Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie na 4.06 Kena
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 17:52
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Jasna dupa....na darmo jechałam....okazuje się, że z moich badań jest tylko do odbioru grupa krwi...i teraz surprise -mamy z małżem tą samą - B Rh +
udało mi się zerknąć pani w monitor i zobaczyć, że HIV ujemny...
poza tym posiew nasienia u małża jałowy, zapalenia wątroby typu B i kiły nie ma....ufff... tak więc na weekend do Krakowa nie pojedziemy... -
Dostałam właśnie inofem I tyle cudownej folii bąbelkowej tylko dla mnie
Kena1983, Nymeria, kr0pka lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Wiecie co, mąż mi każe brać 1 saszetkę dziennie bo tak jest napisane na ulotce. I przestroga przed zażywaniem większej dawki dziennie niż zalecana- czyli jedna.
Ale z tego co wiem to lepiej brać dwie
Już się głupia oświeciłam. Podobno 1 saszetka dziennie działa jako suplement 2 saszetki jako lek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 19:30
gretka lubi tę wiadomość
Biere 2
Ach ta rodzina.. z nią podobno najlepiej tylko na zdjęciu Próbowali cię nawracać Morisku ?5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.