Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tiaa... mój to stał cichutko z boku i się przyglądał jak cielę całej scenie.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
arturowa wrote:Tiaa... mój to stał cichutko z boku i się przyglądał jak cielę całej scenie.
całe życie z taka matką, to wytresowany już pewnie...
na tesciową najlepszym sposobem są km - im dalej tym lepiej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 10:56
2020
2023 -
no jaka jest najlepsza teściowa? teściowa na 102 - 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią
Morisek28, arturowa, Ajka lubią tę wiadomość
-
Też bym chciała mieć taką teściową... Kiedy moja mama zaczynała tematy około dzieciowe to po prostu powiedziałam jej jaki jest problem i naprawdę mam teraz duże wsparcie. Żeby nie wiadomo jak dobra była moja teściowa to raczej nie zwierzałabym się jej z moich problemów..
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
u mnie też tylko moja matka wie, Teściowej nic nie mówiłam i Misiek raczej też nie.. Teściowa na szczęście o nic się nie dopytuje, nie insynuuje itp. Póki co przynajmniej.,
-
A moja naraziee wie ze jeszcze jest czas ze ja chce miec stala umowe zeby miec spokojna glowe w ciazy a potem maciezynski z bobakiem ale chyba zaczyna cos podejrzewac ze sie staramt i nie wychodzi... No nic niedlugo trzeba sie z balonem zbieraz do roboty..
-
Ja straszna pepla jestem, więc moja teściowa wie mniej więcej wszystko tzn. że byśmy chcieli, że się staramy, o moich potworniakach i problemach endokrynologicznych, w sumie to bardzo ja lubię... i w ten sposób nie ma niewygodnych pytań i dwuznacznych sugestii, tylko na Święta życzenia: żeby sie udało
Jeśli chodzi o mamę, to chyba nie ma czegos o czym bym jej nie powiedziała... reszta rodziny też wie co i jak - no mniej więcej.
2020
2023 -
Ja też peplą jestem, nawet szef wie o naszych starań
ale jakoś.. nie wiem czemu ale nie mam ochoty o tym rozmawiać z Teściową.. sama nie wiem czemu..
swoją drogą a propos szefa to mnie właśnie wkur**ł.. wypisuje urlop.. doskonale wiedział na kiedy.. najpierw jakieś ale, że 13 sierpnia mnie nie będzie i się nie zobaczymy przed jego wyjazdem (3 tyg) i nie będzie jak sobie spraw przekazać.. a potem czy ja urlop uzgdaniałam jeszcze z 2 babkami.. Szkoda kur**a że ze mną nikt nigdy urlopów nie uzgdania, tylko ja się do wszystkich musze dostosować psia jego mać.... -
My nikomu nie mówiliśmy o staraniach. To jedna z mądrzejszych rzeczy jakie zrobiliśmy bo teraz nie mielibyśmy życia z durnymi pytaniami.
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
arturowa wrote:My nikomu nie mówiliśmy o staraniach. To jedna z mądrzejszych rzeczy jakie zrobiliśmy bo teraz nie mielibyśmy życia z durnymi pytaniami.
My jesteśmy starsi, jakbyśmy nie powiedzieli że chcemy... to pewnie wciąż by nas wypytywali i marudzili, że młodsi się nie robimy... no ale ja mam już 31 lat a Mądral 34 będzie miał za miesiąc....2020
2023 -
Mnie ostatnio zapytały o to tylko dzieci znajomej. Rozmowa wyglądała mniej więcej tak:
DZ1.- Ciociu, a ty nie chcesz mieć dzieci?
Ja- No pewnie że chcę...
Dz1- No to czemu jeszcze nie masz?
Dz2- Pewnie za mało się przytula z mężem na golasa...
A i dzieci mają po 5 (dz1) i 3 (dz2) l.
Więc w originale było "psytula" ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 14:24
Marietta, Ajka, Morisek28, Nymeria lubią tę wiadomość
Jak czasem patrzę na te "yntelygentne" laski, które nawet nie wiedzą kiedy maja dni płodne, po czym to poznać i kiedy po owu pojawia się @ a zachodzą w ciąże.. ech..
-
nick nieaktualny
-
A jakby mi kur***a było mało na dziś to jeszcze okazało się, że znajomi, którzy maja do nas wpaść w tym tygodniu spodziewają się 2giego dziecka.. ja pierd***ę idę się dziś schlać, mam już dość dzisiejszego dnia.... jeszce będe musiała znosić pytania: to kkedy my i czemu jeszce nie..........
-
Hej dziewczyny.Moge was prosic o pomoc?Wlasnie odebralam moje wyniki badan . Tyle sie teraz naczytalam na temat fsh i lh ze mam metlik w glowie.Badania mialam robione w 4dc:
Moje wyniki:
LH 2,28 (norma f pecherzykowa 2,4-12,6)
FSH 5,16 (norma f pecherzykowa 3,5-12,5)
TSH 1,47 (norma 0,27-4,2)
FT3 3,24 ( 2,0-4,0)
FT4 1,33 ( 1-1,6)
Estradiol 56,36 (norma f pecherzykowa 12,5 - 166)
anty TPO 5,9 ((norma 0-35)
Stosunek LH do FSH jest 0,44. To chyba stanowczo za malo prawda? Do lekarza ide dopiero w lipcu i do tego czasu chyba zawalu odstane przez to