Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie siedzę nad ankietą do magisterki.. zastanawiam się czy kiedykolwiek to skończę..
-
YEAH!!! Dziewczyny dostałam w pracy 16 tyś pożyczki nieoprocentowanej!!! Ale się cieszę
Może teraz uda się coś zrobić. Wizytę w Inviccie przełożyli mi z poniedziałku na wtorek, ale to nic, teraz to już z górki, jak jest kasa, można wszystko zrobić . Aaaa przełożyli mi wizytę, bo podobno jest dużo zabiegów in vitro ... Masakra! Widać ile osób ma problemy ... plaga jakaśAjka, Nymeria, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
Karmelek211 wrote:YEAH!!! Dziewczyny dostałam w pracy 16 tyś pożyczki nieoprocentowanej!!! Ale się cieszę
Może teraz uda się coś zrobić. Wizytę w Inviccie przełożyli mi z poniedziałku na wtorek, ale to nic, teraz to już z górki, jak jest kasa, można wszystko zrobić . Aaaa przełożyli mi wizytę, bo podobno jest dużo zabiegów in vitro ... Masakra! Widać ile osób ma problemy ... plaga jakaś
chciałam zacytować, a wyszło że lubię kolejkę w Invicie .... chociaż w sumie kasę dostałaś, więc git
Pewnie chcą zdążyć z zabiegiem, zanim przyjdzie PIS... i stąd kolejkaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 11:57
2020
2023 -
Karmelek cieszę się, trzymam kciuki żeby teraz już wszystko poszło po Twojej myśli!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 11:55
Karmelek211 lubi tę wiadomość
-
Ajka-pewnie tak. Chcą jeszcze wykorzystać ten czas, bo potem to już nie wiadomo, chyba będę musiała wyjechać do Czech i tam się zameldować, bo w Czechach podobno in vitro jest refundowane i robią je normalnie. hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 12:12
-
aaagaaatka wrote:Karmelek super że idziesz do przodu A będziesz chciała robić tą diagnostykę preimplantacyjną?
-
Aaa dowiedziałam się też dziś,że koleżanka z drugiego oddziału miała in vitro i się udało! Jest w ciąży! Tak się cieszę,bo starała się od 3 lat i dupa,dopiero in vitro pomogło:)
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanko: już ponad 8 dni mam śluz płodny wodnisty/rozciągliwy... taki w 100% klarowny to już ponad 5 i tak się zastanawiam, co to znaczy i kiedy w końcu będzie owu... bo powoli przestaje mi się to podobać... już powinna była być...
PS Jak myślicie jaką szansę mają plemniki po 3 dniach...2020
2023 -
Ajka wrote:Dziewczyny mam pytanko: już ponad 8 dni mam śluz płodny wodnisty/rozciągliwy... taki w 100% klarowny to już ponad 5 i tak się zastanawiam, co to znaczy i kiedy w końcu będzie owu... bo powoli przestaje mi się to podobać... już powinna była być...
PS Jak myślicie jaką szansę mają plemniki po 3 dniach...
A tu link, ile dni przed ile dni po i jakie jest prawdopodobieństwo :
http://www.antykoncepcja.pl/prawdopodobienstwo-zajscia
-
Madlenkaaa Tylko wróóóóć do nas (szybko i zaciążona już najlepiej) :*)