Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
body shop ma żele antybakteryjne? A nie Bath and body works czy jak im tam?
Ja rzeczy z body shopu uwielbiam wszystkie. Jakbym miała nieograniczony budżet to bym sklep wykupiła chyba
A teraz jadę po coś z tej nowej serii - wypuścili miętę - virgin mojito -
oo, no to kolejny raz potwierdza się, że ja ślepa jestem
-
Dziękuję wszystkim za kciuki, wszystko jest w porządku
Maluszek ma już 57,7mm idealnie z terminem om. Serduszko bije 170, kość nosowa jest, przezierność karkowa 1,4. Gin stwierdził, że wszystko wygląda bardzo ładnie. Nie będę robić PAPPA.
Tak bardzo się cieszę i w końcu czuję, że mogę odetchnąć, bo przekroczyłam najtrudniejszy dla mnie czas i jestem dalej niż w pierwszej ciążyMorisek28, Befff, kr0pka, aaagaaatka, Ajka, AnaAna, arturowa, koleżanka, Nymeria, Klaudia N. lubią tę wiadomość
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Klara cieszę się
Klara87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyszedł nasz Dyrektor i powiedział, że proponuje żebyśmy poszli do domów o 14
Jak ja na to czekałam
a co do plamień. Ja też tak czasem mam Kamka.. w tym cyklu mam na wykresie zaznaczone do 6 ale zdarzały się jeszcze potem i już nie zaznaczałam.. Ba, zdarzało mi się, że już z tamponów rezygnowałam, wkładka, lekkie plamienie a dzień - dwa później rozkręcała się na nowo @ -
koleżanka wrote:Do mnie napisać? Nie boje się krytyki jesli o to chodzi
Możesz śmiało trenować na mnie przeczucia
Ale tak na marginesie, to Kena w wolnej chwili możesz mi wpisać @. Wczoraj miałam boleści okrutne ale ani kropelki, zjadłam 2 nospy i dziś obudziłam się bez bólu, temperatura 36,99 i myślałam że może coś jednak... Ale moja spóźnialska @ jest już ze mną i tyle dobrego że już tak nie boli
Pływam sobie na materacu po stawie, mam nadzieję że chociaż trochę się opalęPotem idę z mężem do lasu na poziomki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 14:37
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
kamka wrote:Ale wlasnie o to chodzi ze dzisiaj znowu mnie sluz zalewa a co jakis czas sie zabarwia na czerwono...
Wiesz ja @ mam jeszczee ładnych pare dni plamienia (czasem z przerwami), tylko wtedy u mnie jeszcze śluzu brak...
ja bym sie jednak nie przejmowała, kto wie może owu szykuje się jakoś super wcześnie...2020
2023 -
arturowa wrote:Nic absolutnie do ciebie
Możesz śmiało trenować na mnie przeczucia
Ale tak na marginesie, to Kena w wolnej chwili możesz mi wpisać @. Wczoraj miałam boleści okrutne ale ani kropelki, zjadłam 2 nospy i dziś obudziłam się bez bólu, temperatura 36,99 i myślałam że może coś jednak... Ale moja spóźnialska @ jest już ze mną i tyle dobrego że już tak nie boli
Pływam sobie na materacu po stawie, mam nadzieję że chociaż trochę się opalęPotem idę z mężem do lasu na poziomki
Poziomki... co chwilę któraś cos takiego napisze, że zielenieję z zazdrości...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 14:47
2020
2023 -
Też się domyślam o co Arturowej chodziłp
i czasem sama się gryzę w język.
Pojechałam do body shopu, mam moje cudowne masełko, chętnie bym jeszcze wode kupila. A najlepiej to pól sklepu. No i w końcu kupiłam cienkie materiałowe spodnie na lato bo odechciewa mi się latania non stop w jeansach.. a jakoś krótkie spodenki, sukienki itd jakoś mi nie podchodzą ostatnio -
Ech dziewczyny... jakie to piękne że się tak dobrze rozumiemy5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualnyArturowa zazdraszczam pływania na materacu na chłodniutkiej wodzie i poziomek! Ja wcinam czereśnie właśnie
U mnie upał nie z tej ziemi, posiedziałam pół godzinki na słońcu i zjarałam sobie za przeproszeniem cały przód.
Co do plamień, to mam 8dc i dalej plamię.