Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlenka - oby u Ciebie tak było....
ja już chyba jestem przemęczona i potrzebuje urlopu...z każdym dniem chodzę wcześniej spać a wstaję bardziej zmęczona ...
wakacje zapowiadają mi się pracowicie - ale przynajmniej nie będę musiała wstawać rano...
a właśnie jeżeli chodzi o wakacje - to ciotka się na mnie obraziła, bo kompletnie nie potrafiła zrozumiec dlaczego nie chcemy z małżem jechać z nią i wujkiem do Chorwacji...(mają ogromną przyczepę campingową)...ale musiałam się naprodukować " na okrętkę", żeby nie wypeplać, że uderzam do kliniki... z drugiej strony....szkoda mi trochę urlop prawie za free...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:39
-
Morisek28 wrote:Jeśli Twoja Ciotka nie ma nic przeciwko to ja jadę
)
ja juz w piżamce wykąpana i spac będę szla. Za oknem znowu grzmi i sie blyska.
jutro jak zacznie to parować w upał to dżungla bedzie
Moris to pakuj się- właśnie dostałam cynka od mamy, że skoro nie muszą czekać na moje wakacje to jada już jutro...
-
Ja nie czytałam...i jak małż twierdzi - czytam literaturę dla "ubogich"...czyli wszelkiego rodzaje thrillery, kryminały (skandynawskie), horrory...
OOo widzisz, to z pewnością spodobałaby się Twojemu mężczyźnie nasza biblioteczka...mnóstwo czegoś w stylu gry o tron
-
Hej. Ja sie budzilam co chwila w nocy bo burza byla a jeszcze brzuch mnie bolal troche jak na @ i troche mnie tak dalej boli. A moze to przez truskawki i rafaello ten bol a ja go nie potrafie rozroznic. Wogole dziwny ten cykl. Dzis czeka mnie ciezki dzien
wyprawa do najwiekszego centrum z plytkami i takimi tam panelami. Jak to przezyje to bedzie swietnie.
-
Dzięki Morisku. Może coś z tego będzie. Kilka dni pobolewaja mnie jajniki. A raczej nigdy ich nie czuje. Nie wiem jak Wam opisac to uczucie. A moze ja pierwszy raz mam owulacje
czarny humor mnie czasami dopada. Co ma byc to bedzie. Wczoraj wg jakiegos tam programu na kom mialam owulacje a zasnelam przed tv
co ma byc to bedzie. Ale tak wam jeszcze powiem ze pierwszy raz mam taki sluz po owulacji. Tzn jedt jego duzo wiecej niz zawsze. Ale temp niska jest wiec dziwne to wszystko. Zreszta udostepnilam wykres.
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co, wstyd się przyznać, ale cały czas wydawało mi się że to miał być mecz siatkówki, szczególnie jak mąż powiedział że to Polska wygrała...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.