Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
obserwacja temperatury, śluzu, testy owulacyjne..?
-
Mirabelka30 wrote:Arturowa Ty sie nie wykrecaj zapominalstwem bo wpadne do Ciebie w niedziele z garscia testow;P
To już będę grzeczna, jeszcze szyby mi powybijasz tymi testami Zapisałam sobie przypomnienie w telefonie, już nie zapomnę Ale tak się boję testować że masakra. Tyle razy widziałam już jedną kreskę... No najwyżej powtórzę test we wtorek, chyba że @ będzie. Poczułam się lepiej mając plan
Menka, naprawdę lepiej zapłacić i wiedzieć niż później płakać że się dowiedziało za późno a można było to leczyć.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Czytam Was codziennie, ale nie miałam siły pisać. Od wczoraj zaczęło się krwawienie i po prostu zwijam się z bólu. Lykam kolejne nospy, paracetamole, ale nie bardzo pomagają na te skurcze:-( . Wczoraj wzielam sobie zwolnienie do wtorku. I cale szczęście, bo nie wiem,jak bym miała do pracy iść. Ale byłam dziś u lekarza - powiedział, ze nie jest to pozamaciczna. Wiec ufff. Mamy zrobić miesiac przerwy i możemy starać się dalej. Także zamierzam tu z Wami być dalej, a jakże trzymając za nas wszystkie kciukiDroga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Hafte, przykro mi <tuli>
-
Kurcze, Hatfe a jeszcze liczyłam na to, że może jednak....
Ja dziś usłyszałam od hmmm bioenergokogośtam, że mam nie walczyć...pogodzić się z tym co jest i może wtedy się coś uda...qrwa,....nie bardzo wiem o co kobiecie chodziło...kumpela też nie zakumała... -
aaaa Mysz wiedziałam, po prostu wiedziałam ))) Super - gratuluję ) Wszystko będzie dobrze, nic się nie bój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 20:39
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Ja prawie skończyłam sprzątać (ale na dziś już chyba sobie daruję), Mężu mi drinka zrobił, wypiłam, wpadam do kuchni: 'zrób mi jeszcze jednegooo, może to mój ostatni "
taaa, nadzieją matką głupich ale w końcu każda matka swoje dzieci kocha -
Gratulacje Myszko !
Mirabelka30 wrote:arturowa cieszę się że taka grzeczna jesteś a jakie osiedle jeśli mogę wiedzieć? ja ponikwoda.
Zacnie Ja na lubelskim Bronxie. Bronowice znaczy sie Tyle szczęścia że w dość przyjemnym miejscu.
Morisek28 wrote:A tak ogólnie jak sie czujesz? Przeczucie jakieś masz?
Hatfe, bardzo mi przykro...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.