Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A i OF caly czas mowi ze za wczesnie na testowanie a ostatnio juz chyba 7dnia bylo ze pozytywny test cos 30 pare procent? I była przypuszczalna data porodu czy mi sie zdaje?
data byla na pewno tylko o tym teście mi sie powalilo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 08:01
-
no ja w tym cyklu wyjatkowo nie mam, jedynie 2 dni pobolal mnie brzuch tak jakos malpowo i nic poza tym :)moze zacznie sie przy tej magicznej granicy 10dpo
i tak mysle troche mi nie pasuje te boze cialo, bo jakby wyszedl test pozytywny to nie zrobie bety w tym tygodniu bo wyniki na nasteopny dzien czyli w poniedzialek, to lepiej by bylo (o ile bedzie II) poczekac do poniedzialku z jej zrobieniem -
wiedzialam, ze ktoras to powie, z reszta nie wierze w objawy ani w temperatury, w sumie nie wiem po co ja mierze po owu, jakos tak przyzwyczailam sie;p
-
.
A ja składam serdeczne życzenia mojemu dziecku które się jeszcze nie poczęło, żeby w końcu się pojawiło u mnie w brzuszku bo już nie możemy się doczekać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 08:53
Morisek28, Klaudia N., Ajka, kr0pka lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Morisek28 wrote:ja modlić sie o takie rzeczy nie moge , bo małzenstwem ni jestesmy
A do św. Rity ? Fajna święta5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Hej kobitki,
Klaudia coś pomyliłas w 7dpo nie mówi raczej o 30% na pozytywny test bo zagnieżdżenia jeszcze mogło nie być. Ale datę porodu wyznacza
Jeju arturowa jak mnie nakrecasz!!! Czekam na was niecierpliwie, ale tak jak mówi Moris w czerwcu napewno któraś dołączy :-* -
Morisek28 wrote:No właśnie jak Moris mówi tak będzie!
Arturowa ,właśnie nie wiem, mam dylemat. W większości modlitwach,jest wzmianka że prosicie jako małżeństwo.
http://swietarita.blogspot.com/2013/05/modlitwa-dla-tych-ktorzy-nie-moga-miec.html5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
niecierpliwa-dominika wrote:no i w modlitwie do sw rity tez jest wzmianka o malzenstwie
Ech.. przegapiłam. Ja bym się modliła i tak. Modlić się może każdy kiedy i jak chce
http://rita.blox.pl/2006/01/NOWENNA-DO-SWIETEJ-RITY.html
Agaatka, miałam ci napisać już dawno, piękny avatar Ja nie pamiętam czy pisałaś, ale chętnie się dowiemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:48
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Smutny, ale piękny - to fakt.
No więc rozmawiały na temat długich starań (to jakaś babka z jej rodziny). I co nie jest odkrywcze ta psychiatra mówiła, że baaaardzo ciężko zajść w ciążę jak się kobieta zablokuje, jak cały czas o tym myśli itp (jak my ). I że trzeba na siłę się przekonywać, że się tego dziecka nie chce. No więc ja sobie od paru dni jak tylko mnie nachodzą myśli wyobrażam takie mega wkurzające dziecko, drącego się o wszystko i nieurodziwego kilkulatka i od razu mi się odniechciewa. Wiem, że brzmi to głupio i śmiesznie ale naprawdę POMAGA. Od razu mam lepszy humor i nawet mogę patrzeć na dzieci i kobiety w ciąży
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Cześć dziewczyny!
Arturowa długi cykl inny niż zawsze więc wierze w kropka i trzymam kciuki!! Za resztę też!!
Morisku ja też bym się modliła, modlitwa pomaga i trzeba wierzyć, że ktoś nas tam wysłucha bez względu na wszystko
Ojjj dziewczyny chyba mam dziś lepszy dzień
Wiecie chciałabym już coś pokupować dla maleństwa ale ciągle się bojęarturowa lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 08:54
Fufka30, Morisek28 lubią tę wiadomość
Starania od czerwca 2014.