Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Moris kocham Cię
nawet szef przed chwilą pytał z czego się tak cieszę -
Może i masz ale nudy to z tobą nie ma i jest z czego się pośmiać a ja takich ludzi lubię
po ataku jelitowym w poniedziałek jest już dużo lepiej ale dziś coś mnie ciągnie macica tak dziwnie. A ogólnie dobrze, jadę dziś po 16 na dwa tygodnie mas jeziorko, mąż ma urlop
będzie pełne odpoczywanko
-
Moris...no wiesz...takie propozycje
A ja po wizycie napiszę tylko jedno QRWA MAĆ!Były 2 pęcherzyki i 2 postanowiły nie pękać-więc co mam w efekcie -pewnie się domyślacie...2 pierdo..ne torbiele! Do tego endo-makabra - 0,7...jak tak dalej będzie mi się powodziło to nawet do in vitro nie dotrwam... -
Oj Kena brak słów. Ale Ty jestes uparta dziołcha i dopniesz swego, jestem tego pewna
Klaudia masz te wyniki??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 11:50
Kena1983 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek28 wrote:Szcześciara, to miłego i spokojnego odpoczynku Nymeria .
Kropka wyznałaś mi miłośc, więc napiszę Ci : Też Cie Kochamhaha
Koniec podśmiechujek
Kena....tylko spokój może Cię uratować, endo można podbudować, torbiele się wchłoną . I będzie dobrze!
Kena słuchaj Moriska, grunt to żeby zachować spokój i działać dalej. Dostałaś coś na te torbiele... jakieś leki przeciwzapalne, żeby przyspieszyć wchłanianie?
2020
2023 -
Kena, będize dobrze! Uda się! :*
Ajka, mi się szczerze powiedziawszy wydaje, że ja owu miałam wcześniej (o ile w ogóle ją miałam). OF mi 3 razy zmieniał termin (po raz pierwszy), z resztą nie jest to zbyt wiarygodne na straaaasznie duże różnice godzin w których mierzyłam temp.
Wtedy co mi OF wyznaczył owulację to mnie już cycki bolały trochę a tak mam zawsze po. Co by nie było - w tym cyklu to za bardzo nie licze na nic bo jak.. z 2to się ciężko wstrzelić kiedy by ta owu nie była
-
Moris "lody" znowu mistrz
tak mam wyniki, jak to powiedziala pani doktor morfologia bardzo ladna i ogolnie wszystko b. ladnie,
mam odrobine podwyzszone limfocyty 46,2 norma 20,00-45,00 powiedziala ze to nic (powiedzmy ze jej wierze;))
i OB mam duzo za wysokie mam 30 a jest 0-12 i od razu trafila pytajac mnie czy mam jakiegos zeba do zrobienia, oj mam. musze isc strasznie mi sie nie chce, wyrwac zeby madrosci oba(
tarczyce mam w normie ale mowi ze jak na mooj wiek powinnam miec chyba nizsza mam 3,990 powiedziala zeby kontrolowac, norma 0,270-4,200. jak bedzie dalej mi serce kolatalo to wysle do kardiologa -
to juz w tym tyg nie zrobie raczej:/
no ale tabletki na recepte nie? to co mam isc do tej lekarki powiedziec ze sie staram i zeby mi dala recepte? -
shit, nawet nie wiem gdzie jest najblizszy endokrynoog tutaj, zem sie zdenerwowala no... gdyby nie te serce to bym sobie dalej czekala nie wiem na co
-
Klaudia pomyśl z tej strony, że bardzo dobrze, że się dowiedziałaś co może być nie halo
Tarczycę bardzo łatwo unormować, moja kuzynka miała kiepskie wyniki, parę m-cy leczenia i już koło 7 m-ca ciąży jest
Tak jak mówi Morisek, leć zrobić resztę badań i umów się do endokrynologa, będzie dobrze.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Klaudia... TSH jest za wysokie... w tym wieku więcej jak 2 może 2,5 nie powinnaś mieć. A
W normalnych warunkach, można by kontrlować często, ale Ty przecież chcesz w ciąże zachodzić.
Mnie też lekarka kiedyś powiedziała, że 3.9 to jeszcze ok. Potem 11 miesięcy później miałam tsh 30 - i przytyłam prawie 20 kg... u mnie to były początki niedoczynności spowodowanej Hashimoto. Już wtedy powinnam dostawać euthyrox.
Natychmiast zrób aTPO i aTG - będzie od razu wiadomo czy Hashimoto- do endokrynologa bym poszła z tymi wszystkimi wynikami (zaoszczędzisz na jednej wizycie)
Edit:
Zapomniałam na śmierć FT3 i FT4 koniecznie i to szybkko... i napisz jakie masz wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 13:14
Morisek28 lubi tę wiadomość
2020
2023