Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja to akurat duzo sie ruszam bo mam prace w ruchu,
takze 8 godzin dziennie na nogach jestem i to chodzac, cellulit pojawil mi sie w okresie dojrzewania jak mialam 14lat i tak do dzis mnie meczy
kropka twoje cwiczenie wyprobuje ale to po porodzie - o ile sie doczekam ciazy, bo teraz i tak nie ma sensu -
no ja czasem żałuję, że mam pracę za biurkiem.. z resztą zawsze "w młodości" powtarzałam, że ja za biurkiem siedzieć nie będę.. tjaaa
Jednak w czasach gdy a to hostessowałam, a to potem za barem na praktykach po 9 godz w ruchu i chudłam bez problemów.
Ja w liceum miałam w klasie koleżankę, która generalnie była chuda, jak coś to tylko w boczki szło. Ale tyłek, uda - koszmar, straszny cellulit miała. Ja teraz nie mam takiego jak ona. Nie wiem czy to właśnie od samych zawirowań hormonalnych czy coś jeszcze miało na to wpływ.
ech, ja w czasach liceum to grama cellulitu nie miałam.. piękne czasy -
Wiem że różnie bywa ale mam nadzieję że to akurat u mnie się sprawdzi
Cellulit zależy też od tego co jemy w dużej mierze. I od ogólnych predyspozycji organizmu. Ale mój mąż mówi że cellulit to grecki bóg więc się nie przejmuję nim a mam go w sumie tylko z tyłu na udach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrej zabawy Klaudia
-
Ale chciałabym krzyknąć weekend...a tu qpa...jutro zajęcia od 8.00 do 12.00... nigdy w życiu nie zgodzę się więcej na prowadzenie "zajęć unijnych"...niby kasa za godzinę fajna...ale po odliczeniu czasu spędzonego na papierkologię niczym się nie różni od normalnej pracy...
poszalałam dziś sobie z łopatą u wujka...plamienie póki co się nie rozkręciło...i cały misterny plan w pi...du...
Moris - normalnie Twoja teściowa mnie zaskoczyła...aż nie wiem co o tym myśleć....nawrócenie? czy podstęp? -
Pewnie że podstęp
Moja mówiła że przywiezie mi trochę mojego ukochanego sera wędzonego. Cieszyłam się jak nie wiem, po spróbowaniu nie nadążałam wypluwać. Trzy razy myłam zęby a dalej czuję ten paskudny smak. Nie wiem co za demon dał mleko z którego powstał ten ser (to cytat z simsów )5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.