sluz mnie zastanawia. Dziwne to.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Morisku kochany żeby to było takie proste :-(

‹‹ 341 342 343 344 345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ