Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Próbuję podnieść swoje dupsko z łóżka i ość na orbitrek.. ale to chyba jest skazane na niepowodzenie
-
Testy ciążowe na fb.. ciekawe zjawisko. Znajoma wstawiła w ubiegłym roku test pozytywny, a na zdjęciu widać było kropelki moczu na teście i dookoła. Widać że świeżo zrobiony
Ale swoją drogą nie wiem jak można tak test zalać, chyba że się sika bezpośrednio na test...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 21:40
Nymeria, kr0pka lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
madlenka wrote:Oj fajnie by było nie dostać @ Kurde wiecie że w maju nie mamy jeszcze żadnego kropka? Ja może w sobote rano (przed ich przyjazdem) zrobie test. To bedzie 28 dzien wiec albo cos wyjdzie albo bede przygotowana na @.
Kena dopisała Befff
MAJ:Befff
ale przydałoby sie więcej...2020
2023 -
Cześć Dziewczyny,
myślałam, że będzie gorzej...ale jakoś podniosłam się z łóżka...
Moris, współczuję...ale na pocieszenie powiem Ci, że dwa lata temu robiliśmy remont domu w środku tzn. 80 % pomieszczeń - a zaczęliśmy od nakładania nowych tynków, poprzez wymianę płytek - do nakładania strukturek na ścianę....6 tygodni byliśmy bez kuchni - co więcej kuchnia polowa była w pokoju, w którym nie było dostępu do wody - przez 2 tygodnie - żeby umyć naczynia nosiłam je do wanny - do łazienki na pietrze...choć naszej sypialni, łazienki i małża "dziupli" nie tykaliśmy - to i tak wszystko było zakurzone...jaka byłam szczęśliwa, gdy jedliśmy na mieście albo u teściów - i tynk nie strzelał w zębach ale przeżyliśmy - choć jak pomyślę o tym, że w najbliższych latach trzeba będzie zrobić te 3 pomieszczenia co zostały...to płakać mi się chce
-
Hej
Mi się tam zawsze ken podobał
Chyba zatestuję w niedzielę, 13 dpo będzie ok, nie ?5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Przez jakiś czas miałam mięśnie ale na nogach....byłam od przynieś, zanieś i pozamiataj...
mam dziś rzodkiewkowy dzień - teściowa ma zwyczaj wsiewania pojedynczych rzodkiewek na grządkach z marchwią i pietruszką - żeby było widać gdzie posiane i wczoraj przywiozłam z 5 kg rzodkiewki (same bulwy)...
jak lubię podgryzać...tak nienawidzę jak "ze mną później rozmawia".... -
Morisek28 wrote:Arturowa a jak sie Pani czuje?
Ale w jakim sensie pani Moriskowa ?
Bo jeśli pani chodzi o jakieś "objawy" to raczej cisza5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Ile ja bym zaoszczędziła kasy jakbym teraz zaszła... Ale piersi wcale nie są wrażliwe itd więc nawet nie mam czego sobie wmawiać.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.