Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia N. wrote:oj biedne jestescie z tymi pracami, ja bardzo lubie moja prace dobrze zarabiam (jeszcze nie az tak duzo bo studia mnie ograniczaja ale godzinowo dobrze wychodzi) a do tego wszystko mam na miejscu max 3 km. zaczelam sie zastanawiac, czy jak kiedys moze nam sie uda wybudowac dom, czy nie otworzyc kwiaciarni, super pracka:D
Mój mąż chce założyć własną firmę, wtedy bardzo chętnie bym mu w tej firmie pomagała. Mogłabym iść na jakąś podyplomówkę. Ale wracać do korporacji w której teraz pracuję, nie chcę. Mam nadzieję, że jeszcze góra pół roku i koniec, -
Ależ tu dziś cisza...wszyscy baluja? ja zaraz zamierzam wziąć piwko i obejrzec z mężem jakiś dobry thriller. Przynajmniej skupię się na mało szkodliwym napięciu wynikającym z filmu, a nie ciągłym stresie;-)Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Ja jestem i niestety nie mam dobrych wieści. Dwie godziny temu poczułam że moje niewinne skurcze zamieniają się powoli w dobrze znany mi ból. Plamienie. Idzie @. Tym samym przyznaję mojej macicy oraz mojemu organizmowi Oscara za pierwszoplanowe role w udawaniu ciąży. Nie powiem że się tego nie spodziewałam. Zmyliła mnie tylko moja temperatura i senność5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Nie, cały czas biorę luteinę, mam brać 10 dni. Dopiero zobaczyłam że nie zaznaczyłam jej na wykresie. Już drugi raz tak mam, że pomimo brania luteiny zaczyna mi się plamienie a później @.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Cześć dziewczyny!
Ja dopiero teraz znalazłam czas od strasznego dnia dzisiaj... dziś znaleźliśmy babcie mojego męża martwą w mieszkaniu a wczoraj wieczorem z teść z nią rozmawiał - masakra jakaś!!
Arturowa przykro mi myślałam, że Ci się udało -
A u mnie chyba już po ptokach, przynajmniej patrząc na testy owu.. no cóż..
Fufka, przykro nie wyobrażam sobie tego, brrWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 21:06
-
Fufka, były momenty że i ja myślałam że w końcu się udało. Trudno, zaczynam się przyzwyczajać. To ta babcia co taka wredna była czy mi się coś pomyliło ?5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Klaudia N. wrote:No to nie fajnie ja po tym cyklu ststwierdziłam ze kobiece organizmy nie zasluguja na zaufanie:)
Zgadzam się w całej rozciągłości. Mój to dopiero jest oszust. Tak mnie wkręcić5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Też już idę spać. Dobranoc
Tyle dobrego że zaoszczędziłam na teście, może w następnym cyklu doczekam testowania.
Kurcze, widzę że zaczynam 10 cykl..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 21:17
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Fufka, współczuję, musiałaś mieć ciężki dzień...
Cóż, wykres - wykresem, a nasze organizmy mają je w nosie. To byłoby zbyt proste gdyby dało się tak wszystko przewidzieć. Ech.Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Klara, może jeszcze za wcześnie? Póki nie ma @ trzeba mieć nadzieje