Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Koleżanka w czwartek bedzie dopiero 11 dpo wiec chyba skusze sie na piatek.
Takie suchości u mnie sahara normalnie zaden fasolek na takiej pustyni nie urośnie:/ -
Morisek28 wrote:Taaaaa. Kuzynki które są w ciąży,namawiają żeby rezygnować z in vitro i napro sie zająć a przede wszystkim nie myśleć o tym i na pewno się wtedy uda
Powiem może trochę przewrotnie, ale NIECO racji mają te kuzynki. Naprotechnologia jest bardzo dobra. ALE (i tu moje zdanie) nie w każdym przypadku i nie z każdym lekarzem.
Tiaa... nie myśleć, dobre sobie. Może niech same sobie trochę kucyki poluzują5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Na takie zachowanie to chyba jeszcze gumy w majtach muszą poluzować
Ty im możesz dawać "rady" typu: nie jedz nic żółtego bo dziecko będzie chińczykiem, nie zginaj nóg, rąk, bo dziecko będzie kulawe, nie oblizuj noża bo będzie cesarka. Powinny odpuścić..
Kena trzymam kciukiMorisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Wróciłam laski, jeszce Was nie nadrabiałam, pewnie dopiero jutro wszystko ptzeczytam. Podzielę się tylko jedną myślą.. nie ma to jak po powrocie odpalić po raz pierwszy fejsa i na dzień dobry zostać spoliczkowanym wiadomością, że koleżanka spodziewa się.. 3 dziecka..
czemu takie informacje na dodatek zawsze ale to zawsze wyswietlaja sie od razu po wlączeniu.... grrr -
Facebook to zuo. Nie lubię
Dobrze Morisku że zrobiłaś chociaż pierwszy krok
Może dlatego na czczo żeby im się tam nie zes*ać ze strachu albo cos...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Bolą cholernie, głównie po bokach. Śmiem twierdzić że coraz mocniej. Albo ciąża albo wyjątkowo paskudny pms.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 08:55
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Morisek28 wrote:aaa i u mnie kosztuje 190zł i 2-3 tyg czas oczekiwania. No i faktycznie nie trzeba być na czczo. Nie wiem czemu w inviccie mi tak Pani powiedziała żę tylko rano i na czzo
Arturowa, a wcześniej cycki dawały Ci aż tak popalić?