Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba przez internety zamówię w końcu
A test zrobię jutro, ale nie mam żadnych objawów, serduszko było raz, dwa dni przed owulacją. Także szału nie ma. No chyba że katar jest objawem ciąży to jest nadzieja
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Dziewczyny, a jak jutro znów zobaczę jedną kreskę ? Boję się zrobić ten test
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
arturowa wrote:Dziewczyny, a jak jutro znów zobaczę jedną kreskę ? Boję się zrobić ten test
Ja mam juz liste rzeczy, które zamierzam robic latem, jezeli nie zajde... np w czerwcu juz mam zaplanowane kajaki... głupio byłoby troche odwoływac... gdybym np w tym cyklu zafasolkowała
więc zawsze mam takiego pocieszacza w zanadrzu... jak nie ciąża to przynajmniej będę mogła...
A w ogóle to chciałam w tym roku pójśc na pielgrzymkę w sierpniu... nigdy nie byłam wczesniej...2020
2023 -
Morisek28 wrote:Ja testów zrobilam z 19,678,099 tak myślę.
wiec Ajka,zrob jeden i żeby byl pozytywny
To wysikałaś sporo kasy...
PS Z duphastonem może dotrwam do 13 DPO i w końcu zatestujęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 20:04
2020
2023 -
a w ogole haha moj chlop mnie rozwalil, dał mi buziaka w szyje, i nagle wacha mi ta szyje i wacha i mowi, pachniesz malym dzieckiem, potem wacha jeszcze raz i mowi "pachniesz tą taką POSYPKĄ DO DUPY", myslalam ze walne na plecy
:D
arturowa lubi tę wiadomość
-
Pa pa Morisku
Dobrej nocki dziewczyny
PS: Wiecie jak bardzo jestem szalona? Właśnie mąż mi pokazał artykuł o kursie akcji Alior Banku w ostatnich trzech miesiącach, był też ilustrujący to wykres. A ja się patrzę na ten wykres i szukam owulacji O_oWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 22:26
Nymeria, Ajka, Kena1983, kr0pka lubią tę wiadomość
arturowa wrote:Pa pa Morisku
Dobrej nocki dziewczyny
PS: Wiecie jak bardzo jestem szalona? Właśnie mąż mi pokazał artykuł o kursie akcji Alior Banku w ostatnich trzech miesiącach, był też ilustrujący to wykres. A ja się patrzę na ten wykres i szukam owulacji O_o
hahahahaha udusze sie! -
arturowa wrote:Pa pa Morisku
Dobrej nocki dziewczyny
PS: Wiecie jak bardzo jestem szalona? Właśnie mąż mi pokazał artykuł o kursie akcji Alior Banku w ostatnich trzech miesiącach, był też ilustrujący to wykres. A ja się patrzę na ten wykres i szukam owulacji O_o
Arturowa... normalnie... nie mogę2020
2023 -
Zrobiłam test, wynik jak zwykle, negatywny.
Tylko temperatura w górę, szalona jakaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 07:15
Ehh
tulam
Ale głowa do góry, znajdź coś na pociesżonie, jesteś o jeden cykl bliżej do ciąży, teraz badania i działania i będzie dobrze!!!
Ps. Jak nie ma małpy i temp do góry to może jeszcze szansa? Cykl długi to i oczekiwanie na pozytyw długie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 07:22
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 08:51
Nymeria lubi tę wiadomość
Oczywiście, że nie jesteś za stara
my w tym roku też planujemy, a ja generalnie potrafię nawet latać z balonem z helem i mam gdzies co o mnie myślą
A co do testu to Nymeria już napisała to co ja chciałam, przy Twoim cyklu przy tak późnej owulacji może być jeszcze za wcześnie na test