Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, to ja też się dołączę jeśli można:)
Jakoś to oczekiwanie na testowanie musze odreagować. Nie sadzilam ze az tak się wkrece - a staramy się krotko. Dzis ostatni dzień duphastonu, jutro 10dpo, nie spodziewam się pozytywu ale musze zrobić żeby w razie czego nie odstawiać dupka.
Ovufriend ogolnie wciąga, może nawet za bardzo,ciagle przeglądam inne wykresy i "szukam nadziei" ze ktoś miał podobny wykres do mojego i się udało - co wiem ze jest bez sensu
Jestem zla jak "nie mam objawow" co tez jest bez sensu
Od wczoraj mam taki wlasnie "metaliczny posmak" i to mnie tez nakrecilo, ale dziś wieczorem już zaczal przechodzić wiec to chyba przypadek.
Na przyszly miesiąc postaram się na czas po owulacji zajac się roznymi rzeczami niezwiązanymi - do owu czas mi szybko leciał a teraz się tak ciaaaagnie.
Ah musiałam się wypisac
Pozdrowienia dziewczyny
-
O matko i córko....moja kochana stażystka wysłała mi sprawozdanie ze stażu...Jeeezzzuuu jak staro się poczułam....przecież to ja niedawno robiłam staż na kontraktowego....przecież to było tak niedawno...dopiero niecały rok mam mianowanie..... a to dopiero 7 lata w zawodzie....buuuuu będę płakać... a co będzie za 25 lat ? łłłłooooo matko..........a jak będę starą zgorzkniałą mendą - wyżywającą się na biednych dzieciach...z braku własnych.....
cachaarel lubi tę wiadomość
-
Morisek, ustawiam sobie przypomnienie w outlook'u i będe Cię w czw molestować.2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
🧑 oligoasthenoteratozoospermia, żpn, przeciwciała przeciwplemnikowe
IVF×10 (poor responder, 8 na cyklach naturalnych) + 1xIVF KD
2017 💔 córeczka 10 tydzień - wada genetyczna triploidia
2019 rozpoczecie procedury w OA
2020 ❤️ naturalny cud córeczka
2023 ❤️ naturalny cud córeczka
2026 ? -
dobranoc...do jutra...2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
2026 ? -
Kolorowych snów Ajka!
tez musiałabym się powoli ogarniać...jutro w końcu może odbiorę badania z lokalnego labo - jak się nie wyrobili na wizytę - tak teraz to nawet jechać mi się nie chce...
podglądam cały czas wyniki on-line, które robiłam we Wrocławiu - tzn. posiew i takie tam i nic kurka nie ma...nie wiem czy to trafiło do innego labo...albo coś wyhodowali...a to już chyba od 29.05 byłoby wiadomo..."dzifne"
-
37,22 - pożyjemy zobaczymy... Dziś dopiero 12 dpo2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
2026 ? -
Ajka, podpisuje się pod tym co dziewczyny napisały, to musi być TEN cykl!
-
To albo mam grypę żołądkową... Od niedzieli wieczorem, coś ze mną nie tak... Dobra nie ma co się nakręcić, jutro albo pojutrze jeśli nadal będzie wysoka temp znów zatestuję.2014... and so it begins...
👧 potworniaki jajników
2026 ?