Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kr0pka wrote:Klara my mieszkamy ponad rok już a dopiero się mebli do salonu dorobiliśmy
i jeszcze wszystkiego nie ma ale stopniowo, powoli, powoli jakoś idzie
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Dokładnie, byleby było na czym spać, gdzie się umyć a reszta jakoś dojdzie z czasem
-
Dominika 8dpo to jeszcze wcześnie, jeszcze się wszystko może zmienić
u mnie niby 9dpo i temp. dziś już spadła, zobaczymy jeszcze jak jutro ale podejrzewam, że jeszcze niżej i skończy się jak zawsze -
nick nieaktualnyA u mnie trzeci dzień z rzędu burza. No takie grzmoty że hoho. Wczoraj będąc w wannie aż podskoczyłam i migiem z niej wylazłam haha.
Kropka, jeju...ślicznie. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to fioletowe dodatki, uwielbiam fiolet! Nasza sypialnia jest w kolorze fioletowym, białym i czarnym.
Morisek, przeszłaś samą siebie. Ja to bym w ogóle szklankę cukru nawaliła do tej sałatki hihi.
Dominika, również jestem tego zdania że 8dpo to jeszcze wcześnieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 21:18
-
nick nieaktualny
-
kr0pka wrote:Dokładnie, byleby było na czym spać, gdzie się umyć a reszta jakoś dojdzie z czasem
Jeszcze coś do kuchni i na początek wystarczy
Domi, za wcześnie, trzymam kciuki, żeby jednak się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 21:52
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Kropka, salon pierwsza klasa
Moris co tak "light'owo" myślałam, że jakiś środek na przeczyszczenie albo cóś "hardcorowego" dorzuciłaś
Domi - zdecydowanie za wcześnie - zwiastuję 2 krechy za 4 dni
A ja zasiedziałam się projektując dyplomy na koniec roku i od siedzenia mój jajnik z 3 torbielami napiernicza jak ta lala...czas ewakuować się do wyrka!
kolorowych snów!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 21:52
-
Cześć Laski! No to ja zgodnie z przypuszczeniami mogę sobie odpuścić testowanie w tym cyklu. Temperatura dalej w dół, jak zawsze kuźwa
-
To co teraz będzie robił?
Miskowi mojemu znowu krew z nosa poszła rano.. ja juz nie mma sily ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 06:57
-
Czesc dziewczyny.
Kenusia prosze o wpisanie @w koncu jakis prawie normalny 30 dniowy cykl a nie 35/6
musze ogarnąć te badania
ciekawe ile beda kosztować -
Morisku ale on tak ma co miesiąc, dwa.. jak raz się zacznie to kilka dni co najmniej. A morfologię też już robił.. morfologia, holter, tomografia, endoskopia.. jedyne co wyszło to ta skrzywiona przegroda ale nie chce mi się wierzyć że to wszystko tylko od przegrody
tak źle jak dziś to jeszcze nie było bo dziś to o mało już nie zemdlał.. ech
-
No to Misiek ma wlasnie krwotoki i to nie male
a kilka dni pod rząd takie "atrakcje" sa jeszcze mniej fajne
-
u was tez taka okropna pogoda? dominika ma jeden dzien wolnego to musi lac caly dzien...
moj P tez czesto ma takie problemy, moze nie krwotoki ale leci mu krew czasami, a przy dmuchaniu nosa praktycznie zawsze cos poleci. tyle razy mu mowilam zeby cos z tym zrobil. jak zrobi podstawowa morfologie mozliwe ze cos wyjdzie? musze go wygonic w koncu.
ja sobie siedzze pije kawke i obmacuje po cycuchach czy bola czy nie bola -
Kropka - bez paniki tez tak mam od dziecka, jak się zacznie seria to co chwilę mam krwotoki i wiesz co jedyne co u mnie znaleźli to skrzywiona przegroda nosowa. Jak miałam 3 lata zaliczyłam spektakularna kolizje z krawężnikiem.
Także luz Twojemu na pewno nic poważnego nie dolega.
2020
2023