Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Od paru dni nieźle choć ostatnio znów trochę brudziłam ale jestem w terimie miesiączki i lekarz zmniejszył dawkę luteiny więc może od tego bo w poniedziałek maluszek miał się dobrze i miał 9 cm trochę cycki zaczynają mnie boleć a właściwie sutki i zmieniły kolor co do wagi i brzuszka hmmm... to ciąża dla mnie to całkiem niezła dieta mam ponad 8 kg mniej na wadze a brzuszek minimalnie zaokrąglony stare spodnie cisną w brzuch choć zapiąć umiem ale zmieniłam żebym nie uciskać maluszka
Nymeria prawdopodobnie chlopak ale jeszcze czekam na następną wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 10:20
-
a powiem Ci czas ucieka niewiem kiedy. od dzisiaj rowne 2 miesiace a niedawno byl rok:) jestem na etapie szukania butow bo na 27czerwca musze miec na przymiarke. zapowiedzi w naszej parafi wisza juz tydzien, jeszcze musimy zaniesc do drugiej parafii.
-
Czuję że mam ochotę cały czas płakać. Nie czuję się jakoś bardzo zdołowana ale sprzątam w domu i chce mi się po prostu popłakać Nie wiem czy z radości, bo jest ciepło, czy ze smutku czy z czegoś jeszcze innego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 11:15
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
No właśnie się dziwię co to za humorki mam. Nakręcania się nie uniknę ale w sumie przed okresem też bywają takie rzeczy. Ciekawe jak to będzie po odstawieniu luteiny... Ciekawe5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Fufka tak mówila mi babka że duże prawdopodobieństwo że będzie chłopczyk, co mnie bardzo cieszy. Ale z tego co widzę na listopadówkach dziewczynom się zmieniają teraz płci na kolejnych wizytach i zaczynam się zastanawiać co będzie bo wcześniej byłam pewna ze chłopak jak mi tak powiedziała. Jeszcze 5 tyg i się dowiem
-
Arturowa
Nie wiem, właśnie się nad moim duphastonem zastanawiam - lekarz mi kazał odstawiać i czekać czy @ przyjdzie...
A Ty masz niedomogę?
Ps test, testem - może było jeszcze za wcześnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 11:52
2020
2023 -
Podobno tak, ostatni progesteron to 29,16 nmo/l (nor. 5,3- 86 w faz. lut.).
1 pg/ml = 3,67 nmol/l.
U mnie wychodzi coś koło 9,74 (w fazie lutealnej) . Gin twierdzi że to właśnie niedomoga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 11:54
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
To podobno trzeba zrobić 3 oznaczenia w tym samym cyklu albo temp musi spadać za szybko... u mnie spada...
PS a jak miałam raz oznaczony progesteron to wyszło 3 z hakiem... więc mam teraz duphaston... no i daltego zaczęłam się zastanawiac co by było gdybym zaszła.... i dlatego pytam jak Ty robisz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 12:16
2020
2023 -
Nymeria - dzieki za odpowiedz, ten OF sie opiernicza a ja jestem masochistka i chce wiedziec jaki moglabym mikec termin porodu, obstawiam na okolice walentynek:D
kupilam sobie w osiedlowym sklepie sledziki opiekane w zalewie octowej, pycha!
dziewczyny ktora oglada you can dance? jak myslicie kto wygra? miala agata ale skoro jej nie mqa to chyba sobecko nie?
bylam u doktorki, zrobila mi ekg, stwierdzila ze wyglada na to ze ok chociaz jak mnie osluchiwala to wydawalo jej sie ze troche podwyzszone bicie serca, cisnieni mam troszke niskie ale w normie, jutro mam badania siuskow i krwi, pytalam czy mi zaznaczy tam przy okazji bete zeby mnie nie kluli dwa razy ale powiedziala ze to prywatnie ze mam powiedziec to mi zrobia, no coz, warto bylo sprobowac ale nie bede im mowic bo wolaja 40 zl a nie dam tyle za bete 9dpo w dodatku z wynikami na drugi dzien dopiero
ale sie rozpisalam -
a ja celowalam juz w grudniu i mialam nadzieje ze na nowy rok beda II a tu juz polowa nastepnego roku a II tylko na testach owu chociaz tyle heh
mowilam juz mojej malzowinie, ze dziewczyny z forum powaznie mysla o spotkaniu i zeby nie myslal ze ja sie rozmysle ;p
-
w ogole bardzo mi sie podoba nasz czas w tym cyklu co 2 dni bylo serducho i bylo 2 dni przed owu a w dzien owu rano 2 razy wiec jak sie znowu nie uda to juz nie wiem jak sie kochac zeby sie udalo xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 13:13
-
Tez tak się wkręcałam z datą porodu, jak mi wyznaczyło owu (teraz próbuje tego nie robić)... ale jeżeli wszystko w ciąży jest prawidłowo, to można dokładnie wyznaczyć.... ja jak twierdzi moja mama trafiłam idealnie - tzn. wyliczyła po terminie owu, że będzie 12 kwietnia i tak było
Klaudia N. lubi tę wiadomość
2020
2023