Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, to ja też się dołączę jeśli można:)
Jakoś to oczekiwanie na testowanie musze odreagować. Nie sadzilam ze az tak się wkrece - a staramy się krotko. Dzis ostatni dzień duphastonu, jutro 10dpo, nie spodziewam się pozytywu ale musze zrobić żeby w razie czego nie odstawiać dupka.
Ovufriend ogolnie wciąga, może nawet za bardzo,ciagle przeglądam inne wykresy i "szukam nadziei" ze ktoś miał podobny wykres do mojego i się udało - co wiem ze jest bez sensuJestem zla jak "nie mam objawow" co tez jest bez sensu
Od wczoraj mam taki wlasnie "metaliczny posmak" i to mnie tez nakrecilo, ale dziś wieczorem już zaczal przechodzić wiec to chyba przypadek.
Na przyszly miesiąc postaram się na czas po owulacji zajac się roznymi rzeczami niezwiązanymi - do owu czas mi szybko leciał a teraz się tak ciaaaagnie.
Ah musiałam się wypisac
Pozdrowienia dziewczyny -
O matko i córko....moja kochana stażystka wysłała mi sprawozdanie ze stażu...Jeeezzzuuu jak staro się poczułam....przecież to ja niedawno robiłam staż na kontraktowego....przecież to było tak niedawno...dopiero niecały rok mam mianowanie..... a to dopiero 7 lata w zawodzie....buuuuu będę płakać... a co będzie za 25 lat ? łłłłooooo matko..........a jak będę starą zgorzkniałą mendą - wyżywającą się na biednych dzieciach...z braku własnych.....
cachaarel lubi tę wiadomość
-
Kolorowych snów Ajka!
tez musiałabym się powoli ogarniać...jutro w końcu może odbiorę badania z lokalnego labo - jak się nie wyrobili na wizytę - tak teraz to nawet jechać mi się nie chce...
podglądam cały czas wyniki on-line, które robiłam we Wrocławiu - tzn. posiew i takie tam i nic kurka nie ma...nie wiem czy to trafiło do innego labo...albo coś wyhodowali...a to już chyba od 29.05 byłoby wiadomo..."dzifne"
-
Ajka, podpisuje się pod tym co dziewczyny napisały, to musi być TEN cykl!