Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hmmm pierwszą receptę dostałam przed diagnozą i lekarz rodzinny się wtedy dziwił, ze jestem w stanie funkcjonować - musiał mi dać leki bo endo miałam za kilka tygodni (miałam tylko TSH zrobione)
Potem nigdy żadnego papierka do internisty nie zanosiłam i wypisują... no ale w sumie to nie wiem jakie są zasady...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 18:25
2020
2023 -
arturowa wrote:Ze Świdnikiem to był beznadziejny pomysł. Moja mama mieszka poza Lublinem, w pięknym, dużym domu otoczonym starymi drzewami. Nie to co ja
Na męża byłam zła bo dzięki jego niektórym decyzjom mamy na głowie pewną dziwną osobę z jego rodziny i tym samym mniej kasy dla nas. Naprawdę od dłuższego czasu mam serdecznie dość tego miasta. I tej całej sytuacji. Teraz to naprawdę nie ma sensu starać się o dziecko
Gdybym wiedziała że tak będzie wyglądać moje życie po ślubie to zastanowiłabym się trzy razy zanim bym się w to wpakowała. Boże jakie ja miałam łatwe i proste życie mieszkając z rodzicami... Co mi odbiło...
Człowiek nie może całe życie z rodzicami mieszkać (mąż czy nie mąż) - a mieszkanie inne znajdziecie, w sumie lublin to nie wawa...
a tak w ogóle to spr jakie masz prawa, bo z tego co wiem pod tym względem własciciel mieszkania jest o wiele gorszej sytuacji niz lokator - mój brat wynajmuje swoje mieszkanie i wiecznie się martwi, że trafi na jakiś nieuczciwych lokatorów i nie będzie sie ich dało legalnie wyeksmitować (gmina musi przydzielic jakies mieszkanie zastępcze, czy coś)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 18:49
2020
2023 -
Morisek28 wrote:Arturowa,tylko teraz tak myślisz że żałujesz bo jesteś wsciekła, później się wszytsko ułoży,a wtedy będzie niespodzianka
Morisek cos czuję, że jak tylko Arturowa z mężem dojdą do wniosku, że o dziecko aktualnie starac się nie mogą,to zaraz wpadkę zaliczą...Morisek28 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Mirabelka30 wrote:Dziewczyny jeśli chodzi o badania to teraz znowu jest ten program darmowych badań nasienia. My się zapisaliśmy w Wawie. http://www.nasz-bocian.pl/node/51808
My zapisaliśmy się chyba do Novum na złotej ale dopiero za dwa tygodnie, więc mogę zdać relacje;)
arturowa to masz nieciekawą sytuację, ale jeśli Twojego nie trzyma tu jakaś mega praca to może warto się zastanowić i wyjechac. U mnie w bloku jest jeszcze kilka wolnych mieszkańzapraszam;) oprowadzę Cię po "mojej" wsi podwarszawskiej;P
Mieliście podpisaną umowę? okres wypowiedzenia się zgadza?
Mirabelka będę wdzięczna za relacje2020
2023 -
K. Się badał w Invimedzie, nie wdawał się za bardzo w szczegóły, ale zadowolony, traumy nie ma
-
Morski ostatnio czuję się fizycznie całkiem dobrze na szczęście nie mam już wymiotow ☺ ale jak to przy hormonach bywa różne humory miewam ☺w poniedziałek mam wizytę u lekarza i już się stresuje
Ajka U mnie U lekarza to nawet bez pełnomocnictwa nie odbierzesz recepty od kogoś innego zawsze muszę sama iść i mój lekarz wszystko sprawdza teraz to mi ginekolog wypisuję i mam zwiększoną dawkę ze względu na ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 19:43