X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.ceneo.pl/9373276

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no drogi drogi, tez kiedys na niego z ciekawosci patrzylam:) aaa i taki pozytywny test tradycyjny mozna zostawic na pamiatke w jakims ladnym pudeleczku, a na tym clear blue wynik znika po jakims czasie i dupa

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam raz test ciążowy clear blue, kupił mi go mój M tutaj w Szwajcarii. Oczywiście wynik był negatywny. Jak otworzyłam pudełeczko, to nie wiedziałam co z nim zrobić i jak on działa, pierwszy raz na oczy widziałam taki hah.

• arturowa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie możesz się opalać Morisku ? Z drugiej strony to lepiej dla twojej skóry ;) Ja jak odkrywam plecy to muszę takie jedno miejsce plasterkiem zaklejać, nie mogę opalać pieprzyka.

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja pierwszą ciąże poroniłam właśnie przez odstawienie luteiny bo w organizmie zabraklo mi progesteronu w pierwszych tygodniach po 16 tygodniu można odstawić bez problemu z dnia na dzień bo łożysko już produkuje ten horomon a do tego czasu jajniki muszą utrzymać ciąże a jak zabraknie to ciąża się nie utrzyma - tak mówili mi w szpitalu i mój lekarz, który u mnie jest jednym z najlepszych specjalistów!

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedziałam że temu chytrusowi nie można wierzyć :/ Dzięki za informację Fufka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa, w Tobie nadzieja <3

Powiem wam że ostatnio zapominam brać kwas foliowy...witaminki. Porozmawiałam wczoraj z M. Zaprzestajemy starań do sierpnia. Jestem strasznie wrażliwą kobitką i okropnie przejmuję się tymi staraniami. To dopiero 10 cykl, a ja już nie mam siły. Schowałam testy ciążowe i owulacyjne głęboko, głęboko w szufladzie...żeby nie kusiły. Zajmę się lepiej przygotowaniami do ślubu. W Polsce zmienię ginekologa, powiem po prostu że staram się już z rok. Nie chce mi się czekać do następnego wyjazdu w grudniu. Tym bardziej przeczuwając że coś jest "tam" nie tak jak powinno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 10:26

• arturowa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 08:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisku, chciałabym sobie w Polsce pójść na monitoring, z tym że jak te miesiączki są u mnie nieregularne to nie wiem czy to wypali.

Arturowa, hahaha...czekaj, zrobię eksperyment!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 10:38

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Arturowa a czemu ebola miała Ci wyjść? Ja tez czułam się totalnie miesiączkowo a okazało się, że jest kropek :)

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo już kiedyś wpisałam objawy "ciąży" i wyszło że mogę mieć ebolę :/ Nie wiem jak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 10:44

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/e58a911897488.jpg.html
    To mój Kruszek z zeszłego tygodnia :)

AnaAna, Morisek28, Kena1983, Nymeria lubią tę wiadomość

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa, przed chwilą wpisałam moje objawy w google i wyszła mi choroba wrzodowa, następna diagnoza rak jajnika haha. Ale ja głupia :)

• arturowa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisku to pierwszy raz od baardzo długiego czasu. Wcześniej miałam tak przed @ zanim brałam luteinę. Widzisz Ana, internet to zuo :P
    Fufka naprawdę piękny widok :):D Pamiętam jak niedawno na suwaczku miałaś 4 tygodnie a tu już 15 ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 10:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fufka30 wrote:
    http://zapodaj.net/e58a911897488.jpg.html
    To mój Kruszek z zeszłego tygodnia :)

Miód na serduszku. Fajnie tak popatrzeć <3

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny! :) Ja to zawsze się poplacze na usg jak widzę malucha normalnie jestem zakochana :P
    Ja zawsze czekam z niecierpliwością na wakacje i lato, które kocham a w tym roku nie mogę się doczekać jesieni/zimy :)

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 08:57

• arturowa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, nie zapomnij zdjęć wstawiać :P Może jak to mówi moja ciotka, się zapatrzymy ;)
    W sensie że popatrzymy na dziecko i też zajdziemy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 11:25

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Termin mam na 21 listopada, ja na razie nie mam nawet brzuszka ale pewnie dlatego, że duża jestem choć w ciąży schudłąm ponad 8 kg :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 11:25

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • arturowa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .
    A co do niespełnionych marzeń, ja marzyłam że urodzę moje pierwsze dziecko przed 25 ewentualnie 26 r.ż. W każdym razie chcieliśmy rok po ślubie mieć dzieciątko ale sama wiesz jak to jest z tymi marzeniami.. Uszka do góry, grunt żeby przed 40stką się udało ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 08:57

‹‹ 396 397 398 399 400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ