Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi jeden jedyny raz kiedy jakiś tam cień wyszedł to na pink eco test. Na bobo mi nigdy nic nie wyszło. Jak masz cierpliwośc to kup inny i poczekaj do jutra, jak nie - leć na betę. Mam nadzieję, że wynik będzie pozytywny
-
Kurczę Ajka... Cholerne, zwodnicze wykresy
Ja też mam doświadczenie z bobo-testem. Są bardzo wiarygodne, wychodziły negatywne i okazywało się że nie jestem w ciąży.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
arturowa wrote:Kurczę Ajka... Cholerne, zwodnicze wykresy
Ja też mam doświadczenie z bobo-testem. Są bardzo wiarygodne, wychodziły negatywne i okazywało się że nie jestem w ciąży.
z plytkowym bobo testem masz doswiadczenie? -
pati87 wrote:z plytkowym bobo testem masz doswiadczenie?
Chyba jak z większością testówDobrze że zrobiłaś tą betę, tu przynajmniej będzie wszystko jasne, trzymam kciuki
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
kamka wrote:https://www.youtube.com/watch?v=XyH2PeIMvfA co myślicie o czymś takim dla tatusiów??
Obowiązkowe dla tatusiów mówiących że poród to nic takiego5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
U mnie plamienie się pojawiło.. więc tym razem chyba nawet nie zatestuję w tym cyklu
-
Cholera z tym wszystkim. Dziś chyba myślę podobnie jak Ajka, u mnie zawsze wszystko popieprzone to i nie dziwne że i w ciążę zajść nie mogę. Może to dziecko patrzy na mnie z góry i widzi jaka jestem czasami nieodpowiedzialna, nieogarnięta i myśli "pierdole, nie schodzę" .. ?5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Jeśli o mnie chodzi to bardzo możliwe.. Ubytek krwi nie wpływa stymulująco na mój mózg5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:10
Morisek28, Ajka, kr0pka, AnaAna, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.