Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek może jednak warto by się było zastanowić nad pożyczeniem kasy od teściowej? Wiem, że później miałaby Was w garści, ale może warto zagryźć zęby w końcu to chodzi o maleństwo. A z czasem można wziąć kredyt oddać teściowej kasę i pokazać jej środkowy palec na odchodne:)
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:11
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Każdy by chciał swoje dziecko, ale ja wiem, że potrafiłabym kochać każde dziecko... tylko u nas pewnie nie dałoby rady z adopcją nawet gdybym chciała...
My mamy tylko jedną ścieżkę bez wariantu zapasowego...
Nie wiem czemu, ale posiadanie dziecka wydaje mi się jakiś niewiarygodnym i nieosiągalnym cudem... który ludziom takim jak się nie zdarza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 10:58
2020
2023 -
Ajka ja też miewam takie sny, podświadomość to naprawdę fascynująca rzecz5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Hej babeczki wlasnie wyszlam od doktorka usg zrobione mam "atakowac A dzisiaj i najblizsze 3 dni" i dostalan skierowanie na tsh jak bedzie ponizej 2,5 to dajemy czas do wrzesnia czyli jeszcze 2 ctkle i jak nie bedzie groszka to robimy full serwis zebt sprawdzic co i jak bo zrobil mi odrazu cytologie i na nia musze czekac miesiac a stwierdzil ze poczekamy na to bo jak cos to bedzie wiadomo ze nie przez jakis stan zapalny sie nie udaje...
-
hej dziewczyny, ja mam za soba ostatni egzamin, wszystko zdane, humorek byl swietny dopoki nie wbilam sie do lekarza rodzinnego powiedzialam jej o tym tsh i o staraniach i chcialam skierowanie na badanie ft3 4 atp atg powiedziala ze to endo musi mi dac i zebym sie zapisala ale w przychodni tylko prywatnie 80 zl wizyta, mysle dobra przecierpie ide sie zapisac a ona mi mowi ze moze zapisac na sierpien,. i wlasnie w tym momencie chuj mnie strzelil.
nie wiem co robic zaraz dzwonie do inncy przychodni popytac, tyle ze ona mowila ze wlasnie dobrze b y bylo zrobic te wszystkie hormony ale jak bedzie problem zeby sie dostac do endo w miare szybko to ona mi przypisze ten eury cos tam...