Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobrt babeczki:-) u mnie brzuchol dalej napompowany boli a dzisiaj cos mnie zmulilo... Jutro do doktorka i potem badania zaczne robic... Z tego co mowil jak ten cykl nie wyszlo to sprawdzimy co i jak a nie bedziemy czekac w nieskonczonosc...
-
Ajka naprawde super wyglada ten wykres oby naprawde to bylo to, czekam z niecierpliwoscia
Domi, prosze mi tu nie pisac czarnych scenariuszy poki nie ma @
dzisiaj nastepny egzamin, spiaca jestem jak nie wiem i nic mi sie nei chce ;/ -
Kena przeglądałam wykresy ciążowe... i wiesz ile było takich perfekcyjnych... 2 może 3 na 11 stron wykresów
Nie ma co wróżyć z wykresów.
Ja się trochę obawiam, ze ta temp jest przez mój żołądek... coś się w nim cały czas przewraca...
Z resztą wczorajszy test był absolutnie negatywny...
Kurcze ale bym chciała się mylić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 08:53
2020
2023 -
Hej dziewczyny, podglądam Was od dłuższego czasu, ale dopiero teraz się odzywam, chętnie się przykleję do Waszego wątku na dłużej jeśli pozwolicie:) I mam zagwozdkę.
Mam cykle zazwyczaj 27/28 dniowe. Zeszły cykl trwał tylko 25 dni, dziś jest mój 29dc i okresu nie widać na horyzoncie, dziś robiłam test paskowy z allegro i nawet cienia cienia nie manie chce iść jeszcze na bete.
Dodatkowo zazwyczaj na 2 dni prze okresem mam plamienia a teraz nic. Czy to możliwe, że przez wcześniejszy skrócony cykl obecny mi się wydłuża???? Czy była jakaś późna owulacja i jeszcze test nic nie wykazał? A może te testy z allegro są do d... i lepiej zrobić kasetowy?
Witki opadają
PS. Temperatury nie mierze i nie robię testów owulacyjnych. -
OOooo, pojawiła się opcja "nie lubię"
-
arturowa wrote:Hej
Super opcja, nie ma co
Witaj Rafaello, zacny nickMogła być późna owulacja, tym samym późniejsza implantacja. Jeśli nie obserwujesz temp to ciężko powiedzieć, równie dobrze coś może się z hormonami dziać i stąd to opóźnienie.
Arturowa przy wcześniejszym normalnym 28 dniowym cyklu na monitoringu owulacja wyszła mi w 18 dniu. No właśnie albo hormony szaleją