Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlenko widzę, że przechodzisz tą samą fazę co ja tydzień temu. Ale ja nie wytrzymałabym bez tego forum już chyba, natomiast wykresy i tabletki olałam. Mam nadzieję, że Ty też zatęsknisz szybciej niż Ci się wydaje Bo my za Tobą będziemy :*
Kena1983 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Karmelek211 wrote:To działaj dziewczyno teraz dzień w dzień przez 3-4 dni:)
A tu link, ile dni przed ile dni po i jakie jest prawdopodobieństwo :
http://www.antykoncepcja.pl/prawdopodobienstwo-zajscia
Problem w tym że nie mam z kim działać właśnie dlatego tak wyliczam... ile te plemniki mogą przetrwać... ale chyba cykl stracony2020
2023 -
Nymeria cieszę się da Ci popalić jak podrośnie jeszcze trochę
ja się w ogóle zastanawiam co z tym moim cyklem.. jak 3 dni temu zaznaczyłam wodnisty śluz to mi od razu zmienił na zielone światło.. teraz już mam przypuszczalnie płodny tylko i szczerze powiedziawszy nie czuję w ogóle jakby coś się działo... jajnik mnie pobolał kilka dni temu przez pół godziny może i chwilę dziś.. testy owu - ledwo co widoczna kreska ale na to za bardzo nie patrzę bo za dużo piję i sikam więc chyba mija się to z celem
Nie ogarniam tego cyklu.. jak już owu była to dupa.. no ale co ma być to będzie... chwilowo jestem na etapie: mogłoby się to dziecko zrobić samo..Nymeria lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Znalazłam alternatywę dla pieczenia ciasta,zrobilam cos ala 3bit i wyszlo zajebiste. Moj K. pojechał po produkty na kolejna blachę
-
Nymeria, z okazji udanej wizyty u lekarza :
http://kwejk.pl/obrazek/2340831/co-te-dzieci.htmlkr0pka, Nymeria lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Natalii00 wrote:hejk dziewczyny 16 dc bylam na monitoringu i wieczorem mial peknac pecherzyk to czyli owulacje w nocy mialam tak czy jak to rozumieec. Dal mi zastrzyk na pekniecie od razu