Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kurwa dziewczyny, nie zgadniecie co sie dowiedzialam wlasnie...
we wrzesniu moj ojciec bierze slub, nie zgadniecie kogo poprosil na swojego swiadka (albo raczej swiadkowa)....``` -
jakby kolegow/kolezanek nie mieli. nie wiem co oni odjebali. a juz myslalam ze nigdy nie bede swiadkowa (bo przeciez z reguly nie bierze sie mezatek)
-
no dzieje sie dzieje
a tak milo bylo, wlasnie zadowolona sobie myslalam jak mi to pieknie poszlo dzisiaj wszystko, zrobilam pranie, poprasowalam troche posprzatalam i sesja idzie dobrze, dwie 5ki zgarnelam za dzisiaj 4,5 jutro juz raczej formalnosc a tu jeb. chyba musze isc po piwo na stacje relax sobie zrobic. albo schwycic wodke co dostalam ostatnio za pomoc przy strojeniu klatki
ale jak zachleje to mnie kumpela zabije ze ja wystawilam na egzamin ustny i ojciec nowego swiadka bedzie szukal ;P
-
Ajka, podobnie jak Madlenka - nie ogarniam...i że tak sobie od rana pomarudzę DUPA DUPA DUPA
u mnie też @ za rogiem...
Moris, bez sensu...coś nam się za bardzo pod górkę układa...
ech...jak tak "optymistycznie" będzie szło dalej - to w sobotę - jak mamy festyn w szkole pewnie mnie zaleje..wrrr
Poprawka...zaleje mnie jutro...plamienie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 07:07
-
Kena1983 wrote:Muszę powiedzieć, że zaintrygowałyście mnie żelazkiem parowym...co rok za pieniądze urlopowe z roboty kupuję coś "materialnego"...albo do czegoś je dokładam...była już lodówka, pralka, odkurzacz, maszynka do mięsa i warzyw...a na ten rok nie mam pomysłu...(tzn. kasa potrzebna na coś innego)ale jakąś nawet małą rzecz muszę kupić....co prawda żelazko jakoś drastycznie stare nie jest i póki co się sprawdza, ale...może parownicę ? ale na panelach się to sprawdzi ?
Zależy jakie masz te panele, ale generalnie parownica zostawia mniej mokrą podłogę niż jest ona po mopowaniu. Używa się do czyszczenia podłogi założonej szmatki z mikrofibry po prostu na końcówkę do czyszczenia podłóg.
My mamy jeszcze dokupioną końcówkę do mycia szyb, L raz korzystał, ale ja jakoś nie umiem
Ajka, przykro mi
dominika, przykro mi również
Morisek, kiedy będą wyniki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 08:20
-
Hej dziewczyny, w końcu nadrobiłam czytanie:)
Mirabelka ja polecam stronę rtv euro agd -tam jest taka fajna funkcja porównywania produktów, tam można wybrać a później szukać takiej samej rzeczy na tańszych stronach, na większość sprzętów agd kupiłam właśnie na stronie ole ole.
A poza tym szkoda dziewczyny, że wyniki do d... już myślałam, że się coś zazieleni:/
Ja miałam dzisiaj testować z testu kasetowego, ale wczorajszy negatyw z testu paskowego jakoś mnie tak dobił, nie pozostawiając nadzieidziś dwa dni po terminie małpy
-
Morisek a co z adopcją zarodka... moglibyście czegoś takiego spróbować - jakby było źle... z resztą nie panikuj, tylko poczekaj na wynik
PS Dobrze że w końcu poszłaś na to badanieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 09:14
2020
2023