Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny mam pytanie Jestem 15 dpo, dzisiaj zaczelo się plamiemienie. Mimo ze tempka spadla na leb zrobilam testy i na oby dwóch wyszly jasne rozowe kreski, widoczne golym okiem. Myslicie ze doszło do biochemicznej ciąży a hormon utrzymuje się w znikomych ilościach czy może która z was miała taki przypadek ze to może torbiele? Nie mam nadzieji na dobre zakończenie tylko szukam jakiejkolwiek odpowiedzi
http://naforum.zapodaj.net/images/0cfefb60fa26.jpg[/link]
-
No muszę przyznać że to dla mnie forma terapii, dlatego jeszcze tak pracuję No i masz rację że masochizm, szczególnie że znajomi mają takie malutkie, 2 miesięczne dziecko... Owszem, możesz wykorzystać Tylko że wybieram się tam najwcześniej jutro, może do soboty się wyrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 08:47
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Apropos żeli, właśnie zdałam sobie sprawę że wiesiołek jednak działa, w tym miesiącu po prostu mnie zalewa... żaden żel nie potrzebny (łykam 3 cykl)
W ogóle miałam go przestać łykać, ale dobrze mi robił na cerę i przesuszone dłonie... więc stwierdziłam że biorę dalej...2020
2023 -
Niestety cię rozumiem Madlenko... Ile ja już koleżanek "schowałam" na fb.. Nie libię takiego ekshibicjonizmu.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
No ale zdjęcie usg albo gołego dzieciaka ? Albo 15-20 identycznych zdjęć dziennie? Coś takiego mam na myśli.
Ja też nie wiem czy bym się powstrzymała, ale teraz jestem w takim stanie że nie mam ochoty tego oglądać więc nie oglądamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 20:51
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
ja rozumiem 10tys zdjęc pt.: dziecko patrzy w lewo, w prawo, w obiektyw, oo odwróciło sie.. jakieś gołe zdjęcia itp to już wybitne przegięcie
ale akurat nie wiem co jest złego w zdjęciu z usg..prawie każdy chce się pochwalić, obwieścić.. lepsze to niż zdjęcie testu ciążowego...
Ja akurat pewnie będę miała dużo zdjęć ale nie wszystkich takich samych generalnie mam dużo choć głównie z wyjazdów, choć i tak już zrobiłam selekcję -
Madlenka a może jednak nie dostaniesz?
-
Każdy ma swoje zdanie, moje jest np takie ze sto tysięcy dziennie zdjęć dziecka masakra (nawet pod względem ile to czasu, ja nawet nie umiem, mój mąż mi to robi i na naszej klasie wstawił moje zdjęcie z plaży zamiast pionowo to poziomo i wyglądam grubo hahaha), ale jak ktoś wstawia jjakieś usg to nie sobie wstawia mam to gdzieś ale ja nie mam żadneg, wiedza ci których odwiedzam a nie wszyscy.
A dziś zaatakował mnie fb tak że znajomy wstawia o 14 że jest w związku a o 14 10 w oczekiwaniu na dziecko, a dopiero się chwalił wolnym strzelcem i strzelił hahaha