Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam ochotę coś napisać ale się ugryzłam w palec i się powstrzymałam. Miłego wypoczynku dziewczyny
Kena1983, aaagaaatka lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Zrobiliśmy sobie po grilu spacerek pod stadninę i po lesie. Mrówka mnie upierdzieliła w nogę jak postanowiliśmy podziwiac wielkie mrowisko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/28641fbed9db.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfee39a98ab9.jpg
Ecchh ja sierota nie zmieniłam orientacji zdjęc i się źle wyświetlająWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 17:16
-
O dziwo nie, kiedyś zrobił mi się wieeelki bąbel. Raz po meszce też tak miałam. Miesiąc z wielką gulą na nodze. Raz reaguje tak, raz tak
-
Ok tak, konie są piękne
-
Umieram....jak można się tak nażreć....toż to zakrawa o świadomy masochizm normalnie....po grillu poszłyśmy z mamą do wujka....a tam ogromne drzewo już dojrzałych czereśni....no i weź się nie skuś...mam wrażenie, że jedzenia wypełnia mnie od tyłka po gardło (z uwzględnieniem jelit)
-
Jesssu zimno mi, nudzi mi się już, kiedy ten gril siè skończy.. nie chce mi się już tu siedzieć.. kurna mam ciekawsze rzeczy do roboty...
Ha, w końcu do domu, w porę powoedziałamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 17:59
-
Dziewczyny, proszę o kciuki, jutro o 10 mam wizytę u gina.
Od poprzedniej minęły 4 tygodnie i mam stracha. W pierwszej ciąży na usg w 12tc okazało się, że serduszko nie bijeStaram się myśleć pozytywnie i nie dopuszczać złych myśli, ale rozumiecie...boję się
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Klara87 wrote:Dziewczyny, proszę o kciuki, jutro o 10 mam wizytę u gina.
Od poprzedniej minęły 4 tygodnie i mam stracha. W pierwszej ciąży na usg w 12tc okazało się, że serduszko nie bijeStaram się myśleć pozytywnie i nie dopuszczać złych myśli, ale rozumiecie...boję się
Kciuki zaciśnięte:)Klara87 lubi tę wiadomość
-
Klara będzie dobrze!! Tyle kciuków zaciśniętych za Was, że inaczej być nie może :*
A mnie mdli.. na grilu skromnie zjadłam 2 kiełbaski a po powrocie do domu się obżarłam ciastkami i truskawkami ze śmietaną.. echh.. cała ja..Klara87 lubi tę wiadomość