Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj mąż mnie wnerwił. Wrócił z pracy wieczorem, ja mu mówię, że się boję, a on do mnie z pytaniem czego się boję i że nie ma czego się bać. No szlag mnie trafi. Dziś rano znów zrobiłam test i na początku była tylko kontrolna kreska. Myślałam, że się rozpłaczę. Ale po 5 minutach pojawiła się druga. Taki bladzioch. Jakieś badziewne te testy z allegro. Ale dostałam gratis do owulacyjnych.
A w ogóle tak dziwne mam z objawami. Rano nic, za to wieczorem jestem zmęczona, śpiąca i bolą mnie piersi. Rano nawę cycki nie bolą. -
Witam U mnie o dziwo humor dopisuje Z wielką chęcią rzuciłabym to mierzenie temperatury ale muszę dokładnie wiedzieć kiedy mam brać luteinę. Która de facto u mnie nie działa bo i tak mam @ i plamienia. Jest coś mocniejszego od luteiny ?5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Mysz, bo facet nigdy nie będzie przeżywał tego jak kobieta. Nawet jeśli jest im przykro, martwią się to nigdy nie będzie to w takim stopniu jak u nas. My już tak mamy, że przeżywamy wszystko ze zdwojoną siłą, nawet kolejny miesiąc starań - ja ostatnio w ryk, płacz a mój K. ze stoickim spokojem: nie martw się, nie udało się teraz to w następnym miesiącu się uda".. my podchodzimy do tego bardziej emocjonalnie
A objawów nie musisz mieć przecież non stop Mysza, wiem, że łatwiej powiedzieć niż zrobić bo sama miałabym z tym problem, ale postaraj się nie martwić bo stres nie jest obojętny <tuli>
jakaś wciągająca książka albo serial i marsz się relaksować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywszystkie co do tej pory robilam mam u siebie na wykresie mozesz sobie sprawdzic. Teraz 10dc mam isc na monitoring i niby w maju laparoskopia ale wczesniej szczepienie na wirusowe zapalenie watroby typu b ktore robi sie pol roku... wiec musze sie z ginem dogadac jak on ro chce zrobic... a ty? Jak dlugo?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj Dzień Kobiet wiec cycki do góry, niech znikną z twarzy gradowe chmury,
co tam cellulit i kurze łapki,
i tak jesteśmy fajowe babki.
Kobitki wszystkiego najlepszego :-*Morisek28, arturowa, Nymeria, kr0pka, Cebulka, AnaAna, Karmelek211, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dzień kobiet. Zapomniałam. Życzę nam wszystkiego dobrego,a na teście wiadomo czego5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.