Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki:-) ja dopiero sie szykuje spac... Ale nie wiem czemu @ sie skonczyla a sluz mnie wrecz zalewa... DobrZe ze w nast tyg mam umowiona wizyte u gina... I oczywiscie jak to zaznaczylam na wykresie to of mi dzien plodny wyznaczyl...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 07:07
-
Hej hej
U mnie psepięknie Podobno będzie 31 st.
Temperatura nadal mi nie spada, piersi nadal bolą. A testy pewnie będą nadal ujemne5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Zamiast "ujemne" miałam na myśli "negatywne" ale myślałam o zimie i ujemnych temperaturach, jak bardzo nie lubię zimy i się głupotka napisała
Oj Morisku... ja już bywałam podejrzana i nic z tego. Dziś ostatnia luteina, jak mi temperatura bardzo spadnie to nawet nie testuję.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Wlasnie co do luteiny. Gadalam z sasiadka ktora tez próbuje juz od roku i mowi ze lekarka jej powiedziala zeby brala lutke dwa dni po owu przez 10 dni i ze to moze pomoc w razie gdyby byla ciaza a ja kojarze ze kiedys ja dostalam na wywołanie i juz nie wiem na czym polega jej działanie. Oswieci mnie ktos bo żem jest ciemna jak tabaka w rogu?
-
Jest na podtrzymanie ewentualnej ciąży jak i na wywołanie @ Bo kiedy np. bierzesz ją przez te 10 dni i odstawiasz to poziom progesteronu spada i organizm przygotowuje się do następnego cyklu i przychodzi @. A jeśli jest ciąża to jeśli w ciągu co najmniej 3 dni nie będzie @ można zrobić test. Progesteron po prostu pomaga ją utrzymać. Coś w ten deseń
Chociaż kiedyś poszłam do takiego najzwyklejszego gina na cytologię i powiedział mi że dla niego to jest bez sensu odstawiać luteinę np. przy niedomodze, bo jeśli jest ciąża a progesteron spadnie to może być problem. Z kolei gin który mi daje luteinę nie widzi w tym nic złego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 08:23
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
No właśnie, technicznie rzecz biorąc to twoja gin Morisku ma rację. Tylko czemu są aż tak różne opinie lekarzy ?
Dziś piersi bolą mnie masakrycznie po prostu... Dawno tak nie miałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 09:00
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Cześć kobiety,
U mnie najgorsza noc ciąży jaka miałam, zjadłam wczoraj trochę niezdrowych frytek, sałatek i hot dogow i jak mnie złapał ból jelit około 22 to się pogłębial do północy i cała noc nie spalam, wzięłam no spe i mało pomogła, teraz boli nadal ale już tak tempo Inaczej i nadal źle się czuję... Okrooienstwo
U mnie pogoda słoneczna i ptaszki śpiewają ale temperatura nie wysoka -
Oj pani droga, toż szkoda piniendzów na takie głupoty Bolą mnie po bokach, czasami całe ale takim bólem jak po całym dniu w zaciasnym staniku. Ale ja od wczorajszego popołudnia chodzę bez, mam dobrze dopasowane. Boję się raczej że to moje torbiele w dają o sobie znać, być może przez progesteron
Zresztą raczej już nie zdążę przed pracą, po już będzie za późno a jutro nie ma sensu bo i tak wyników nie będzie przed weekendem..
Zrobię najwyżej jakiegoś testa dla formalnościWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 09:21
A no widzisz, nie ma. Ja i tak co najmniej raz w roku mam badanie pod tym kątem ale jakoś nie protestował.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.