Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajka wrote:Ja miałam jako nastolatka robione najdziwniejsze hormony na nfz... nawet leżałam po to w szpitalu... na pewno można zrobić wiele badań, tylko czy lekarz bedzie chciał wypisać skierowanie
edit:
właśnie mi się przypomniało moja endokrynolog dała mi skierowanie na androstendion i DHEASO4 w 2011 i zrobiłam na NFZ... więc myśle że wszystko można, kwestia tylko czy wydębisz skierowanie... -
Jak ja uwielbiam prostactwo komentujące na głos czyjeś cycki na przykład.. zawsze mam ochotę takiemu delikwentowi w mordę dać...
-
Cachaarel przykro mi <tulę> trzymam kciuki za kolejny cykl!!
-
Ajka ja na Twoim miejscu już dawno bym na becie była
-
Moris i Mirabelka ja moge byc ta trzecia do pojenia Ajki
ja dzisiaj ciezki dzien mielismy egzamin z pisania, nie dosc ze tematy byly takie ze zal to jeszcze polowe czasu ktory mielismy byly jakies obchody zasranego jubileuszu i napierdzielali nam spiewy rozne i nie mozna bylo sie skupicpiszesz sobie raport (po angielsku oczywiscie) a tam jakis wyjec napierdala bielyje rozy no .
potem utnelam w korku i ledwo zdarzylam na korepetycje i dopiero co wrocilam i sobie zjadlam. a jeszcze musze dac pieskom moim jesc i wyjsc z nimi na dwor i wyprac koszule i spodnie z garnituru i wyprasowac inne, o mamo.
a jutro znowu egzamin.
zastrzelcie mnie -
a i orientowalam sie o ceny ft3 4 atp i tych innych, ale musze isc do innej przychodni bo tu gdzie bylkam pewnie drozej (tu beta 41 a w innej 19).
sa jakies wyznaczone dni tych badan?
no i chcialam w piatek isc do ginekologa (tego do dupy ale zalezy mi tylko na skierowaniach) to akurat bedzie dopiero w nastepny piatek -
Elllooo ponownie...
ech sesja....Klaudia jak Ci zazdroszczęoczywiście profilaktycznie będę trzymać kciuki - ale kto jak kto - Ty dasz radę!
Ajka bardzo dobra decyzja - beta będzie powyżej 10 i biegusiem będziesz załatwiać jeszcze dziś "dupka" co by kontynuować
-
Mirabelka30 wrote:Dziewczyny a ja tak odnośnie sprzętów do domu, polecacie lub odradzacie konkretnie jakieś lodówki, płyty indukcyjne, piekarniki,zmywarki? zaczynam się jarać urządzaniem mieszkania;)
polecam ceneo do tych spraw -
Mirabelka30 wrote:Dziewczyny a ja tak odnośnie sprzętów do domu, polecacie lub odradzacie konkretnie jakieś lodówki, płyty indukcyjne, piekarniki,zmywarki? zaczynam się jarać urządzaniem mieszkania;)
Zmywarkę mam Samsung - tfu tfu tfu - od 2 lat bez przygód, lodówka i piekarnik Hotpoint Ariston (tfutfu) też ok... -
My mamy prawie wszystko Samsunga (oprócz okapu, płyty), póki co wszystko super ale my dopiero ciut ponad rok używamy. Ale liczę na to, że będzie dalej ok
jeśli chodzi o kupowanie to większość kupowaliśmy na OleOle - taniej niż normalnie a sprzęt generalnie i tak przyjeżdża z Rtv Euro Agd
Ajka ja tu nad pracą siedzę a teraz nie będę się kogła skupić bo będę czekać na wynki
Klaaudia trzymam kciuki za egzaminy, choć nie ma po co, zdolna bestia jesteś, dasz radę ze wszystkim! -
Mirabelka30 wrote:Dzięki dziewczyny;)
Moris lubisz zmywać? To Ty chyba naprawde masz coś z głowązmywanie i prasowanie to najgorsze prace w domu;P
Prasowanie - zgadzam się.. nie znoszę! Zmywanie zdecydowanie lepszezmywarki się jeszcze nie dorobiliśmy więc ja nią mestem. I wolę tej fuchy K. Nie oddawać bo zmywanie nie jest jego mocną stroną
-
ja tam prasować mogę, ale zmywać ręcznie nienawidzę i się tego nie tykam. to robota dla L
ale i tak bez zmywarki życia sobie nie wyobrażamy
prań robię kilka(naście) tygodniowo i moją pralkę mogę polecić bardzo (choć na razie używana tylko pół roku jest). mamy electroluxa.
lodówka - samsung, zmywarka - bosch, piekarnik - bosch i płyta indukcyjna electrolux.
wszystko polecam
i bez czego sobie nie wyobrażam życia: iRobota oraz karchera parownicy z żelazkiem parowym.
oleole jest na ceneo, więc jak pisałam wcześniej: tam radzę szukać wszystkiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 19:47