Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Moris jak mozesz tak myslec?? Jesli Z toba jest to dlatego ze cie kocha i podobasz mu sie taka jaka jestes... Wiec glowka do gory lec szybciutko do swojego mena i jak masz watpliwosci czy mu sie podobasz to go poprostu o to zapytaj:-*
-
Może mają opalone, szczupłe nogi a między uszami tylko przeciąg ? Może nie potrafią zrobić nic poza pomalowaniem paznokci? Może są wrednymi jędzami albo wiecznie narzekającymi laluniami?
Kochanie nikt nie jest ideałem, a Twój facet jest z Tobą i na pewno Cię kocha i podobasz się mu taka jaka jesteś. Ze wszystkimi swoimi zaletami i wadami.
Więc cyc do góry podnieś koronę i mykaj na imprezę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 17:00
kr0pka, Ajka, Kena1983 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisku zgadzam się z Aaagatką w całej rozciągłości. Żadna z nas nie jest idealna.. i każda z nas chyba ma takie momenty jak Ty teraz. Ale nie ma się czym przejmować, serio. Moris, mi się wszystko trzęsie, znowu mam cellulit, wiecznie spocona, z czerwoną mordą bo naczynka + upał = koszmarne połączenie.. czuję się jak prosię.. Ale są gorsze, grubsze, głupsze i brzydsze od nas. Tak, są i ładniejsze i zgrabniejsze, śliczne.. ale na to nic nie poradzimy, życie nie daje po równo niestety. Albo i na szczęście..
ja się szybko wyleczyłam z kompleksów na Majorce. Tyle spasionych (naprawdę spasionych), z cellulitem lasek po 16-18 lat widziałam, nie przejmujących się w ogóle tym jak wyglądają, że mi przeszło..
nie jestem miłośniczką świecenia swoim tłuszczem ale nie mam też zamiaru chować się w worku na kartofle.
Nie przejmuj się Morisek bo jesteś piękna. Możesz być niezadowolona z dolnych partii ciała, nie widziałam, nie ocenię. Ale masz śliczną twarz, serio. Sama bym chciała być tak śliczna Słońce
Cytując Aaaagatkę "cyc do góry podnieś koronę i mykaj na imprezę!"aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
Apropos cyców, czy po dupku zawsze tak okropnie bolą? Piąty dzień biorę i tak mnie dziś bolą...ze cholera bierze.
Nie pamiętam, żebym miała taj kiedyś(jak wcześniej brałam)... Normalnie zawsze po owu mnie trochę bolą, ale dziś... Wściec się można
..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 17:58
2020
2023 -
Mnie bolały bardziej pp dupku ale najbardziej bolały mnie jednak jajniki.
-
Tiaa.. małż z teściem wiercili właśnie w ścianie żeby uchwyt na telewizor przywieśić.. wymierzuli, wywiercili, wbili kołki.. i co? Wywiercili otwory pod telewozor nie pod uchwyt........ mamy piękne dziury w ścianie... tiaa
-
Normy beta-HCG
tydzień ciąży mlU/ml
3-4
9 - 130
4-5
75 - 2600
5-6
850 - 20,800
6-7
4,000 - 100,200
7-12 ---- 11,500 - 289,000
12-16 ---- 18,300 - 137,000
16-29
1,400 - 53,000
29-41
940 - 60,000 -
Cześć piękne
Ja delektuje się sałatką z paluszków krabowych i kawa bezkofeinową
I meblami w salonie, choć dziś ciąg dalszy skręcania ale mam nadzieję, że uda się nam dziś wyjść na rower
-
Najzabawniejsze jest to, że ostatnio nawet piwo bezalkoholowe pije
no ale to nie kwestia "a jakbym była w ciąży" a kwestia tego, że tą wersję lech wypuścił tylko bez alko a mi baaaardzo smakuje. No i przynajmniej ma mniej kaloriimprzy okazji
-
kr0pka wrote:Morisku zgadzam się z Aaagatką w całej rozciągłości. Żadna z nas nie jest idealna.. i każda z nas chyba ma takie momenty jak Ty teraz. Ale nie ma się czym przejmować, serio. Moris, mi się wszystko trzęsie, znowu mam cellulit, wiecznie spocona, z czerwoną mordą bo naczynka + upał = koszmarne połączenie.. czuję się jak prosię.. Ale są gorsze, grubsze, głupsze i brzydsze od nas. Tak, są i ładniejsze i zgrabniejsze, śliczne.. ale na to nic nie poradzimy, życie nie daje po równo niestety. Albo i na szczęście..
ja się szybko wyleczyłam z kompleksów na Majorce. Tyle spasionych (naprawdę spasionych), z cellulitem lasek po 16-18 lat widziałam, nie przejmujących się w ogóle tym jak wyglądają, że mi przeszło..
nie jestem miłośniczką świecenia swoim tłuszczem ale nie mam też zamiaru chować się w worku na kartofle.
Nie przejmuj się Morisek bo jesteś piękna. Możesz być niezadowolona z dolnych partii ciała, nie widziałam, nie ocenię. Ale masz śliczną twarz, serio. Sama bym chciała być tak śliczna Słońce
Cytując Aaaagatkę "cyc do góry podnieś koronę i mykaj na imprezę!"
W tym roku chyba więc wybiorę się na MajorkęBo na Chorwacji odwrotnie same laski i tylko ja z koleżanką spaślaczki
No i witam w sobotę. Ja dziś na rowerze do pracy przyjechałam a myślałam że się popłaczę tak mnie dupsko po wczorajszej jeździe boli ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 08:32
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
lol agatka mnie boli jeszcze po czwartku, chociaż wczoraj jakos tez pojechałam do pracy rowerem (ale to tylko 5 km)
PS Tak na Majorce dużo Niemców wiec, mozna się dowartosciować... ale ja najlepiej czułam się w USA (ważyłam wtedy 116kg i na tle towarzystwa nie wyglądałm źle... np plaza w Santa Monica)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 08:40
2020
2023 -
Wiesz, jakbym się zapuściła do Palmy na głowną plażę czy pod BCM na imprezę to pewnie też same laski by były. Na naszym zadupiu był przekrój przez wszystko. Ale właśnie widok angielek, młodszych od nas a tak spasionych i jeszcze wpieprzających hamburgera za hamburgerem nas wyleczył
Jak chcecie zobaczyć naprawdę grube laski to ściągnijcie sobie (z chomika na przykład) "supersize vs. Superskinny", naprawdę polecam do pooglądaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 08:40
-
A macie tą nakładkę żelową na siodełko? Ja sobie kupiłam i muszę przyznać, że trochę pomaga. Po pierwszej jeździe byłam zawiedziona bo nie dość że dupa bolała mnie tak samo to jeszcze ta nakładka się przekręcała ale później już było lepiej i jednak bolało mniej
-
To swoją drogą, pierwszy raz w sezonie to zawsze była największa masakra ale później jednak też bołało. Za wrażliwą dupcię mam