Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny to znowu ja - wyobrazcie sobie ze zrobiłam dziś rano test ciążowy (czulosc 25) i wyszla mi bardzo slaba druga kreska po jakiś 3 minutach ale cos tam wyszlo!
Polecialam na bete ale wynik dopiero jutro ok 16 ;(
Chyba dobrze rozumiem ze jak kreska slaba to szansa jak najbardziej jest co nie? w końcu to dopiero 10dpo.. -
Morisek28 wrote:Ajka kopa Ci zasadze jak jutro nie sikniesz na test. Serio,znajdę Cię i zmuszę do tego.
no dobra jeśli jutro temp będzie wysoko to zatestuję albo na betę pójdę...
Na razie dziewczyny... musze się robotą zając...
pa
PS Morisek pamiętaj jutro AMH2020
2023 -
Morisek28 wrote:Myszko, pewnie, deilkatna kreska to test pozytywny
Mam nadziejeChoc wole się nie nastawiac ale wiadomo ze i tak nadzieja jest. Jutro będę wiedzieć na 100%
-
czesc Rafaello
myszka no szanse sa jak jest ta druga kreseczka, ja zadnego bladziana nigdy nie widzialam
fajnie ze dolaczylyscie do nas, moze podniesiecie statystyki tego watku bo ja na pewno tego nie zrobie w tym cyklu -
a wiecie w ogole co ja robilam wczoraj na korepetycjach z moja ulubiona najlepsza uczennica?
w zyciu byscie nie zgadly, pisalam z nia list do Roberta Downey juniorai Kasia ma zamiar go wyslac calkiem serio z 3 zdjeciami jego i chcemy autografy dla mnie dla niej i jeden szczegolny dla jej przyjaciolki prosilysmy iron mana zeby napisal cos happy birthday zuzia. ciekawe czy dojdzie i czy odpisze
-
właśnie znalazłam takie coś... http://diagnostyka.wieszjak.polki.pl/badania-hormonalne/326018,Jakie-badania-hormonalne-powinnas-wykonac-jesli-nie-mozesz-zajsc-w-ciaze.html czy jeszcze jakieś badania byście dodały??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 10:31
-
kamka wrote:właśnie znalazłam takie coś... http://diagnostyka.wieszjak.polki.pl/badania-hormonalne/326018,Jakie-badania-hormonalne-powinnas-wykonac-jesli-nie-mozesz-zajsc-w-ciaze.html czy jeszcze jakieś badania byście dodały??
Dorzuciłabym TSH, ft3 i ft4, anty tpo -
Rafaello wrote:Jakie długie masz cykle?
Zazwyczaj miałam 32-34 dni - kiedy wszystko było dobrze. Poprzedni był az 50dniowy bo było za mało progesteronu:( ale teraz biore dupka od tego cyklu a owu miałam w 19 dniu cyklu
Tak to brałam wcześniej bromergon bo miałam za wysoka prolaktynę ale gin kazal mi na razie odstawić w tym miesiącu wiec teraz jestem na samym dupku -
Morisek28 wrote:Jezu ale mnie ból brzuch załapał, trwał z 30 min i puściło. Aż nospe zjadłam.
Kamka jakie badania na skierowanie? z tego co wiem wiekszość badań hormaonalnych nie jest refundowana.
Racja tarczyca to podstawa
Klaudia trzeba było dopisać że go pozdrawiam -
Ja miałam jako nastolatka robione najdziwniejsze hormony na nfz... nawet leżałam po to w szpitalu... na pewno można zrobić wiele badań, tylko czy lekarz bedzie chciał wypisać skierowanie
edit:
właśnie mi się przypomniało moja endokrynolog dała mi skierowanie na androstendion i DHEASO4 w 2011 i zrobiłam na NFZ... więc myśle że wszystko można, kwestia tylko czy wydębisz skierowanie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 11:35
2020
2023 -
mi się też coś obiło o uszy z tym ananasem ale nie próbowałam