Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nymeria wrote:Ja bym się ucieszyła najbardziej z kasy bp bym kupiła co potrzeba a nie dostała bodziak na dwa razy
i bym mówiła małemu zw od cioci Moriskowej dostał
ale to ja nie wiem jak inne reagują
Ps co to jest baby shower?
jak dla mnie akcja wyłudzania prezentówWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 13:50
2020
2023 -
Ajka wrote:Kena słuchaj Moriska, grunt to żeby zachować spokój i działać dalej. Dostałaś coś na te torbiele... jakieś leki przeciwzapalne, żeby przyspieszyć wchłanianie?
Ajka, biorę tę nieszczęsną biostrepte (czopki) i mam brać teraz 3 x dziennie no i podwójny duphaston. -
TSH wyszło mi 1,8 a aTPO 21,16 czyli od grudnia skoczyło o 10 do góry....hmmm...ale kumpela stwierdziła, że coś może być chwilowego na rzeczy - bo WBC też podwyższone - czyli jakieś zapalenie np. a że badania robiłam na totalnych zakwasach po wypadzie na prawdziwą wieś , więc mam się nie przejmować...
-
Kena1983 wrote:TSH wyszło mi 1,8 a aTPO 21,16 czyli od grudnia skoczyło o 10 do góry....hmmm...ale kumpela stwierdziła, że coś może być chwilowego na rzeczy - bo WBC też podwyższone - czyli jakieś zapalenie np. a że badania robiłam na totalnych zakwasach po wypadzie na prawdziwą wieś , więc mam się nie przejmować...
Jakby było coś na rzeczy to aTPO byłoby kosmiczne, fakt mam jedną koleżankę, która miaŁ w okolicy 100 i hashimoto (ona z kolei ma aTG wyższe), ale reszta ma >600 - ja jak kiedy miałam oznaczone dokładnie to szło to w tysiące... raz mi spadło do około 500, ale generalnie wyniki są trochę w innej skali niż normy i z tego co pamiętem atpo może troche skoczyc przy stanie zapalnym.
Nie ma się czym przejmowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 14:11
2020
2023 -
Ja robię co roku, z reguły w okolicach czerwiec/lipiec więc niedługo się muszę wybrać
-
Ja od kiedy pamiętam mam II grupę
-
kr0pka wrote:Ja od kiedy pamiętam mam II grupę
Zrób sobie parę tygodni przerwy od męża i będzie I
Edit:
Oczywiście jeśli chcesz mieć I, bo jeśli wolisz bobasa to przerwa niewskazana...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 14:32
2020
2023 -
Moja koleżanka o której już Wam pisałam jakiś czas temu miała właśnie III, do tego wyszło jej hpv, zmiany rakowe itp. też jej konizacje chcieli robić..po kilku miesiącach, zmianie diety, zrobieniu cytologii gdzie indziej u innego patologa okazało się, ze jest ok, II grupa, bez zmian, zaszczepiła się na hpv i za jakieś 2 miesiące prawdopodobnie też zaczyna się statrać.
-
Kurczę już dobrze nie pamiętam bo miałam coś koło 18lat. Jakieś pojedyncze zmiany dysplastyczne czy coś takiego. Dostałam globulki po których zeszło do II i potem miałam wypalanie nadżerki i od tamtej pory jest ok.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyJa robię cytologię co pół roku, a to dlatego że u mnie rak w rodzinie. Np. moja babcia zmarła na raka jajników.
Klaudia, zrób resztę badań tak jak dziewczyny mówią i to natentychmiast!!!
U mnie za oknem ciekawy widok dzisiaj...w ogrodzie biega przystojny, opalony, seksowny wręcz młody mężczyzna i przycina żywopłot w ten piękny słoneczny dzień. Scena niczym serial "Gotowe na wszystko" haha
Na pewno nie powiem o tym mojemu M bo się sfochuje -
Ana...zerknęłam u mnie za okno....na podwórku z kosiarką biega 65-letni sąsiad bez koszulki....
Licytujemy kto ma lepsze widokihahaha
z bezsilności łapie mnie głupawka...
z nieba leje się żar...a moja mama wpadła na genialny pomysł...jedziemy na cmentarz zrobić porządki ...suuupppeerrr... -
nick nieaktualny