Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie możesz się opalać Morisku ? Z drugiej strony to lepiej dla twojej skóry Ja jak odkrywam plecy to muszę takie jedno miejsce plasterkiem zaklejać, nie mogę opalać pieprzyka.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Dziewczyny ja pierwszą ciąże poroniłam właśnie przez odstawienie luteiny bo w organizmie zabraklo mi progesteronu w pierwszych tygodniach po 16 tygodniu można odstawić bez problemu z dnia na dzień bo łożysko już produkuje ten horomon a do tego czasu jajniki muszą utrzymać ciąże a jak zabraknie to ciąża się nie utrzyma - tak mówili mi w szpitalu i mój lekarz, który u mnie jest jednym z najlepszych specjalistów!
-
Wiedziałam że temu chytrusowi nie można wierzyć Dzięki za informację Fufka5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
nick nieaktualnyArturowa, w Tobie nadzieja
Powiem wam że ostatnio zapominam brać kwas foliowy...witaminki. Porozmawiałam wczoraj z M. Zaprzestajemy starań do sierpnia. Jestem strasznie wrażliwą kobitką i okropnie przejmuję się tymi staraniami. To dopiero 10 cykl, a ja już nie mam siły. Schowałam testy ciążowe i owulacyjne głęboko, głęboko w szufladzie...żeby nie kusiły. Zajmę się lepiej przygotowaniami do ślubu. W Polsce zmienię ginekologa, powiem po prostu że staram się już z rok. Nie chce mi się czekać do następnego wyjazdu w grudniu. Tym bardziej przeczuwając że coś jest "tam" nie tak jak powinno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 10:26
-
nick nieaktualny
-
Bo już kiedyś wpisałam objawy "ciąży" i wyszło że mogę mieć ebolę Nie wiem jak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 10:44
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
nick nieaktualny
-
Morisku to pierwszy raz od baardzo długiego czasu. Wcześniej miałam tak przed @ zanim brałam luteinę. Widzisz Ana, internet to zuo
Fufka naprawdę piękny widok Pamiętam jak niedawno na suwaczku miałaś 4 tygodnie a tu już 15Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 10:53
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczyny! Ja to zawsze się poplacze na usg jak widzę malucha normalnie jestem zakochana
Ja zawsze czekam z niecierpliwością na wakacje i lato, które kocham a w tym roku nie mogę się doczekać jesieni/zimy
-
Właśnie, nie zapomnij zdjęć wstawiać Może jak to mówi moja ciotka, się zapatrzymy
W sensie że popatrzymy na dziecko i też zajdziemyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 11:25
.
A co do niespełnionych marzeń, ja marzyłam że urodzę moje pierwsze dziecko przed 25 ewentualnie 26 r.ż. W każdym razie chcieliśmy rok po ślubie mieć dzieciątko ale sama wiesz jak to jest z tymi marzeniami.. Uszka do góry, grunt żeby przed 40stką się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 08:57
Starania od czerwca 2014.