X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    a ja zamierzam skutecznie się lenić...choć na obiad zaplanowaliśmy grilla, więc jak zwykle pewnie będę operatorem :)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa, ja się tak nie bawię, to ja przejęłam forumowego pecha na ten miesiąc...WAM ma się udać!

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mamy grilla z Teściową, i resztą rodziny.. i to już po 11.. a ja szczerze powoexziawszy zupełnie nie mam ochoty na siedzenie z nimi.. szczególnie z ciotką.. a Miśka pewnie nawet nie uda mi się wyciągnąc na spacer po grillu bo znając życie mu się nie będzie chciało.. i miałam pisać dziś magisterkę i też dupa.. ech.. dobra, lecę się ogarniać bo Teściowa ma po nas być za jakas godzinę

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam pytanko czy wy tez macie takie dziwne uczucie, jak wycieracie cialo recznikiem po kapieli, zahaczycie lekko sutka tym recznikiem to czujecie taki dziwny bol?

• Ajka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie - a ja mam w planach rower... muszę się tylko zmobilizować, żeby go przygotować, bo w tym roku jeszcze nie jeździłam...

Arturowa... no cóż... to chyba zamyka sprawę w czerwcu... no chyba że z tym inofemem będziesz mieć extra krótki cykl tym razem i wyrobisz się jeszcze na testowanie 30 czerwca :P
    Oh well - pożyjemy zobaczymy... lipiec to też bardzo fajny miesiąc na zafasolkowanie... doczekasz się, zobaczysz...

Kena, jesli chodzi o pecha to istotnie pobiłaś wszelkie rekordy, normalnie prawie jak moja mama...
    Miejmy nadzieje, swój cały tegoroczny limit pecha wykorzystałaś w ostatnich dniach i dalej będzie juz tylko lepiej...

Morisek, nawet tam nie zajżałam, przeczytałam tylko tytuł linka i włosy mi na glowie dęba stanęły...
    jak można robić krzywdę kiciakowi
    PS czy ten kot to przeżył...?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 10:52

2020 :)
    2023 :)
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa-dominika wrote:
    mam pytanko czy wy tez macie takie dziwne uczucie, jak wycieracie cialo recznikiem po kapieli, zahaczycie lekko sutka tym recznikiem to czujecie taki dziwny bol?

Tak - ale ja mam tak zawsze po owu...

2020 :)
    2023 :)
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki,

No ja dziś w planach lezakowanie :-) co już od rana mi wychodzi bo nie mogłam się podnieść i spalam do 10 30 aż mąż mnie nie obudził że by coś zjadł :-D

W końcu i u mnie piękna pogoda więc odpoczynek po śniadaniu i lecę na ogród. Dziś mają przyjechać do nas znajomi to kupiłam sobie na grilla piwko bezalkoholowe :-D ale mam z niego podniete :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 11:34

201511211678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje plany na dzisiaj wyglądają tak "Do południa nic, popołudniu wolne"
    Dopiero jem śniadanie!

Wczoraj moja kotka znów mi wpadła do wanny...uwielbia po prostu wodę. To jeszcze nic, wystarczy że otworzę drzwi od tarasu a ta małą wredna małpa zaczyna mi znosić do domu liście, sucha trawę albo inne zdobycze. Gniazdo sobie robi czy co haha.

Na termometrze aktualnie 27 stopni! Gorąco i słoneczko daje po oczach, ogarnę troszkę mieszkanie i wbijam na leżak, trzeba tą bladą twarz przyrumienić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arturowa, ja już myślałam że będzie pozytyw! Strasznie przeżywam te oczekiwania na wasze testowanie. Dobrze że chociaż nie smutasz teraz, pij ten inofem! :)

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Mam pytanie do Fufki, Nymerii i pozostałych brzuchatek :)

za tydzień w sobotę idę na baby shower nie wiem co kupić, mogę dać pieniądze do koperty ? czy to absolutnie nie wypada?
    A ja bym wolała prezent typu spioszki,czapeczka,pluszak ☺

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    14400c1c2933e137med.jpg

Morisek28 lubi tę wiadomość

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnie pare dni czuję się nieźle :) dziś nawet drożdzówkę z truskawkami upieklam :) i jadę do mamy na grilla :) ale raczej staram się nie forsowac i duzo odpoczywac bo ciagle gdzieś strach z tyłu glowy siedzi a do lekarza ide dopiero 15 malego podgladać :) wczoraj tesciowa nam kupila łóżeczko dla maleństwa, materacyk i całą pościel to pierwsze rzeczy, które mamy dla naszego Kruszka :D

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Anitka1992 Debiutantka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    Nie wiem czy w dobrym wątku piszę, ale tak mi się wydaję że trafiłam.
    Otóż od miesiąca staramy się o dzidzię. Powiem, że już po owulce miałam pierwsze objawy ciąży( ale to pierwsza dzidzia i już nie jestem pewna).
    Kłócie jajników, zaparcia, czuję się jakby napompowana, ból piersi, ale już pomału przechodzi, żyłki na piersiach i na lewym sutku taka dość gruba do tego niedawno jeden dzień jakby przeziębienia i dwa dni stan podgorączkowy.
    wczoraj tj. 26 dc. zrobiłam test ciążowy i wyszła druga bardzo nie wyraźna kreska ale już po jakimś pół godzinki.
    Dzisiaj dwa testy jeden z rana i dopiero teraz zauważyłam na nim bladą kreseczkę, ale już sama nie wiem czy to mój mózg nie płata mi figli.
    Drugi natomisat przed chwilą i jeszcze nic nie widać.
    Te dzisiejsze testy są już innej firmy i gorzej widac na nich kreseczkę.
    Proszę pomocy!!
    Tutaj zdjęcie testu z wczoraj
    http://www.kowbojki.pl/pokaz/pomocy-te-testy-sa-jakies-dziwne-694026

Anitka1992
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm...Anitka, zrób betę tak jak radzi Morisek, albo powtórz test.
    Dziwny zbieg okoliczności, jesteś moją imienniczką, do tego ten sam rok urodzenia :P

Czasem mam takiego stracha że mój M utworzył na tym forum konto i czyta mój pamiętnik i to o czym z wami piszę haha, jakiś czas temu zapytał czy dam mu poczytać o czym z wami plotkuję itd. oczywiście mu nie dałam. Stwierdził więc że założy konto i będzie na bieżąco haha. Jaka ja głupiutka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 14:34

• Anitka1992 Debiutantka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i własnie tutaj jest problem z betą. Ponieważ pracuję na szpitalu i wszyscy mnie znają boję się o pracę i nie chce żeby się dowiedzieli że mogę być w ciąży..
    Czy w z wykłym ośrodku zdrowia też robią bhcg??

Anitka1992
  • Anitka1992 Debiutantka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie dopiero założyłam tu konto, dopiero zaczęliśmy starania :)
    Mam regularne cykle i zauważam kiedy ma owu. Dlatego myślę, że mogliśmy trafić :)

Anitka1992
  • Anitka1992 Debiutantka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 dięki! nie interesowałam się tym wcześniej więc nie mam pojęcia

Anitka1992
  • Anitka1992 Debiutantka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poznaję po śluzie i kłują jajniki, Temp podwyższona.
    Zazwyczaj 15 dc. mam 29 dniowe cykle

Anitka1992
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisku mamy już imiona wybrane dla chłopca Maksymilian A dla dziewczynki Nina ☺

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie myślę że tak do miesiąca będziemy przeprowadzeni ☺ wczoraj przekazaliśmy niektóre rzeczy

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
‹‹ 404 405 406 407 408 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ