Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Moris, generalnie mój lekarz potwierdził, że Twój jest dobrym specjalistą...choć zdziwiony był, że za operację masz płacić...z rozmowy wywnioskowałam, że da się to zrobić za darmo...ale oczywiście musiałabyś pojechać z papierami swoimi do niego na konsultację i wtedy Cię pokieruje...
a mi własnie prysła nadzieja na szybkie załatwienie badań...dopiero w poniedziałek mogę jechać do labo...no i chyba wszystkiego na wtorek nie zrobią... -
Kena tule i trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo w koncu!
ja tylko na chwilke zaraz znowu zmykam na korki, ciezki piatek dzisiaj
truskawki juz sa polskie i pyszne! tyle ze za 8 zl u mnie nie wiem jak u Was ale oplaca sie bo sa dobre, tak jakbyscie sie zastanawialy co by tu zjesc;p ja kupilam truskawki bo mialam na nie ochote a jem pomidorki koktajlowe xD
Hatfe lubi tę wiadomość
-
ja kupiłam wczoraj za 6,50 i potwierdzam że dobre
-
Jaki bezsens że w taki wypadku AMH miałoby mieć znaczenie. Skoro przy niedrożności nie ma innej opcji jak ivf to jak mogą stawiac dodatkowe warunki?
No tak... Mieszkamy w Polsce...Morisek28 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aaagaaatka wrote:Jaki bezsens że w taki wypadku AMH miałoby mieć znaczenie. Skoro przy niedrożności nie ma innej opcji jak ivf to jak mogą stawiac dodatkowe warunki?
No tak... Mieszkamy w Polsce...
ale mnie tez to sie nie widzi, bo zamiast pomoc to dolujagretka -
gretka wrote:coz podaje jak przeczytalam ze od 0,7 wzwyz nie ma problemu
ale mnie tez to sie nie widzi, bo zamiast pomoc to doluja
Tak sie zastanawiam z tym amh... bo w różnych lab są różne przedziały odniesienia... jak ja robiłam to na wyniku miałam, że jest ok jeśli wynik powyzej 1,2
widziałam też w necie że niektórzy mają na wyniku powyżej 1,4 jako ok
A przy teści I generacji - powyżej 1 byo ok (wtedy do refundacji chcieli żeby było ponad 0,5) - i tak sie zastanawiam czy oni przy tej refundacji biora pod uwagę jaki jest zakres referencyjny danego badania... czy tez mają tak na sztywno zapisane że tyle i koniec
W sumie nie wiem czemu się zastanawiam, bo właściwie to mnie nie dotyczy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 16:38
2020
2023 -
Morisek28 wrote:Aaa i od 4 dni intensywnie łykam Wiesiołek, moze on tez pomogl:-\
ehhh wiecie ja kiedyś w ogóle nie miałam @... chyba, że po duphastonie
Nic nie dawało rady jej sprowadzic, nie było owu nie było @Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 19:54
2020
2023 -
to wy tak blisko siebie mieszkacie?
dziewczyny, wiem ze to moze pytanie w stylu boli mnie brzuch czy jestem w ciazy czy cos takiego ale we ponbiedzialek dopiero pojde do lekarza zastanawiam sie co o tym mmyslicie, od kilku dni (minimalnie 3) serce co jakis czas mi lomocze, jakby chcialo mi z klatyki wyskoczyc, az slabo sie robi:/ -
Moris, z tą Twoją endometriozą to musisz uważać jeżeli chodzi o wysiłek -unikać wszystkiego, co powoduje zwiększanie (tamowanie)przepływu krwi w brzuchu...mnie lekarz dziś opieprzył, że ten wodniak to przez złą pozycję przy plewieniu...i najgorsze, że ma rację...dałam dupy na całej linii...i teraz za to słono zapłacę...
byliśmy z małżem u jego lekarza - żeby dał skierowanie na to, co się da...i na całe dwa badania dostał - i to jeszcze najtańsze...tak więc w poniedziałek rano czeka nas labo...i z tego co wyliczyłam jego badania + moje brakujące - 485 zł....dziś zapłaciłam z "rabatem" 360 zł...dobrze, że wyniki sa ważne 0,5 roku to przynajmniej na fsh, lh, prolaktynie, estradiolu i takich popierdółkach zaoszczędzę...
czas zacząć poznawać całą procedurę...i składać wniosek o pożyczkę... -
ale fajnie:)
arturowa a jezeli nadcisnienie to nie bolala by mnie glowa albo cos takiego jeszcze? bo czuje sie generalnie dobrze tylko co jakis czas te serce mi tak podskoczy, takie uczucie troche jak sie czlowiek czegos wystraszy