Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:15
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Morisek, spokojnie, na pewno to tylko pomyłka
Kena, bikini depilatorem to dla mnie hardkor. Ale ja mimo, że od 16 rż robię woskiem, to i tak mam koszmarnie mocne włosy tam i okropnie mocne korzenie (za każdym razem to słyszę od kosmetyczek i nie mogą się nadziwić .....). Ale ja robię całkowicie na łyso, więc dla mnie depilatorem też jest za długo i za długo bym musiała się z bólem męczyć.
Jak któraś ma u siebie w mieście time for wax, to POLECAM BARDZO bikini zrobione magic waxem. Robiłam w różnych salonach, u różnych kosmetyczek. Raz w Lizbonie tylko tak nie bolało (robili czekoladowym jakimś cukrowym woskiem). Raz spróbujecie magic waxu i nie będziecie chciały wrócić do innego
Ja dalej chodzę na depilację tam w ciąży i dalej sobie chwalę
Pod pachami ledwo mi rosną, więc robię maszynką, ale tylko męską. Nogi też właściwie maszynką męską, czasem woskiem. -
Witajcie... Morisek, najpewniej chodzi o tą lodówkę - i zorientowali się pewnie zanim wyniki mieli... podobno (tutaj dziewczyny tak piszą) jeżeli krew za długo leży "na wierzchu" wyniki wychodzą sporo zawyżone...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 10:16
2020
2023 -
pewnie nie mowia zeby opinii nie szargac sobie;) blad maszyny ludzie zrozumieja ale czlowieka juz nie.
moris na pocieszenie specjalnie dla Ciebie wrzucam do internetow moj wczorajszy fail, tyle ze kto chce zobaczyc musi sobie go pobrac na you tube nie wrzucam
mam nadzieje ze to poprawi humor wszystkim ogladajacym
p.s. moj ubior nie powala ale bylam wczesniej biegac;p
http://sendfile.pl/pokaz/386663---WPZ1.htmlMorisek28, AnaAna lubią tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:KAmka czemu rezygnujesz?
Ajka mam taką nadzieje, ale to by chyba powiedzieli co nie? że o złe przechowanie chodziło czy nie móią o takich rzeczach?
Ale przecież powiedzieli:
" Pani mnie uspokajała że nie o wyniki chodzi tylko że popełnili błąd i bardzo przepraszają"
Co ma być to będzie trzymam kciuki2020
2023