Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba przez internety zamówię w końcu A test zrobię jutro, ale nie mam żadnych objawów, serduszko było raz, dwa dni przed owulacją. Także szału nie ma. No chyba że katar jest objawem ciąży to jest nadzieja5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Dziewczyny, a jak jutro znów zobaczę jedną kreskę ? Boję się zrobić ten test
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
arturowa wrote:Dziewczyny, a jak jutro znów zobaczę jedną kreskę ? Boję się zrobić ten test
Ja mam juz liste rzeczy, które zamierzam robic latem, jezeli nie zajde... np w czerwcu juz mam zaplanowane kajaki... głupio byłoby troche odwoływac... gdybym np w tym cyklu zafasolkowała
więc zawsze mam takiego pocieszacza w zanadrzu... jak nie ciąża to przynajmniej będę mogła...
A w ogóle to chciałam w tym roku pójśc na pielgrzymkę w sierpniu... nigdy nie byłam wczesniej...2020
2023 -
Morisek28 wrote:Ja testów zrobilam z 19,678,099 tak myślę.
wiec Ajka,zrob jeden i żeby byl pozytywny
To wysikałaś sporo kasy...
PS Z duphastonem może dotrwam do 13 DPO i w końcu zatestujęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 20:04
2020
2023 -
a w ogole haha moj chlop mnie rozwalil, dał mi buziaka w szyje, i nagle wacha mi ta szyje i wacha i mowi, pachniesz malym dzieckiem, potem wacha jeszcze raz i mowi "pachniesz tą taką POSYPKĄ DO DUPY", myslalam ze walne na plecy :D
arturowa lubi tę wiadomość
-
Pa pa Morisku
Dobrej nocki dziewczyny
PS: Wiecie jak bardzo jestem szalona? Właśnie mąż mi pokazał artykuł o kursie akcji Alior Banku w ostatnich trzech miesiącach, był też ilustrujący to wykres. A ja się patrzę na ten wykres i szukam owulacji O_oWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 22:26
Nymeria, Ajka, Kena1983, kr0pka lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
arturowa wrote:Pa pa Morisku
Dobrej nocki dziewczyny
PS: Wiecie jak bardzo jestem szalona? Właśnie mąż mi pokazał artykuł o kursie akcji Alior Banku w ostatnich trzech miesiącach, był też ilustrujący to wykres. A ja się patrzę na ten wykres i szukam owulacji O_o
hahahahaha udusze sie! -
arturowa wrote:Pa pa Morisku
Dobrej nocki dziewczyny
PS: Wiecie jak bardzo jestem szalona? Właśnie mąż mi pokazał artykuł o kursie akcji Alior Banku w ostatnich trzech miesiącach, był też ilustrujący to wykres. A ja się patrzę na ten wykres i szukam owulacji O_o
Arturowa... normalnie... nie mogę2020
2023 -
Zrobiłam test, wynik jak zwykle, negatywny.
Tylko temperatura w górę, szalona jakaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 07:15
Ehh tulam
Ale głowa do góry, znajdź coś na pociesżonie, jesteś o jeden cykl bliżej do ciąży, teraz badania i działania i będzie dobrze!!!
Ps. Jak nie ma małpy i temp do góry to może jeszcze szansa? Cykl długi to i oczekiwanie na pozytyw długie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 07:22
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 08:51
Nymeria lubi tę wiadomość
Oczywiście, że nie jesteś za stara my w tym roku też planujemy, a ja generalnie potrafię nawet latać z balonem z helem i mam gdzies co o mnie myślą
A co do testu to Nymeria już napisała to co ja chciałam, przy Twoim cyklu przy tak późnej owulacji może być jeszcze za wcześnie na test