X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa-dominika Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo chyba jednak nie jest z nami tak zle ;)

• madlenka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) możliwe że to pogoda, coś tam u mnie gdzieś w dali grzmi ale ledwo słysze. Już myślałam, że to objaw ala ciążowy :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlenka - oby u Ciebie tak było....:)
    ja już chyba jestem przemęczona i potrzebuje urlopu...z każdym dniem chodzę wcześniej spać a wstaję bardziej zmęczona ...
    wakacje zapowiadają mi się pracowicie - ale przynajmniej nie będę musiała wstawać rano...
    a właśnie jeżeli chodzi o wakacje - to ciotka się na mnie obraziła, bo kompletnie nie potrafiła zrozumiec dlaczego nie chcemy z małżem jechać z nią i wujkiem do Chorwacji...(mają ogromną przyczepę campingową)...ale musiałam się naprodukować " na okrętkę", żeby nie wypeplać, że uderzam do kliniki... z drugiej strony....szkoda mi trochę urlop prawie za free...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:39

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe kupiłam małżowi dziś nową książkę....ale cisza...i spokój....

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    VII część serii Oko jelenia Pilipuka - Sowie zwierciadło....- fantastyka czy cóś...generalnie z książkami mamy ból bo czytamy w zupełnie innym stylu :/
    nie daj Bóg...empik na drodze...wychodzimy spłukani...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Jeśli Twoja Ciotka nie ma nic przeciwko to ja jadę :))

ja juz w piżamce wykąpana i spac będę szla. Za oknem znowu grzmi i sie blyska.
    jutro jak zacznie to parować w upał to dżungla bedzie

Moris to pakuj się ;)- właśnie dostałam cynka od mamy, że skoro nie muszą czekać na moje wakacje to jada już jutro...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas się kisiło...i nic...ani kropli deszczu - mam nadzieję, że po festynie coś do nas przylezie bo znów "Sahara" na ogrodzie się robi...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie czytałam...i jak małż twierdzi - czytam literaturę dla "ubogich"...czyli wszelkiego rodzaje thrillery, kryminały (skandynawskie), horrory...;)
    OOo widzisz, to z pewnością spodobałaby się Twojemu mężczyźnie nasza biblioteczka...mnóstwo czegoś w stylu gry o tron ;)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, nie - odkąd mam "osprzęt" odstraszający...zobaczymy - gdy pojawią się żołędzie...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akurat władca pierścieni, hobbit jakoś mi podszedł...ale np gra o tron kompletnie mnie nie zainteresowała...obiecałam sobie, że spróbuję przeczytać achaję ziemiańskiego, ale co z tego wyjdzie to się okaże

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    To tyle dobrze, zawsze mozesz je niechcący dobić i sprzedać ;-) ja bym wzięła kły na teściową:)

Moris - widły kup - 4 dziury "od ręki"...:D

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już środek ostateczny...ale jako ostrzeżenie widły powinny wystarczyć ;)
    ok, zmykam do łóżka...ech jak chciałbym powiedzieć weekend....a tu dupa...
    kolorowych snów :*

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma jak pobudka o 5.00 z powodu bólu...
    O wredna @ dziękuję ci niezmiernie, że znów postanowiłaś przyjść wtedy...gdy ja mam być w pełni sił...:/

• madlenka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja sie budzilam co chwila w nocy bo burza byla a jeszcze brzuch mnie bolal troche jak na @ i troche mnie tak dalej boli. A moze to przez truskawki i rafaello ten bol a ja go nie potrafie rozroznic. Wogole dziwny ten cykl. Dzis czeka mnie ciezki dzien :( wyprawa do najwiekszego centrum z plytkami i takimi tam panelami. Jak to przezyje to bedzie swietnie.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj 15dc dopiero. Niby juz 3 po owulacji.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Morisku. Może coś z tego będzie. Kilka dni pobolewaja mnie jajniki. A raczej nigdy ich nie czuje. Nie wiem jak Wam opisac to uczucie. A moze ja pierwszy raz mam owulacje :) czarny humor mnie czasami dopada. Co ma byc to bedzie. Wczoraj wg jakiegos tam programu na kom mialam owulacje a zasnelam przed tv :) co ma byc to bedzie. Ale tak wam jeszcze powiem ze pierwszy raz mam taki sluz po owulacji. Tzn jedt jego duzo wiecej niz zawsze. Ale temp niska jest wiec dziwne to wszystko. Zreszta udostepnilam wykres.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Cudowna kobieta!
    e374d6d1e9398deamed.jpg

Ubrałam sukienke długa do ziemi co by nog nie pokazać i idę na te baby shower. Nie wiem jak to przeżyje ...do później
    PADŁAM ;D

• madlenka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedze na swojej dzialeczce i zajadam kielbaski i szaszlyczki. Niedlugo sie zbieramy na mecz do szwagra ale jeszcze wstapimy do mieszkanka zeby zobaczyc jak ida prace. A serkowy sluz nadal... hmm

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja napiszę teraz jedno POLSKA-BIAŁO-CZERWONI! reszta jak wodka sie skończy i dotrę do domu albo wytrzeźwieję:-D

• arturowa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, wstyd się przyznać, ale cały czas wydawało mi się że to miał być mecz siatkówki, szczególnie jak mąż powiedział że to Polska wygrała... ;)

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
‹‹ 431 432 433 434 435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ