Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A w ogóle to Ty sobie tych pierwszych 6 temperatur nie wymyśliłaś? Bo strasznie dziwnie się ułozyły, 36,1 - 36,2 - 36,3 - 36,4 - 36,5...
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyaaagaaatka wrote:A w ogóle to Ty sobie tych pierwszych 6 temperatur nie wymyśliłaś? Bo strasznie dziwnie się ułozyły, 36,1 - 36,2 - 36,3 - 36,4 - 36,5...
Haha, no mówię właśnie że jakiś dziwny ten mój wykres. Nie byłabym zdolna do czegoś takiego jak wymyślanie temp. na wykresie, nie mam pojęcia jak to się stało że ta temp. dziwnie szła do góry. Mierzę codziennie o tej samej godz. jak mój M do pracy wstaje
-
No wcześniej miała 2.19 tsh więc się cieszę że spadło )
A wiem że prawie każdy ma niedobór tej witaminy więc się tym nie przejmuję.
Choooorwacja uwielbiam
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
u mnie TSH 2,37 to na serio za dużo?
-
ft4: 1,06
anty-TPO: 10,52
ft3 wychodzi na to,że mi zapomnieli zrobić bo do tej pory nie mam -
Hej dziewczyny U mnie tempka lekko spadła ale ostatnio to się coś tym mało przejmuję bo i tak nie mam na to wpływu.. Niepokoi mnie tylko senność. Spałam dziś 10,5 h (do 9.30), wczoraj godzinkę po południu, a dziś już ok 14 ostre ziewanie. O 15 prawie zasypiałam w autobusie ale po powrocie do domu mi przeszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:25
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Ja też zasypiam na stojąco...i strasznie mnie podbrzusze bolało, już przeszło, ale dziwne to było jak na @ ale jednak inny ból...
Agatka jak masz niedobór wit D to idź na solarium i potem sprawdź. Bo jak nadal będzie mało to coś nie tak z metabolizmem wit D.Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Jednak wcale nie przeszło bo przysnęłam z lapkiem na kolanach Też mam taki ból jak na @, tylko słaby, o różnych porach dnia i takie jakby ciągnięcie w dole brzucha.
Równie dobrze może @ niedługo wpaść a ja tu zaczynam się powoli nakręcać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:52
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
no wlasnie! ma byc test i juz:D!
Morisek mam dla Ciebie wiadomosc - wlasnie koncze pierwszy rozdzial pracy:D:Dkr0pka, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej. jakoś wczoraj nie miałam siły pisać. I po co mi była ta wczorajsza wizyta ??? szłam z nadzieją że usłysze same super wiadomości że pięnie itp itd i żeby tylko często się kochać i będzie dzidzia niedługo a tu niestety podejrzenie o PCOS czy jakoś tak --- prawdopodobniej w środę w 9dc (akurat wtedy kuło mnie trochę na prawym jajniku) miałam pękniętą torbiel musze zaraz doczytać o co chodzi - aktualnie płyn w zatoce pewnie po torbielu - lekarka mówi że jasne mogło to być przez owu wczesną ale że wątpi bo widzi dominujące jajeczko na lewym - ehh teraz trzeba zrobić badania, już pytałam o cene i masakra 200 zł wczorajsza wizyta 160 plus wizyta z wynikami kolejne 130 ... pójdę z torbami. ale jak widać za wszystko trzeba płacić bo jak chodziłam do luxmed do tej pory to cały czas jest wszystko idealnie i książkowo a tutaj od razu lekarce nie podobają się moje wyniki tsh i do tego obraz usg też jej nie pasi - no i zainteresowała się skracającymi cyklami ... ehh beznadzieja bo jak się niezapłaci to człowiek zdrowy ... więc może lepiej nie płacić i żyć w nieświadomości??
mako lubi tę wiadomość
-
menka wrote:hej. jakoś wczoraj nie miałam siły pisać. I po co mi była ta wczorajsza wizyta ??? szłam z nadzieją że usłysze same super wiadomości że pięnie itp itd i żeby tylko często się kochać i będzie dzidzia niedługo a tu niestety podejrzenie o PCOS czy jakoś tak --- prawdopodobniej w środę w 9dc (akurat wtedy kuło mnie trochę na prawym jajniku) miałam pękniętą torbiel musze zaraz doczytać o co chodzi - aktualnie płyn w zatoce pewnie po torbielu - lekarka mówi że jasne mogło to być przez owu wczesną ale że wątpi bo widzi dominujące jajeczko na lewym - ehh teraz trzeba zrobić badania, już pytałam o cene i masakra 200 zł wczorajsza wizyta 160 plus wizyta z wynikami kolejne 130 ... pójdę z torbami. ale jak widać za wszystko trzeba płacić bo jak chodziłam do luxmed do tej pory to cały czas jest wszystko idealnie i książkowo a tutaj od razu lekarce nie podobają się moje wyniki tsh i do tego obraz usg też jej nie pasi - no i zainteresowała się skracającymi cyklami ... ehh beznadzieja bo jak się niezapłaci to człowiek zdrowy ... więc może lepiej nie płacić i żyć w nieświadomości??
wlasnie po to byla ta wizyta, zeby wiedziec takie rzeczy mimo ze nie sa przyjemne, tulam! -
Dolaczam do grona ktorym cykle zwariowaly. Owu zawsze 19 dc. Dzis 15 dc i test owu pozytyw. Nie robilam wczoraj ani 2 dni temu wiec nie wiem od kiedy. I kiedy owu nastapi czy dzis byla czy bedzie jutro a moze pojutrze.... meza nie ma do wtorku wiec dupa blada
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]