Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewuszki.
U mnie w nocy była okropna burza, w ogóle nie mogłam zasnąć...a jak już, to budziłam się co chwilę.
Wczoraj temperatura na zewnątrz dobiła do 35 stopni. Nie można było wyjść na zewnątrz. Mam nadzieję że dzisiaj będzie chłodniej. Nad naszym domem krążyły 4 bociany
Za jakąś godzinkę jedziemy na zakupy, lodówka już pusta. Tylko nie mam pomysłu jak tu dobudzić mojego M...śpioch jeden
Od rana boli mnie chyba prawy jajnikkłuje i tak jakby piecze.
-
Haha Morisku chciałabym
szczerze powiedziawszy po tym spadku temp wczorajszym i dzisiejszym skoku zaczęłam się trochę jarać tym wykrem no ale zobaczymy.. jeżeli mialam owu to
na 2 dni przed to trochę kiepsko z jego wynikami i przeżywalnością
Pożyjemy zobaczymy
Morisku mojemu dzisiaj też krem poszła.. i wczoraj.. i 2 dni temu.. u niego jak już pójdziebraz to potem co najmniej kilka dni tak ma.. nie mam już siły.. wyniki dobre, tomografia ok, nibybwszystko od przegrody skrzywionej podobno ale ja i tak się martwię kurna.. niby narobił się wczoraj przy tych meblach, dzis znowu ale i tak mam stresaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 11:30
-
nick nieaktualny
-
Ja tam widzę moze ze 2 rozstępy, ja mam więcej
A na Twoim miejscu to Teściową to bym zajeb**a chyba..
Morisku meble wszelkie - pod tv, witryne, regał, stolik kawowy, sofa.. wszystko. Jeszcze montuje z Tesciem a ja sie modle zeby mi sie Misiek w kable od pradu nie wwiercilsprawdzalismy ale ja sie i tak boje
-
Jestem Dziewczynki!! Jestem! Nie mam zbyt czasu na pisanie,zaglądam tu rzadko,cały coś się dzieje i nie mam czasu:/ Do tego mam doła,moja siostra rozstała się z facetem:(tzn,on ją zostawił,ma inną... I jak się wlaśnie dowiedziałam,pobił moją siostrę w nocy;( i uciekł!!! Siostra była w szpitalu,ma obrażenia,nie wiem jakie,bo mam utrudniony z nią kontakt:(Ona mieszka za granicą,nie ma tam nikogo,ani nikogo z rodziny,ani znajomych:/Wiem tylko,że policja już go szuka! Jeśli go znajdą to pójdzie siedzieć,bo jest już notowany za pobicie,tylko że nigdy nie uderzył mojej siostry! Teraz mu odjebało! Nie wiem co mam robić,nosi mnie,nie mogę przestać o niej myśleć! Tak mi ciężko:( najchętniej pakowałabym się w samolot i leciała do niej,ale nie mam jak... Wyblagałam siostrę,żeby ona jak najszybciej wracała do domu,do kraju,bo ten pojeb straszył ją,że obleje ją kwasem,albo połamie nogi. Kurwa co za skurw..n!! Oszaleje chyba;( Modlę się,żeby wróciła do nas cała i zdrowa!
Jeśli chodzi o moją wizytę i badania to więcej możecie przeczytać w moim pamiętniku, na chwile obecną nie mam siły rozpisywać się tutaj,przepraszam:/ Zrobiłam wpis,bo musiałam się komuś wyżalić... -
Dawno nie wchodziłam. Byliśmy z mężem nad morzem w zeszły weekend. Potem byliśmy z mężem na rowerze, przejechaliśmy prawie 60 km. Ogólnie jakaś zalatana jestem i w wiecznym niedoczasie.
Dziś mąż poszedł do kolegi na grilla. Ja nie chciałam, bo ma tam być chłopak, któremu miesiąc temu urodziła się córka. Jego żona jeszcze w ciąży nie była, a już tematem przewodnim na imprezach było dziecko. Więc nie mam ochoty iść i walczyć ze sobą żeby się nie rozpłakać. W ogóle ostatnio zaczęłam coraz częściej myśleć o kolejnych staraniach. A w zasadzie o tym, ze sama nie wiem, czy chcę jeszcze się starać... -
Morisek28 wrote:Kurde Karmelek alez mam dalej nerwy przez tego palanta!
szykuje się do znajomych sączę piwo ale ciągle o tym mysle. -
Ja niewiem jak ja Przeżyłam ten dzisiejszy upał w pracy i ci ludzie w strojach kompielowych pod ubraniami... Jeszcze Jutro i aż jeden dzień wolnego:)
Karmelku a siostra od ciebie młodsza? Sama mam siostrę 12lat młodsza, ma dopiero 10lat a zabilabym gdyby ktoś jej coś zrobił.. -
Siostra jest starsza o 8 lat, to dziewczyna ułożona, ma poukładane w głowie. Ona tyle dla niego zrobiła,zrezygnowała ze wszystkiego dla niego,a ten ch..j, tak się jej odwdzięczył ... Nawet nie wiem jak mam mamę poinformować o tym co się stało:/
-
Zajeb**m każdego sku**a, który podnosi łapę na kobietę czy dziecko.. dobrze przynajmniej, że już go złapali..
Tulę Karmelek! mam nadzieję, że siostra szybko wróci do siebie i jak najszybciej wróci do PL, z dala od tego typa -
Cześć Dziewczyny po prawie 1,5 dniowym detoxie internetowym
Karmelek, strasznie mi przykro z powodu Twojej siostry - mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie i wróci do domu. A jeszcze wielką nadzieję, mam, że odpowiedni ludzie w odpowiednim miejscu odpowiednio się zajmą tym sur...lem!
Jako lekturę do kawki - otworzyłam sobie Twój pamiętnik...i szczerze tak nieprofesjonalnego podejścia się nie spodziewałam...HSG...po co... ??masz żywy dowód w mojej postaci na to, że jajowód potrafi się zatkać w ciągu dwóch lat - ba! w ciągu tygodnia! (po udrożnieniu po tygodniu znów wodniak)...na Twoim miejscu też podziękowałabym za taką pomoc...
Moris - jeżeli chodzi o Twoją chwilową załamkę - Dziewczyny już napisały to, co istotne ja dodam tylko AMEN! Pocieszę Cię, że ja taki brzuch to i bez torbieli mam - łoj a ile więcej rozstępów... -
Kuźwa po wczorajszym montowaniu i wieszaniu mebli postanowiliśmy przymalować jakieś rysy, plamy itp.. mamy w mieszkaniu 2 odcienie beżu..i co? Pomalowaliśmybtym jasnym i mamy ścianę w ciapki
czas na poprawkę dziś..