Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój się dziś bardzo szybko domyślił, że zacząl mi się okres.. po tym jak na skypie dostał ode mnie wiadomość, że mam już dość, że ile ja ważę i w ogóle to jestem wielkim koszmarnym kaszalotem..
po spędzeniu godz w domu stwierdził, że chyba musi się gdzieś ewakuowaćmadlenka lubi tę wiadomość
-
Morisku, umnie to jest tak, że czuję się jak singiel 14 lutego. Tyle że zamiast tęsknić za drugą połówką tęsknię za czymś innym...
Ale przynajmniej zęba mam5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
siostra ma 10lat odpada, kuzynki mam dwie blizsze, z nimi nie mam kontaktu od kilku dobrych lat nawet ich nie prosimy, kolezanke mam jakas tam i chyba tak bedzie ze ja wezme bo kogos musze. Piotrek bierze szwagra swojego, jest dla niego jak brat i jest opcja ze ja wezme piotrka siostre ale nie podoba mi sie to
-
Morisek28 wrote:Nie ładnie tak sie alkoholizować bez Moriska
małż pojechał na prawdziwą wieś, a ja zaraz pakuję się do wyrka, włączamy psiapsiółki i lulu...jutro to dopiero zapowiada się pracowity dzień... -
Miałam podobny problem. W końcu wzięłam koleżankę jeszcze z licencjata, z którą miałam najlepszy kontakt. Nie jakąś przyjaciółkę bo za bardzo nie posiadam
Swoją drogą to ja fryzjerkę i makijażystkę załatwiłam we wtorek przed ślubem, cudem i niesamowitym fartem ale cóż, wszystko na ostatnią chwilę -
nick nieaktualnyHej! Ja tak przelotem wpadam.
Morisek teściowa plus róże równa się podejrzana sprawa.
Dominika tyło spokój może cię uratować. Nie denerwuj się tylko na spokojnie pomysł a zobaczysz rozwiązanie się znajdzie.
U mnie dom wariatów z ta komunia. Niektóre mamy nienormaln. U mnie kilka dni po owulacji sluz z kremowego zrobił się wodnisty i juz 6 dzień jest taki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny