Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakbym wiedziała ile ginekolodzy zarabiają to już od gimnazjum uczyłabym się na egzaminy
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
arturowa wrote:Jakbym wiedziała ile ginekolodzy zarabiają to już od gimnazjum uczyłabym się na egzaminy
Ja nie poszłam na medycynę, tylko dlatego, ze miałam jakieś głupie kompleksy, że jestem otyła, więc jakoś tak na medycyne to chyba nie... Idiotka ze mnie co...?
Największy błąd mojego życia... od dziecka o tym marzyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 08:58
2020
2023 -
Jak mówi przysłowie, jakby człowiek wiedział że upadnie, to by się położył.
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
arturowa wrote:Jak mówi przysłowie, jakby człowiek wiedział że upadnie, to by się położył.
Dziś mam ochotę położyć się i juz nie wstać... dobra zmykam do pracy (tzn zaczynam pracować bo w pracy juz jestem), bo mam dzis dużo do zrobienia... inaczej weekemd znów będzie zwalony... moze później jeszcze zajrzę2020
2023 -
Oj Morisku, ja oprócz tego że czuję się gruba to jeszcze wielka
Muszę koniecznie schudnąć, ostatnio jakoś dziwnie szybko przytyłam, i to nie jest tylko woda, sam tłuszcz... Cholera jasna. Cały mój misterny plan w piz.u. I moja dieta też.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
dzien dobry dziewczyny:)
tak wypisujecie o tych badaniach lekarzach itd az strach sie wybrac do lekarza;p
u mnie 5dpo i zdarze z testem przed panienskim ^^ bedzie 12dpo wiec jak nie bedzie bladziocha to droga wolna dla promili
i w ogole mam problem, za miesiac rocznica slubu a ja nie wiem co mezowi kupic na prezent!!
-
Bo na fb to wrzuca się tylko korzystne zdjęcia i z dawnych, szczupłych czasów Morisku Jakbym wrzuciła moje z dzisiaj to połowa znajomych by mnie wyrzuciła
Dziś mam brzuch jak niektóre dziewczyny tutaj w 3/4 ms c. Chyba że wciągnę ale tak się nie da żyć Schudłam ale dopadł mnie chyba efekt jo-joWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 09:13
To niezamierzone Ale każdy powód do uśmiechu jest dobry
Miłego dnia dziewczyny5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
ujmę to tak-wyć mi się chce...jajowod się znow zatkał i zrobił się wodniak dostałam listę badań do in vitro - część udalo się załatwić dziś...Morisek-pytałam lekarza - napiszę Ci później bo z tel ciężko mi idzie. Ja pierd...le czuję się jak w jakimś kiepskim dramacie, który nie skończy się happy endem:-(
-
Kena1983 wrote:nie wiem czy w rządowym podają 2 zarodki - tzn. bdędziemy walczyć o refundowane - może się uda. Muszę dziś jeszcze obskoczyc 2 lekarzy - jak do środy skompletujemy wszystkie wyniki to bedziemy dzwonić do kliniki i umawiać się na wizytę.
A to AMH - Twoje...? Jest opcja żeby to jakoś obejść?2020
2023 -
To trzymam kciuki... coś czuje, że to moje też było "inną metodą"... tzn tzw II generacja, czy coś. Wyniki są wyższe, ale normy też ciut podnieśli... u mnie było że ok powyżej 1,2, a nie 1...
Ale tak mi przyszło do głowy, podobno jak źle zrobią badanie i krew np. za długo leży to wynik wychodzi razy 2... kto wie, może Tobie sie tak trafiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 11:04
2020
2023