Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena1983 wrote:Ajka, odpuściłam pregnyl w tym cyklu - zamiast tego zrobiłam cytologię i posiew na chlamydię i inne badziewia...dlatego też boje się, że może nie pęknąć...ale tfu tfu tfu - musi!
No to musi :)pęknąć...
PS mi torbiel płynowa znikła kiedys w tym samym cyklu... po @ juz było czysto... więc jakby coś to nadal moze być ok2020
2023 -
Biedaki z Was z tym lekiem wysokości. Ha uwielbiam wysokosc jak lecielismy 1raz samolotem to cieszylam sie jak dziecko mam za soba nawet skok ze spadochronem z 1300 metrow, istny czad
Marzy mi sie skok na bunjee ale R mi nie pozwala bo sie o mnie martwi
Co do cudow, juz takie rzeczy sie słyszało ze jestem gotowa uwierzyć w takie niemożliwe przypadkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 09:22
-
Kena1983 wrote:Ok, koniec leniuchowania...trzeba się ogarnąć
ja sobie daje jeszcze 5 minut...
Klaudia...
No... jestem pod wrażeniem... normalnie... spadochron...
A gdyby sie nie otworzył?!?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 09:26
2020
2023 -
Ajka wrote:ja sobie daje jeszcze 5 minut...
Klaudia...
No... jestem pod wrażeniem... normalnie... spadochron...
A gdyby sie nie otworzył?!?
To jest zapasowy jeszcze
Z 4000 metrów bym skoczyla. Albo ten jakmutam co ze stratosfey skakal :D -
o, wygram w lotka to sobie ogarne taki skok,
Moris naprawde duzo masz tych lekow, musisz je jakos zwalczyc bo inaczej bedziesz miala lek ze przyjada dziewczyny z forum i Cie zleją -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Byłam u lekarza tutaj w Szwajcarii. Zrozumiałam piąte przez dziesiąte...miałam straszne bóle brzucha, myślałam że to wyrostek. Okazało się że nie. Do tego pierwszy raz w życiu jajnik mnie bolał. Pierwsza myśl? umieram. Jak zwykle owulacji nie miałam. Cykl skończył się na 19dc...do tego omdlenie i krwotok jakiś. Używam tamponów, ale musiałam zamienić je na podpaski, a te zmieniałam co 10 minut!! Boże...
Czekam tylko na wyjazd do Polski. Nie będę tutaj się leczyć nigdy, za jedną wizytę gościu bierze po prosty kosmiczną kwotę. Stwierdziłam że do końca lipca zawieszam starania, z tego i tak nic nie będzie. -
AnaAna wrote:Cześć dziewczyny.
Byłam u lekarza tutaj w Szwajcarii. Zrozumiałam piąte przez dziesiąte...miałam straszne bóle brzucha, myślałam że to wyrostek. Okazało się że nie. Do tego pierwszy raz w życiu jajnik mnie bolał. Pierwsza myśl? umieram. Jak zwykle owulacji nie miałam. Cykl skończył się na 19dc...do tego omdlenie i krwotok jakiś. Używam tamponów, ale musiałam zamienić je na podpaski, a te zmieniałam co 10 minut!! Boże...
Czekam tylko na wyjazd do Polski. Nie będę tutaj się leczyć nigdy, za jedną wizytę gościu bierze po prosty kosmiczną kwotę. Stwierdziłam że do końca lipca zawieszam starania, z tego i tak nic nie będzie.
Kup bilet na samolot i od razu do Polski, jeśli nie chcesz się tam leczyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 10:03
2020
2023 -
Morisek28 wrote:Ana, z takim czymś nie ma żartów! może jakaś torbielka Tobie pękła? nie masz gorączki? spuchniętego brzucha? albo twardego? Jak się teraz czujesz? mówiłaś o tym omdleniu?
Morisek ma racje... żeby to się nie skończyło na pogotowiu....2020
2023 -
AnaAna wrote:Cześć dziewczyny.
Czekam tylko na wyjazd do Polski. Nie będę tutaj się leczyć nigdy, za jedną wizytę gościu bierze po prosty kosmiczną kwotę. Stwierdziłam że do końca lipca zawieszam starania, z tego i tak nic nie będzie.
Zbieraj sie do Pl - spraw hormonalnych nie ogarniesz w czasie urlopu- zwyczajnie jest a krotki a chyba latem masz co innego na glowie???
sorrki ze tak wparowalam- ale akuraz linie lekarze ch- pl znam dobrzeMorisek28 lubi tę wiadomość
gretka -
Morisek28 wrote:Czy ja się muszę zawsze wkurwiać, przynajmniej raz dziennie!
Przyjechała rodzina mojego, ciotka,wujek i ich dwie córki. Jedna ma lat 4 druga 6. Przywitałam się z nimi , ta mała mi siedzi na kolanach i pokazuje kolekcje lalek , opowiada o każdej jak się nazywa.Mówi że jedna lalka ma dzidzie w brzuszku,tak jak mamusia miała dzidzie w brzuszku i pyta " a ty ciociu czemu nie masz dzidzi w brzuszku ani w wózeczku?" na co strasza " Zosiu, mama mówiła że nie możemy pytać cioci ani wujka a o dzidziusia "
Szczena opadła mi na ziemie,oczy się zaświeciły i zdałam sobie sprawę że ludzie między sobą gadają o dzieciach i jak do nas przyjeżdżają ,tarktują mnie jak bezpłodną,z taką litością skoro już dzieci są uprzedzone żeby pytań nie zdzwać...
powiem Ci z ta Twoja rodzinka to Ty masz przerabane na pewno przykro w takiej sytuacji -
arturowa wrote:Hej:)
Mirabelko byłam w tej aptece, porażka. Po pierwsze, to oni tam nie mają ani inofemu ani conceive, odesłali mnie do ich apteki obok. Tam inofen trzeba sobie zamawiać, 60 saszetek 89 zł, innych nie mają. Conceive za ok 56 zł .
http://www.apteka-melissa.pl/apteka/produkt/12056/inofem-60-sasz.html
http://www.apteka-melissa.pl/apteka/produkt/13083/conceive-plus-aplikatory-z-lubrykantem-8-szt.html
http://www.apteka-melissa.pl/apteka/produkt/13084/conceive-plus-aplikatory-z-lubrykantem-3-szt.html
http://www.apteka-melissa.pl/apteka/produkt/825/quixx-test-ciazowy-plytkowy-1-szt.html
i wiele innych
gretka