X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jak je tak macam to chyba sa obolale troche, bo sutki to od owu juz ale cale to jakos od wczoraj wiec pewnie @ juz blisko

Wysłany: 8 czerwca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chyba nie

• zakocona Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie są wszystkie testujące w czerwcu? Czemu tam tylko 3 na liście :(?

U nas to wygląda obecnie tak: Ja 5,5kg na plusie dzisiaj :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7ce923e32af.jpg
    Czekamy na Tadka i zostały nam 4 msce tylko :)

Morisek, kurcze doczytałam ile twój mąż będzie zarabiał. Współczuję :( Co za kraj.. Za żłobek/przedszkole u nas na msc tyle trzeba płacić :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 08:38

kr0pka, Karmelek211 lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png

Wysłany: 8 czerwca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co jakos niewierze w to, do wczoraj mialam nadzieje ale ta jedna kreska jakos mnie pozbawila tej nadzieji

• zakocona Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tfu tfu tfu zapluwam was :)!

Kurde kosmiczne koszty.. Współczuję naprawdę! Ale może ku lepszemu będzie szło!

Morisek28, Karmelek211 lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi uspokoj sie :) Twój fasol sie jeszcze mogl nie wgryzc w Twoja macice ;) za pare dni powtórzyć test rozkazuje i nie zalamywac sie ;)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • kr0pka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajka u niego też przegroda niby ale i tak panikuję, chociażby z samego faktu tego, że jednak krwawienia codziennie przez kilka dni i za miesiac czy za jakieś 3 tgodnie powtórka, boje się, że zasłabnie gdzieś jak dziś prawie.. Kiedyś poszliśmy na spacer i go dopadło na ulicy.. nikt się nawet nei zainteresował :( a jak będzie sam i mu się tak zrobi? No boje się po prostu..

a Tobie Ajka przeszły te krwawienia? Jemu się moża powiedzieć, że dopiero z dwa lata temu zaczęły, może też latanie częste ma jakiś wpływ bo zaczęło się jak zaczął non stop latać.

A jak już rozmawiamy o cyckach to koleżanka z pracy mnie zagięła bo się dziś z rana jak mnie tylko zobaczyła to zapytała czy mam jakiś inny stanik czy co bo mi tak cyce jakby urosły :P Ale to raczej jak już to kwestia koszulki chyba. Chyba, że wszystkie czekoladki i słodycze, które wpierd**m przez weekend mi poszły w cyce :)

d874fac5db08f084853b42a97d56b0c3.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Matko Ajka! z krawężnikiem?!!! o ja pierdziele nie chce chyba czuć tego bólu...

U mnie też zaczyna kropić :-/ a ja mam jeszcze 4 prania nastawić

Domi,jak cycki?

Swoją drogą to aż dziwne w takim razie że mój nie ma takich krwotoków przy krzywej przegrodzie, za to ma wysokie ciśnienie, niedotlenienie , powiększoną komorę i dusi się przy jedzeniu. Jak je to sapie jak stary dziad :-D

Na szczęście nie wiele z tego pamiętam...

PS To ja już wolę krwotoki - mam odsłonięte naczyńka i łatwo się uszkadzają - sama przegroda jest tylko odrobinę przesunięta... więc na szczęście innych skutków nie mam :)

2020 :)
    2023 :)
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kr0pka wrote:
    Ajka u niego też przegroda niby ale i tak panikuję, chociażby z samego faktu tego, że jednak krwawienia codziennie przez kilka dni i za miesiac czy za jakieś 3 tgodnie powtórka, boje się, że zasłabnie gdzieś jak dziś prawie.. Kiedyś poszliśmy na spacer i go dopadło na ulicy.. nikt się nawet nei zainteresował :( a jak będzie sam i mu się tak zrobi? No boje się po prostu..

a Tobie Ajka przeszły te krwawienia? Jemu się moża powiedzieć, że dopiero z dwa lata temu zaczęły, może też latanie częste ma jakiś wpływ bo zaczęło się jak zaczął non stop latać.

A jak już rozmawiamy o cyckach to koleżanka z pracy mnie zagięła bo się dziś z rana jak mnie tylko zobaczyła to zapytała czy mam jakiś inny stanik czy co bo mi tak cyce jakby urosły :P Ale to raczej jak już to kwestia koszulki chyba. Chyba, że wszystkie czekoladki i słodycze, które wpierd**m przez weekend mi poszły w cyce :)

Nie nie przeszły... mam je cyklicznie - czasem są miesiące i miesiące spokoju a potem się zaczyna, przy przeziębieniach mam non stop.

To naprawdę nic takiego... chociaz czasem wygląda spektakularnie...

PS można zrobic kauteryzacje i powinno pomóc...

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to u Miśka też przy przeziębeniach, czy w ogóle jak próbuje nos wysmarkać to ostatnio też się kończy krwotoiem

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze ze ja nie mam takich problemow bo bym pewnie panikowala za kazdym razem jakby mi krew z nosa leciala :/ takie jakies straszne mi sie to wydaje :)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki...

cycki mi urosły, nawet mój Mądral to zauważył... myślicie, że duphaston to sprawił???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 09:43

• arturowa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:00

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • Ajka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Ajka mi po hormonach zawsze rosną, ale ja na hormony źle reaguje.

Co nie oznacza ze u Ciebie to sprawa Duphastonu :-)

zobaczymy... hmmmmm... no ale chyba nie ma co się nakręcać...

• kr0pka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arturowa wrote:
    Hej,
    Dziewczyny, jak jeszcze raz napisze że jadę do teściowej to wyrzućcie mnie z forum i nakopcie w zadek, dla mojego dobra.
    Mąż się stęsknił za rodzinką i TAM pojechaliśmy. A teściowej już oficjalnie odbiło. Zaraz po ślubie zabraniała mi zachodzić w ciążę (!) a teraz widocznie uznała że już mogę bo, uwaga KUPIŁA ŁÓŻECZKO dla wnusia bo jestem przecież W CIĄŻY. No bo skoro rok od ślubu nie mogłam zajść, to teraz akurat mija rok i zgodnie z jej wskazówkami jestem już w ciąży. Nie mam pojęcia jakim cudem nie kazałam jej się odpierdo*ić od mojej macicy chociaż naprawdę już zaczynałam. Powiedziałam jej tylko że nie potrzebnie się fatygowała a dzieci to nasza sprawa. Chciałam o tym zapomnieć ale dziś zadzwoniła z pytaniem czy mi przywieść to łóżeczko czy sami po nie przyjedziemy, no bo przecież jestem w ciąży :/ Dawno się tak nie wkurzyłam

Jak ja mam sobie radzić z osobą niezrównoważoną?

Ja pierd.. ja bym chyba nie wytrzymała po takim tekście :/

• Ajka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arturowa wrote:
    Hej,
    Dziewczyny, jak jeszcze raz napisze że jadę do teściowej to wyrzućcie mnie z forum i nakopcie w zadek, dla mojego dobra.
    Mąż się stęsknił za rodzinką i TAM pojechaliśmy. A teściowej już oficjalnie odbiło. Zaraz po ślubie zabraniała mi zachodzić w ciążę (!) a teraz widocznie uznała że już mogę bo, uwaga KUPIŁA ŁÓŻECZKO dla wnusia bo jestem przecież W CIĄŻY. No bo skoro rok od ślubu nie mogłam zajść, to teraz akurat mija rok i zgodnie z jej wskazówkami jestem już w ciąży. Nie mam pojęcia jakim cudem nie kazałam jej się odpierdo*ić od mojej macicy chociaż naprawdę już zaczynałam. Powiedziałam jej tylko że nie potrzebnie się fatygowała a dzieci to nasza sprawa. Chciałam o tym zapomnieć ale dziś zadzwoniła z pytaniem czy mi przywieść to łóżeczko czy sami po nie przyjedziemy, no bo przecież jestem w ciąży :/ Dawno się tak nie wkurzyłam

Jak ja mam sobie radzić z osobą niezrównoważoną?

a jabym wzieła łózeczko... i nic nie gadała :P - najwyżej będzie się teściowa za 9 miesięcy zastanawiac, gdzie dzieć... z resztą, kto wie może już nie długo się przyda... A jak Ci się nie podoba to zawsze możesz opchnąć na allegro :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 10:04

Marietta, Nymeria lubią tę wiadomość

• Ajka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Ajka, jest , jeste się co nakęcać :-)

hmmm jeszcze 2 dni i będzie wszystko jasne....

• arturowa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:01

Morisek28, Kena1983 lubią tę wiadomość

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

• arturowa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju Ajka, rzeczywiście zacny wykres :) wiem że z wykresami bywa różnie ale trzymam kciuki :D

• Ajka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tia, aż będę miec stresa mierząc temp jutro... a potem pewnie znów będę zawiedziona...

A jesli chodzi o Twoją teściową, to widzisz ja jestem na tyle bezczelna, że bym brała jeśli cos dają, a jakby coś ode mnie chcieli to bym palec pokazała... :)

No ale z drugiej strony może lepiej od razu na dystans... i niech to Twoj sam załatwia...

‹‹ 412 413 414 415 416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ