Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki. Trzymam się jakoś. Zbieram siły na dalsze starania. Trochę jest presja, bo do maja,a potem przerwa przymusowa, ale postaram się na spokojnie do tego podejść.
Mysz- gratulacje!! Super, ze się udałoDroga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysz86 wrote:Dziewczyny! Pozytywny! Jak ja się cholernie boję...
Nie boj sie, jestesmy z Toba i trzymamy kciuki!! gratulacje:)
Hafte tulam tulam mocnoo!! -
Hej, chciałam Wam życzyć miłej soboty bo nie wiem czy uda mi się tu dziś zajrzeć jeszcze. Muszę ogarnąć mieszkanie, później zakupy, wizyta w nowym mieszkaniu i mierzenie (wczoraj podpisaliśmy wstępną umowę), obiad u szwagra no i pewnie jak wrócę to wkręcę się w aranżację naszego gniazdka pod tytułem czy lepiej wanna czy może zmieści się prysznic i pralka? Przynajmniej nie będę myśleć o tym,że zbliża się @. Czuję się kompletnie nie ciążowo. Doszukiwałam się zielonego groszka w swędzącym sutku, ale to chyba mózg mnie swędzi i sobie to wkręcam. Także chcę już zacząć nowy cykl. I tyle.
-
Witam kobitki
Mysz, mam pytanie, może trochę głupie. Jak wyglądają twoje sutki? To w ramach porównania, bo wczoraj zauważyłam że moje są jakieś duże i czerwone, brodawka większa x2. Mąż od dziś ma bana na sutki bo po dotknięciu wyskoczyłam z łóżka. I nie wiem czy to czasem nie pms..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 07:15
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nigdy bym nie pomyślała, że kiedyś powiem, że nietoperze są słodkie http://youtu.be/Uuvaos1WHTk ♥
Idę się powoli ogarniać bo dziś na zamykanie naczynek znowu, miłego dnia -
Dzien dobry kobitki. Jutro kilka dziewczyn ma testowac nie mogę sie doczekać waszych wynikow ja w koncu troche odespalam dzis teraz trzeba wstac kawke strzelic i isc z pieskami i Dom ogarnac. Milego dnia:)
-
No i teraz będzie tak, jak myślałam... każda wizyta w toalecie to nerwy i stres... I sprawdzanie, czy krew jest, czy nie. Mąż kazał sobie obiecać, że nie będę się denerwowała. I że nie będę dziś sprzątała jak szalona, bo wiadomo sobota dzień gospodarski. No więc sobie poleguje, trochę poodgarniałam, ale nie latałam, nie szorowałam, nie targałam się z odkurzaczem...