Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No cóż to, że się człowiek modli... nie znaczy, że dostanie, to co chce...
Morisek, a tak w ogóle to zastanawiam się skąd biorą się tacy ludzie jak Twoja teściowa i ta jaj kumpela...I jakim cudem takie kobiety mają normalnych, ogarniętych synów...
Bo jakby nie miały... to przynajmniej żadna normalna kobieta nie musiałaby się męczyc z taką teściową...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 12:57
2020
2023 -
Morisek28 wrote:Ajka no to ja wiem, że to nie jest handel wymienny ja modlitwe i prośbę a Ten Na Górze to co chce, no bez przesady
Bardziej miałam na myśli,to że ja siły potrzebuje i wiary, albo silniejszej wiary...
aj Morisek, każdy niby wie - ale mi np dziś bliżej do postawy:
"nie dostalam cukierka i będę płakać..."Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 13:03
2020
2023 -
Jeeezu Moris.. co za baba..
a co do modlitw.. ja zaczęłam do św Rity ale ostatnio jakoś przestałam.. nie mogę się zebraćMyślałam nad tą nowenną Pompejańską.. może niedługo się zabiorę.. Koleżanka z pracy za kilka dni kończy, powiedziała, że potem zacznie się modlić w mojej intencji.. i zapowiedziała, ze w lipcu będę w ciąży
pożyjemy zobaczymy
-
Morisek28 wrote:jak mnie głowa boli, jak się skonczą dusić gołąbki idę spać cały dzień prześpię, za oknem leje, szaro, smutno
Waga znowu +1kg a spodnie luźniejsze , dziwne. Chyba zacznę się faktycznie mierzyć a nie ważyc
Mi dziś 76kg stuknęło ;( biję wszelkie rekordy... -
kr0pka wrote:Jeeezu Moris.. co za baba..
a co do modlitw.. ja zaczęłam do św Rity ale ostatnio jakoś przestałam.. nie mogę się zebraćMyślałam nad tą nowenną Pompejańską.. może niedługo się zabiorę.. Koleżanka z pracy za kilka dni kończy, powiedziała, że potem zacznie się modlić w mojej intencji.. i zapowiedziała, ze w lipcu będę w ciąży
pożyjemy zobaczymy
Ja czasem chodzę do Dominikanów na Freta... tam są takie "Msze o dar potomstwa" raz w miesiącu... jakoś zawsze potem mi lepiej...2020
2023 -
Ajka wrote:Ja czasem chodzę do Dominikanów na Freta... tam są takie "Msze o dar potomstwa" raz w miesiącu... jakoś zawsze potem mi lepiej...
ooo, to nawet nie wiedziałam.. może też się przejdę.. w sumie od ślubu w kościele nie byłam ale jakoś.. sama nie wiem.. może to dobra okazja -
Morisku, widać, uwierz mi widać.. Tylko ja na fb nie wrzucam zdjęć na których epatuję tłuszczem
na żywo widać niestety i to coraz bardziej.. 55 --> 76 to jednak spora różnica
-
kr0pka wrote:Morisku, widać, uwierz mi widać.. Tylko ja na fb nie wrzucam zdjęć na których epatuję tłuszczem
na żywo widać niestety i to coraz bardziej.. 55 --> 76 to jednak spora różnica
nie przejmuj się ja ważę aktualnie sporo więcej... od tygodnia niby się wzięłam trochę za siebie, ale efektów na razie brak...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 14:39
2020
2023 -
Pati gratuluję!!
-
nick nieaktualny
-
Hahaha Morisek czemu nie polecasz, może ja spróbuję i też się pozbędę swojego +1 kg
choć mi się zdarzają takie połączenia i jakoś z reguły nie działa