Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena1983 wrote:(...)
Arturowa, a wcześniej cycki dawały Ci aż tak popalić?
Raczej nie, nawet sobie nie przypominam. Być może kiedyś tak miałam, ale to musiało być naprawdę dawno. Zrobię jutro ten test i przynajmniej będę miała to z głowy, chciałabym już ten inofem wypróbować. Bo w żadną moją ciążę nie wierzęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 09:34
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
arturowa wrote:Raczej nie, nawet sobie nie przypominam. Być może kiedyś tak miałam, ale to musiało być naprawdę dawno. Zrobię jutro ten test i przynajmniej będę miała to z głowy, chciałabym już ten inofem wypróbować. Bo w żadną moją ciążę nie wierzę
Coś mi się pomyliło i myślałam że dziś test zrobisz.... i tak od rana byłam ciekawa czy jest pierwszy czerwcowy groszek... a tu nic, trzeba czekac do jutra...2020
2023 -
ja bym Moris pojechala gdzie indziej jak masz opcje
czesc Wam w ogole;)
u mnie tez goraco, z rana na poprawe humoru nie wiem po co i dlaczego zrobilam test ktory oczywiscie wyszeddl negatywny, ba dum tsss. no nic, moze jutro albo pojutrze? jak nie to w patek bajlando pelna para na panienskim na ktorym jak sie dowiedzialam ma byc jakas siostra czy kuzynka przyszlej panny ml. z dziecmi? ;/ ze niby to jest taki grill niz typowo panienski. az mi sie n ie chce -
Biorę luteinę cały czas, miałam w sumie dziś odstawić ale wezmę jeszcze jeden dzień, nie powinno zrobić to jakiejś wielkiej różnicy..5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Nie, odkąd biorę luteinę nigdy mnie nie bolały przed @. Sutki w zasadzie nie, chyba że Ktoś mi ściśnie to wtedy lekki ból jest, a i to bardziej prawy niż lewy. Oprócz tego że są większe to żadnych nowości nie ma. Czasami mnie jajnik zakłuje.
Nakręcasz mnie Morisku niesamowicie, potem będzie mi przykro
Też się czuję staro, od 3 dni mnie plecy bolą jak mojej babci5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Rozumiem... ja jednak myślę że u mnie to pms, ten cykl jest tak porąbany że i to pewnie wróciło...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
arturowa wrote:Rozumiem... ja jednak myślę że u mnie to pms, ten cykl jest tak porąbany że i to pewnie wróciło...
Jutro się dowiemy... Kurcze ale dziś piękny dzień... pojechałm dziś rowerem do pracy, w końcu i jakoś mam z tego tytułu bardzo dobry humor.2020
2023 -
Zrobiłabym test nawet zaraz gdybym miała jakiś w domu ;)A tak to zrobię jutro. Aż żałuję że nie poszłam na betę wczoraj..5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Ajka wrote:Mnie bolą, ale mnie zawsze po owu bolą...
Mnie właśnie nie, tylko przez dzień po domniemanej owulacji sutki ale zaraz przestają..
No ale w ciąży to bolą chyba raczej całe piersi, a nie połowa jak u mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 10:50
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
a ja gdzies czytalam ze wlasnie tak blizej pach bola, po boku, ale wcale nic nie sugeruje do sklepu po testa! 3 h nic nie pic i zrobic tesa:D no albo jutro najpozniej
-
Arturowa z tymi cyckami to różnie w ciąży przynajmniej u mnie raz bolą całe, raz tylko sutki, czasem po bokach a czasem to tylko tylko są takie ciężkie i nabrzmiałe i dopiero w sumie niedawno widać bardziej niż zazwyczaj żyłki ale to też od dnia zależy